Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map felicitari ptr puiuti..si ptr Robertel si ptr Luca..eu te inteleg
emilia iti doresc sa iei cea mai buna decizie
julax pup si eu fata mai apasat asa ca e cam tarzior dar totusi iti urez La Multi ANi! sanatate maxima

pup toate fetele cu puiutii

la noi e nasol cu gradi: e ca in bancu ala: prima zi putin, a doua zi deloc...azi a stat pana la 1 dar cu urlete si dupa ce l-a luat a zis ca maine nu merge...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Dragutzele mele azi am aflat, ca am sarcina gemelara. La inceput ne-am socat, dar suntem super happy. Bebeii impart aceeasi casuta si sunt bine dezvoltati. Sper sa reusesc sa duc sarcina cu bine pana la final.

Sabina 8+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sabina ce vesti minunate. Facem galerie sa nu ai probleme cu sarcina si asteptam fratiorii de piersicuta (ar fi frumos sa fie fetita si baiat)

Iulia cu scuze si intarziere zic si eu La Multi Ani! si sper sa nu te superi de intarziere dar sti cum e cu 2

Apropo cred ca am nevoie de o pauza... aseara il pregateam pe Alex de culcare si i-am dat pijamaua peste tricou plus ca l-am strigat pe sot Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Oana multumesc de urari. Daca impart aceeasi casuta sunt gemeni identici, vor fi fie fetite, fie baietei. O sa aflam cam intr-o luna si ceva. Cu siguranta va tin la curent. Acum incerc sa ma dezmeticesc si sa incep sa ma gandesc um reorganizez casa si toate. Toate calculele si planurile se schimba radical. Noi sa fim sanatosi, ca Doamne Doamne o sa ne ajute si de data asta, sa iesim la liman cu bine.

Sabina 8+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sabina, ce veste minunata! sa fiti sanatosi(sanatoase) toti 3, sa duci sarcina la capat cu bine!Doamne ajuta!
bulinuta, mama, suntem in aceeasi barca: urlete, plansete " nu veau la gadinita", agatat de picior....tot tacamul; ii tot spun ca o astept, sunt afara, n-o las, dupa mergem la topogan, jucarii...si iar o ia de la capat-"nu veau la gadinita, veau langa tine, mami";
pana la urma o ia ed in brate si inchide usa;
azi n-am mai dus-o ca e racita si am preferat sa ne doftoricim pana luni;

Mergi la inceput

oana esti durere
sabina
anasia..eu ma gandesc sa renunt..azi a fost infiorator

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

emiliapop! va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie!
sabina, pentru fiecare bb si, bineinteles pentru alexandra!
teodora s-a acomodat foarte bine la gradi, din prima zi, nici cea mai mica umbra de lacrima sau nu vreau, nu raman. bine, ea isi dorea tare mult sa mearga. toata vara ne tot ruga sa ii povestim despre cum o sa fie la gradi sau sa mergem pe acolo, sa mai vada cladirea. de parca i-ar fi fost teama ca dispare de acolo.
in prima zi eu am cam dat apa la soricei (fara ca ea sa ma vada), ea insa a intrat in clasa, s-a asezat la masuta cat mai natural cu putinta. de parca avea vechime pe acolo . i-am spus ca plecam, eu si tati, ea zice: bine. cine vine sa ma ia? si asta a fost. dimineata se trezeste fara nici o problema. sper sa o tinem tot asa!

michella

Mergi la inceput

michella nu imi mai povesti ca mor aici ...glumesc ...dar nu pricep de ce se poarta asa cand vad ca totusi sunt copilasi care nu fac asa...sau daca sunt din cei care plang totusi nu suna educatoarea dupa o ora sa vii sa il iei ca a plans pana i s-a facut rau si l-a pus pe un pat

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, Alessia a mai fost la gradi, la tara, deci este familiarizata oarecum, si tot nu vrea;
eu zic sa nu renunti, mai incearca si saptamana viitoare, mie ed mi-a spus ca s-a potolit destul de repede, a mai dat apa la soricei pe parcursul zilei, din diferite motive (asa este fata mea, cum nu-i convine ceva, da-i plansete), dar putin;
i s-a facut rau lui Rares de la plans? of....
michella, tinem pumnii sa fie tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

michella nu imi mai povesti ca mor aici ...glumesc ...dar nu pricep de ce se poarta asa cand vad ca totusi sunt copilasi care nu fac asa...sau daca sunt din cei care plang totusi nu suna educatoarea dupa o ora sa vii sa il iei ca a plans pana i s-a facut rau si l-a pus pe un pat

Poze noi

Poze

Eu zic sa nu il mai duci. E inutil daca plange atat. Nu mai poate sta mama ta cu el? Sau nu o lasa sa stea acolo la gradi? Eu merg deja a doua saptamana cu Alexei la gradi. Stau pe o canapea, imi vad de treaba el de treaba lui. Nu il forta sa mearga, nu il duce daca zice ca nu vrea, va invata sa se resemneze, va invata ca el nu conteaza si ca trebuie sa se supuna orice ar fi. Presupun ca e gradi particulara nu? daca da cauta una unde sa puteti sta cu el, sa se acomodeze.

Sabina felicitari, sa aveti noroc si sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit. La gradinita unde merge Alexei se fac cursuri de balet, primesc copii incepand de la trei ani. Daca esti interesata da un semn aici pe sms sau pe PM.

Mergi la inceput