Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Emilia, felicitari!
Si noi o tinem lant cu racelile. Daria de 2 saptamani e tot cu nasul infundat, nu prea are ce sufla, maine vrem sa mergem la ORL-ist ca nu mai tine. Mai nou se plange si de durere la nivelul urechii, probabil face otita. La somn sforaie groaznic si toata ziua respira doar pe gura. Sunt curioasa ce zice dr ref polipi/amigdale...
In rest suntem binisor, stam acasa (ma tot intreaba de gradi, zice ca ii e dor; asta e...), Victor e bine mersi, vorbeste din ce in ce mai bine, e simpatic tare.
Va pupam si va dorim sa va ocoleasca virusii...

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Roxana multumesc .

Alex la fel pateste cu gradii asta si mai mult stam acasa ceea ce nu e avantajos ptr. noi ca tot platim.
Eu nu prea stiu ce sa cred cu polipi astia ca in Suedia ne-au spus ca Alex avea apa in urechi si ceva polipi iar aici l-au vazut trei ORL-sti unul din Bucuresti si doi chiar trei daca stau sa ma gandesc bine din Ploiesti si nu are nici polipi nici apa in urechi .
Apa din urechi am inteles ca se poate drena si singura la un moment dat dar polipi au plecat asa singuri prin minune de capul lor din nasul lui Alex. Mie mi se pare ca vb pe nas, iar chestia cu sforaiala o are doar cand e racit ceea ce e normal.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Emilia,eu ii fac branzica si iaurtul in casa,luam lapte de vaca de la un vecin.Nu stiu exact cat mananca,azi de exemplu a mancat de dimineata vreo 3-4 lingurite pline de branza cu 1 biscuite si 1/4 de banana.A baut 50 ml lapte.La pranz i-am dat cam 200-250 ml supa cu carne si putina paine,dupa ce s-a trezit,pe la 4,un mar +1/2 de para+1/2 avocado(facute piure)+50 ml suc de portocala,iar in seara asta paste cu branza si 100 ml ceai.A mai baut pe parcursul zilei cam 50 ml ceai si cam atat.Iaurt ii dau de multe ori seara(cam 150-200ml) ,cand nu papa branza.II mai fac papanasi din branza(fierti),dar asta mai mult ca sa-i dau si lui Alex nici el fan lapte,Ioana mananca branza goala,simpla,ii place.
Nu prea ma multumeste cate lichide consuma,dar mai mult nu pot,chiar si ce reusesc sa ii dau ia timp...
Eu te cred ca l-ai simtit pe cel mic,cica la a doua sarcina il simti mai repede,eu imi amintesc ca la 15 saptamani am simtit-o prima data pe IoanaSanatate multa la piersicutzele bolnavioare!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

azi am fost iar cu Kiki la consultatie si datorita tusei, operatia a fost amanata pentru decembrie. Sper sa scape de tuse si sa nu mai colecteze cava pana atunci...

multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

rasturnare de situatie. Bebelusii nu mai sunt baietei, sunt fetite 100%.Asa ca are mama 3 fete cucuiete.

Doniro si Nicolica sanatate celor mici.

Si Ale a mea a fost un pic racita, cu ceva febra, mai are inca muci, noaptea inca respira greu, dar per ansamblu e ok.

Vad ca vb de branza de vaci. Fii-mea nu a pus in viata ei gura pe branzica dulce. Si asta nu ptr ca nu i-as fi oferit ei in meniu, ci pentru ca este ingrozitor de sclifosita. Imi scoate peri albi cu mancarea. Nu mai stiu ce sa mai inventez, nimic nu ii place si nu ii convine.

Emilia felicitari pentru baietel. Ma bucur, ca esti bine. O sa nastem cam in aceeasi perioada. Eu am intrat azi in saptamana 16. Mi-am vazut bebelinele la eco, erau asa de dragutze, se imbratisau una pe alta, se luau in brate, m-a impresionat mult. Cred ca o sa fie o legatira foarte interesanta intre ele.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

woow, Sabina, asta da, rasturnare de situatie! sa va traiasca fetitele!
nicolica, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sabina,ce frumos cum le-ai surprins pe gemene! Despre mofturi la mancare cunoastem si noi
Nicolica,sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sabina felicitari pentru fetite! Ce de codite si fundite, vai de buzunarul lui tati

Eu prin zona, nimic nou sub soare, doar multa oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

Oana felciitari ptr interviu. Tinem pumnii, sa mearga bine pana la capat. Stiu, ca e grea obtinerea cetateniei.

Culmea, eu am fost un pic desumflata, ca nu sunt baietei, iar tati jubileaza. De cand a aflat, ca os a avem fetite, imi pupa burta, ma intreab amereu ce fac fetitele lui tata. Lasa ca il vad eu mai tarziu, cand o sa stea cu pusca la usa.

In schimb soacra-mea m-a scos din toate alea, ce s-a bosumflat, cand a aflat ca sunt fetite. Eu i-am zis na daca Silviu nu stie sa faca fete, ea de colo, ba nu tu nu stii sa faci. Eu incerc sa ii explic, ca barbatul este cel ce stabileste sexul nu femeia, ea inteligenta, ca nu ca ala mai tanar, care are sangele mai tanar, ca i-a zis ei nu stiu ce medic inteligent in "1800 toamna". S-a enervat si Silviu, a luat-o la 3 pazeste, ca ce, contrazice ea stiinta, ea cu gura mare, da normal ca da. Si ce m-a enervat cel mai tare i-a zis lui fi-su, Hai Silviu recunoaste acum ca iti doreai baieti si nu fete, nu e nevoie sa te prefaci. Imi venea sa o arunc pe fereastra . Noroc, ca a luat-o fi-su la zori, ca altfel nu stiu ce faceam cu ea. E dusa rau.

La multi ani tuturor, ce poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril.

O duminica frumoasa.

Va pup.

Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Doniro, Nicolica ne alaturam si noi la probleme cu polipi. Tot o doctorita de la Budimex a vazut-o si ne-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie sa indepartam polipii dar ne-a recomandat sa mai asteptam ca e prea mica, insa poate e si problema mai mica. Doctorita asta nu a fost de acord cu zinatul pe care ni-l recomandase alt orl-ist, ea merge pe amoxicilina la copii. Astept vesti de la voi cu operatia, mie mi-e groaza sa ma gandesc la o anestezie generala. Si Ale continua cu tuse si ii dau sirop din muguri de pin. Vreau sa ma interesez si de o cura de oua de prepelita si laptisor de matca poate om reusi pe cale naturala sa scapam de raceli... ca m-am saturat de cate siropuri am bagat in ea acum la ultima raceala, bine doar ca nu am luat antibiotic.
Sabina felicitari pentru fetite. Las` sa creasca ele mari si sanatoase si sa-i dea cu flit lu` mamaie!

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna fetelor, eu nu prea am scris dar va citesc mereu, de cand eram insarcinata acest forum m-a ajutat foarte mult, aveam multe temeri si cand am vazut ca nu numai eu le am m-am mai linistit.
Va urez sa va traiasca bb-ii 1 si 2 si 3 pentru cele mai curajoase!
Ana Maria a crescut si ea mare si e foarte rasfatata, speram ca asta sa se rezolve cu timpul, acum cautam gradinita si am nevoie de un sfat. Ce gradintita recomandati in Sect 2? Credeti ca este important sa aleg o gradinita particulara? Asi dori o gradinita unde sa se invete limba engleza corect si copiii sa fie bine ingrijiti.
Muh, te vad prin Parcul Icoanei, probabil locuiesti prin zona, ce gradinita ai ales?
Va urez sanatate pentru copilasi,
Louisa mamica Anei Maria (1.08.2006)

Mergi la inceput