Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greiere Doniro, Nicolica ne alaturam si noi la probleme cu polipi. Tot o doctorita de la Budimex a vazut-o si ne-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie sa indepartam polipii dar ne-a recomandat sa mai asteptam ca e prea mica, insa poate e si problema mai mica. Doctorita asta nu a fost de acord cu zinatul pe care ni-l recomandase alt orl-ist, ea merge pe amoxicilina la copii. Astept vesti de la voi cu operatia, mie mi-e groaza sa ma gandesc la o anestezie generala. Si Ale continua cu tuse si ii dau sirop din muguri de pin. Vreau sa ma interesez si de o cura de oua de prepelita si laptisor de matca poate om reusi pe cale naturala sa scapam de raceli... ca m-am saturat de cate siropuri am bagat in ea acum la ultima raceala, bine doar ca nu am luat antibiotic. Sabina felicitari pentru fetite. Las` sa creasca ele mari si sanatoase si sa-i dea cu flit lu` mamaie! colectiadepalarii www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami |
Si eu sunt tare speriata de anestezia generala, insa noua doctora de la Budimex (Dr. Zamfirescu) ne-a spus ca la 3 ani si jumatate e chiar mare, ca ei opereaza si copii de 1 an si jumatate... Acum nu stiu nici eu ce sa mai zic, oricum vreau neaparat sa o mai vada un medic de la Budimex, un alt ORL-ist. Si vreau neaparat sa vorbesc cu anestezistul in cazul operatiei, sa o testeze in privinta eventualelor alergii la vreun component al anestezicului... Operatia cred ca e necesara la noi, doar de anestezie mi-e groaza.
Daria respira ff greu pe nas noaptea; se ineaca, tuseste din cauza ca respira doar pe gura, iar cand iesim afara tot aerul rece ii intra direct in piept, pt ca sta cu gurita deschisa. Raceala a cam trecut, dar se vede clar ca polipii sunt mari si deranjeaza groaznic, deci nu prea avem de ales. Va tinem la curent.
Apropo de operatia asta, voi aveti idee la ce suma sa ma astept? Cam cat costa?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Muuh spune:
louisa nu stau in zona, vin rar de tot sa le vad pe prietenele mele care stau acolo. Dar striga-ma cand mai ma vezi.
oanaalex spune:
Sabina, multumesc, dar nu e nimic dificil cu cetatenia. Si noi am avut emotii ca nu stiam cum o sa fie dar a fost un interviu de 10 minute si basta. Acum asteptam numai data cand depunem juramantul, asa ca e chiar super lejer.
Doniro, Nicolica, Greiere pupam piersicutele sa treceti cu bine peste faza asta cu polipii.
Bulinutza pe unde umblii de nu mia dai un semn?
louisa spune:
Muh, am sa te strig cand te mai vad, astept si eu totusi o sugestie in legatura cu o gradinita buna in sect 2.
Va urez succes la fetele care trebuie sa faceti operatie de polipi,
Va pup
Luiza, mamica Anei Maria(1.08.2006)
anasia spune:
doniro, ati fost la spital/policlinica la consult sau la clinica particulara? tot la Dr Dan Gheorghe? noi vrem sa mergem la dr Rizescu, dar as prefera la cmu (ca acolo mai vine); problema e ca vine doar miercuri si programarile sunt ....
greiere spune:
Doniro, la noi se aude usor un zgomot pe nasuc mai tot timpul dar cu gurita sta deschisa doar in raceli cand e infundata. Imi doresc sa ramana in stadiul asta. Intradevar cu anestezistul trebuie discutat sa te asiguri ca face totul cum trebuie. Va dorim sa treceti cat mai usor peste problema asta.
Louisa, despre gradinita o sa o intreb maine pe cumnata mea daca vrei sa il duci la o gradinita particulara. Nepotelul merge la o gradinita de la pod Fundeni. Plateste 9 mil si ceva, au si ore de engleza si program pana pe la ora 19.oo, primeste la sfarsit de saptamana fise cu tot ceea ce au invatat si ea este multumita. Nu stiu daca e important sa fie particulara gradinita, eu o am pe Ale la una de stat dar nu ma pot pronunta deocamdata cat de multumita sunt. Diferenta financiara este evidenta noi platind pana in 5 mil cu tot cu optionalele. O bila alba pentru particulare este ca la nepotel in grupa sunt 11 copii pe cand la Ale, 30 si educatoarele insele se declara depasite de situatie iar eu din proprie experienta stiu ca si 10 copii pot fi greu de controlat. Daca mi-as fi putut permite cred ca as fi optat si eu pentru particulara. Mamicile din sectorul 6, pe unde aveti copii la gradinite?
Pup piersicutele si pe toti ai lor!
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
anasia spune:
greiere, noi suntem la gradinita 41, tot cu 30 in clasa, dar cu 2 educatoare; deocamdata sunt multumita, sunt f dragute educatoarele, Alessia imi povesteste ce face in clasa, se vede ca lucreaza/se joaca cu ei;
ralucaspm spune:
Louisa, nepotelul meu a fost la o gradinita buna de stat in sec. 2, in zona spitalului Sf. Pantelimon. Au fost super super incantati. Educatoarele f f bune si conditiile la fel.
Daca te intereseaza pot sa o intreb detalii pe sora mea.
Nu cred, insa, ca o sa mai fie locuri pt anul asta, poate doar sa vormbesti pt la anul.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
greiere spune:
Anasia, noi mergem la 218 la Valea Argesului. Deocamdata ma bucur ca ei ii place sa mearga la gradi, cu povestile despre ce se intampla acolo e cam zgarcita. Daca m-as lua dupa ea ar insemna ca doar se joaca la masuta cu jucarii si se uita la desene. I-a mai scapat asa... o data o poezie si cate vreo amintire despre educatoare sau copii dar a mers pus cap la cap o saptamana, ce pretentii sa am. Astept serbarea de sfarsit de an.
Louisa, gradinita se numeste `Primii Pasi` - Fundeni.
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
doniro spune:
Buna seara! Am fost azi dimineata la consult din nou, de data asta la Conf. Dr. Gheorghe si ne-a recomandat si el operatia. Maine dimineata suntem programati la el (Budimex). Mi-e frica de mor, dar nu avem incotro.
Sa ne tineti pumnii, va rog.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE