Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Andreea..probabil vrea in brate..curiozitatea e mare acum!![]()
Laurraa..si Darius tipa daca il ia somnul..ca el nu adoarme singurel..Iar in legatura cu sarbatorile,cica nu ar fi pacat daca ai spalat fara sa stii de sarbatoare si daca ai copil mic.
Nusy..exact asa isi tine si Darius capusorul,ca Ingrid...dar observ ca pe zi ce trece incepe sa il tina din ce in ce mai bine si la verticala,totul cu rabdare!
Philip..ce baiat mare ai..succes ii doresc!Sa ne povestesti cum a fost!
Alic.am admirat iepurica!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
nicuratze spune:
Buna fetelor,
LAURRA,eu stiu cand e sarbatoare,ca stam langa biserica si se aude slujba,are preotul niste boxe...(si apropo,acelasi preot zicea la botez de credinta ortodoxa ca e frumoasa si nu credinta babelor )
NUSY,noi am fost la control azi,fata are la 3 luni 5.300g
ANDREEA,te inteleg,PHILIP cum s-a comportat?
ALIC,v-am admirat dintisorii.
CRIS,CARLA,a mea sta pe umarul drept,si am inceput s-o mai tin vertical cu spatele pe burta mea,tot asa,ca sa vada,o fi bine? CARLA,dra asta i-a prescris lui fimea fier vreo 3 saptamani,fara analize in prealabil,eu nu i-as da,stiu ca asa ziceai si tu.
RELUSHA,ce mai faceti?
MADALINUZA,DANAMI,sper ca sunt mai bine copilasii vostri.
Am vrut sa ma mai eliberez si eu si am adus-o pe mama la mine,ca barbati-miu e plecat,ghiciti ce a facut azi toata ziua..mi-a facut curat in sertarul cu chitante
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
maria_bunica spune:
Carla..am vazut invitatia..e draguta sa stii..mi se pare care Lary seamana mai mult cu tine,asa-i?
Nicuratze..felicitari Andrei pt greutate si cm..tare faza cu mama ta..curioasa se pare!![]()
mami de
Buburuza noastra
ramonaiani spune:
Eliza a racit de la gimnastica, am luat si eu si Daniel mi-a facut 38.3 azi noapte
.
Eu sunt uimita ce capacitate de refacere au astia mici - dupa 3 zile ei sunt aproape vindecati, si la mine se inrautateste pe zi ce trece - dureri de cap, dureri de gat, nas infundat, azi am inceput sa si tusesc
.
Mamicile din Bucuresti - cand ati depus actele pentru alocatia copilului (la primaria de sector, nu?) ati avut nevoie si de semnatura taticului sau a fost de ajuns semnatura / declaratia mamei?
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicuratze NUSY,noi am fost la control azi,fata are la 3 luni 5.300g ![]() CARLA,dra asta i-a prescris lui fimea fier vreo 3 saptamani,fara analize in prealabil,eu nu i-as da,stiu ca asa ziceai si tu. |
Fierul constipa rau de tot...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
philip spune:
cris, maria, elena, merci. cris, asta e kindergarten, obligatoriu pt toti copilasii de 5 ani, de la anul merge in clasa I. uf,uf. ma duc sa-l iau.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
maria_bunica spune:
Ramonaiani..multa sanatate la toti 3!
Philip..ce de emotii!Nicholas cum mai este noaptea?Darius cam la fel..nopti cu 2 treziri..nopti cu mai multe frichineli..dar cert este ca il vad cum creste de repede si parca trece prea repede timpul,chiar daca este asa obositor!
mami de
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Matei..bebe de Alynta
Larisa..bebe de Carla

mami de
Buburuza noastra
laurraa spune:
seara buna fetele!
alic, am admirat dintisorii; uperbi

carla, cris a mea e cu umarul stang si ma omoara ; carla, mai ales parintii cu 2 copii nu sunt deloc odihniti saracutii; of ce program ai....
maria, mi se pare ca Maya seamana mult cu Darius la obiceiuri
;
philip, cred ca ai avut emotii extraordinare; un an usor si, gata, a baiat mare![]()

fetelor, asa e cu sarbatorile astea....nu tbuie sa tii cont cand ai copil mic desi am auzit vbe (apropo nicuratze cu credinta babelor
) ca nu e bine sa speli copilul duminica sau de sarbatori mari, dar eu am spalat-o duminica, mai ales ca baita e relaxare pentru ei
ramonaiani, sanatate multa si sa treaca repede
Si a mea printesa sta tantosa cand o tin la verticala, insa pe burta sta ce sta ea chipesa cu capu sus si deodata POC cu nasucu si musca paturica si se mai si enerveaza![]()
Am observat mai nou ca da ffff repede din picioruse si le izbeste de pat; ma mir cum de nu oboseste
kiralina, sa ne zici ce este EC si dc ai tinut-o fara scutec
MULTI ANI sarbatoritilor de astazi si multa sanatate
apropo, ati observat ca a inceput odiseea mai-iunie 2010? ma apucase asa o nostalgie cand am vazut.....anul trecut pe vremea aceasta am ramas insarcinata...![]()
pupici si o nopate cat mai usoara
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
philip spune:
gata, l-am luat. a fost ok, e frustrat ca nu poate scrie :))acum imi construieste un labirint ca a invatat azi la scoala.
maria, Nicholas tot asa doarme, a mai avut cateva nopti cu cate 2 treziri iar azi-noapte a avut 4. eu incerc intai sa-l legan, shushuiesc la urechea lui dar nimic nu merge, numai sanul. azi a dormit prost si peste zi, 3 reprize de cate jumate de ora. acum a adormit in leagan, mi-e si frica sa-l opresc ca daca se trezeste iar dupa juma de ora ce ma fac cu el pana diseara? asta e, pupici.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009