Locul fetelor Nou-Venite (10)
Raspunsuri - Pagina 2
pianna spune:
Buna dimineata cu capitol nou!
La Multi Ani LORY!! Si o sedere cat mai scurta printre aspirante!
cora79 spune:
Sunt logoped si ma ocup de corectarea tulburarilor de limbaj la copii intr-un cabinet logopedic
mvb spune:
Lory pt tine
http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
jesia spune:
Neata si de la mine....frate dar ce ati mai scris
Lory la multi ani cu sanatate si un bebe frumos
alesico exact ce zicea si lia NO STRESS
Am vazut ca nu e chiar asa de grav cu uterul asta retravers m-am mai linistit, acum astept sa se intoarca prietena mea din vacanta sa ajung odata la medic ca nu mai am rabdare
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
Neata
Citat: |
citat din mesajul lui jesia Neata si de la mine....frate dar ce ati mai scris Lory la multi ani cu sanatate si un bebe frumos alesico exact ce zicea si lia NO STRESS Am vazut ca nu e chiar asa de grav cu uterul asta retravers m-am mai linistit, acum astept sa se intoarca prietena mea din vacanta sa ajung odata la medic ca nu mai am rabdare Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
aleesicoo spune:
suparata nu pot sa zic ca sunt, dar am asa o stare aiurea
citat din mesajul lui pianna Alesico, ce-i cu tine? De ce esti suparata? |
jesia spune:
Intrebare: ce analize iti da medicul sa faci cand te duci pt prima data? te si consulta...sau cum?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
pai cred ca mai intai iti da sa faci o dozare hormonala, si o ecografie transvaginala sa iti vada uterul, ovarele, trompele, si ce se mai gaseste pe acolo
citat din mesajul lui jesia Intrebare: ce analize iti da medicul sa faci cand te duci pt prima data? te si consulta...sau cum? Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
mvb spune:
Daca nu ai fost de mult la un doc ginecolog, e bine de facut si un Papanicolau.....e f important sa alegi un dr care stii ca se implica
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!