Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 21
nicomico spune:
wooooow sabana, nu pot sa cred
m-ai impresionat cu sarcina ta, in [riml rand ca esti insarcinata si in al doilea rand ca o sa ai 3 copii....suuuper tare!
felicitari si sarcina usoara
un mic sfat am sa iti dau...sa ii acorzi multa atentie lui ale ca sa nu devina geloasa. eu nu am reusit si biencutza mea l-a cam chinuit cu gelozia ei pe pitic
abia acum am reusit sa intru si eu ca nu am avut mult timp laptop si nu am avut nici timp
sunt in continua alergare, gatit, curatenie, mancare etc
pe banca am dat-o la gradi dar dupa ce timp de o luna a racit si ea si bgdanel mi-a zis dr sa nu o mai duc.
asa ca stam cumintei acasa si o alerg dupa mine sa rezolv toate problemele.
va pup cu mult drag si bine v-am regasit
nico (adelapop)
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Salutare fetelor, rasturnare de situatie. Bebelusii nu mai sunt baietei, sunt fetite 100%.Asa ca are mama 3 fete cucuiete. Doniro si Nicolica sanatate celor mici. Si Ale a mea a fost un pic racita, cu ceva febra, mai are inca muci, noaptea inca respira greu, dar per ansamblu e ok. Vad ca vb de branza de vaci. Fii-mea nu a pus in viata ei gura pe branzica dulce. Si asta nu ptr ca nu i-as fi oferit ei in meniu, ci pentru ca este ingrozitor de sclifosita. Imi scoate peri albi cu mancarea. Nu mai stiu ce sa mai inventez, nimic nu ii place si nu ii convine. Emilia felicitari pentru baietel. Ma bucur, ca esti bine. O sa nastem cam in aceeasi perioada. Eu am intrat azi in saptamana 16. Mi-am vazut bebelinele la eco, erau asa de dragutze, se imbratisau una pe alta, se luau in brate, m-a impresionat mult. Cred ca o sa fie o legatira foarte interesanta intre ele. Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
nicomico spune:
woooow emiliapop ce curajoasa esti. felicitari si sarcina usoara. nu imi vine sa cred ce citesc. mi-e frica sa mai intru sa nu ma apuce iar nostalgia
sa stiti ca si visul meu este sa am 3 copii dar sunt cam obsita si nu reusesc sa fac fata cu brio
ma gandesc ca poate sunt eu mai inceata, desi ma agit toata ziua si fac totul singra.
Citat: | ||
citat din mesajul lui emiliapop
Oana multumesc. Am fost si la echo ptr. TT si bebe e tot si pana acum este ok, e tare zvapaiat acolo si am inceput sa il simt chiar daca doctora de familie a zis ca nu am cum la varsta asta 16 w+. Sper ca si rezultatul la TT sa fie ok. Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006) poze cu noi si Eveline |
julax spune:
Doniro,ma gandesc la voi!Nicomico,nu cred ca esti mai inceata,e obositor sa fii mamica,mai ales cand nu ai ajutor,dar se compenseaza cu restul...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete