Piersicutze de iulie-august 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
doniro spune:
Emilia, felicitari!
Si noi o tinem lant cu racelile. Daria de 2 saptamani e tot cu nasul infundat, nu prea are ce sufla, maine vrem sa mergem la ORL-ist ca nu mai tine. Mai nou se plange si de durere la nivelul urechii, probabil face otita. La somn sforaie groaznic si toata ziua respira doar pe gura. Sunt curioasa ce zice dr ref polipi/amigdale...
In rest suntem binisor, stam acasa (ma tot intreaba de gradi, zice ca ii e dor; asta e...), Victor e bine mersi, vorbeste din ce in ce mai bine, e simpatic tare.
Va pupam si va dorim sa va ocoleasca virusii...
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Fetelor, am ajuns la ORL-ist mai repede decat planuisem. Azi noapte Daria s-a trezit din somn plangand ca o doare urechea si am fugit cu ea la Budimex. A vazut-o un ORL-ist si a zis ca e un pic rosu timpanul, ne-a dat antibiotic ca sa nu se agraveze. Zinnat, picaturi pt ureche si spray de nas. Ne-a recomandat operatia de polipi dupa terminarea tratamentului, zice ca sunt doar avantaje, se face laparoscopic, anestezie generala si in 3 ore o ducem acasa. Riscul de regenerare a vegetatiilor e f mic, si dupa operatie avem sanse sa o mai rarim cu racelile si rosu in gat... Am un stres ref anestezie generala, dar om vedea. Mai vreau sa o vada un ORL-ist si daca si el zice operatie, o operam. Voi ce ziceti? Am citit doar de bine ref operatia asta.
POZE
nicolica spune:
dorino,
in aceeasi situatie suntem si noi cu Philip. Martea viitoare avem deja programare pentru operatie de indepartare a polipilor, tot cu anestezie generala. A fost deja consultat de cateva ori, iar vineri mergem iar pentru analiza de sange. Problema este ca Philip tuseste un pic iar pediatrul lui nu ne lasa sa-l operam daca nu este sanatos, de aceea mai mergem si vineri si luni la consultatie.
Emotii am, ca sa nu zic ca-mi este frica, dar vocea lui este foarte nazala, si respira foarte mult pe gura.
Multa sanatate tuturor si dam de stire cum decurg lucrurile
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicolica dorino, in aceeasi situatie suntem si noi cu Philip. Martea viitoare avem deja programare pentru operatie de indepartare a polipilor, tot cu anestezie generala. A fost deja consultat de cateva ori, iar vineri mergem iar pentru analiza de sange. Problema este ca Philip tuseste un pic iar pediatrul lui nu ne lasa sa-l operam daca nu este sanatos, de aceea mai mergem si vineri si luni la consultatie. Emotii am, ca sa nu zic ca-mi este frica, dar vocea lui este foarte nazala, si respira foarte mult pe gura. Multa sanatate tuturor si dam de stire cum decurg lucrurile Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006 www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Marc www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">28 iulie 2009 |
Mie imi e teama de anestezie; despre operatie am citit numai de bine si inteleg ca e eficienta. Unde il operati? Eu as vrea la Budimex la Dr Dan Gheorghe.
POZE
anasia spune:
doniro, nicolica, sanatate puiutilor, sa treaca cu bine peste operatie!
doniro, sa inteleg ca Dr Dan G este ORl-ist? e bun?
ne chinuim si noi cu tusea si nasul, se face bine, o duc la gradinita si se intoarce cu tot tacamul...deja m-am saturat...de o luna ne chinuim cu sirop de tuse, picaturi nas....
doniro spune:
citat din mesajul lui anasia doniro, nicolica, sanatate puiutilor, sa treaca cu bine peste operatie! doniro, sa inteleg ca Dr Dan G este ORl-ist? e bun? ne chinuim si noi cu tusea si nasul, se face bine, o duc la gradinita si se intoarce cu tot tacamul...deja m-am saturat...de o luna ne chinuim cu sirop de tuse, picaturi nas.... anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Da, este Conf. Dr. si este seful clinicii ORL din Budimex. Nu il cunosc, nu am recomandari decat ce am citit pe net. Am citit de la mai multe mamici ca au operat copiii la el. As vrea macar sa o consulte si vedem mai departe ce si cum.
La fel e si Daria; ii place la gradi, pt mine e super comod sa o duc (nu am cu cine sa o las acasa), dar din 2 luni cred ca s-a dus 2-3 sapt; in rest, racita...
POZE
emiliapop spune:
citat din mesajul lui julax Emilia,si Ioana bea 50,maxim 100 ml lapte/zi,dar mananca branza si iaurt.Nici Alex nu ar fi baut,dar am insistat cu lingurita,acum nu ma mai tin bateriile sa fac asta(cu Ioana),decat ocazional.Suge dimineata,seara si noaptea si sper ca e ok.Ma bucur ca bb e ok Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Ce marca de branzica si iaurt mananca intr-o zi si cam ce cantitate?
A mea mai papa brazica cu fructe de la Danone si cereale cu lapte Milupa ascunse in fructe mixate ca altfel nu ar pune gura pe ele.
Nu vrea sa bea lapte cu lingurita, a tentat-o la inceput dar i-a trecut.Oricum vad ca de cand sunt eu nu a prea mai luat in greutate probabil ca laptele meu nu mai e asa hranitor plus ca a slabit juma de kg cu laringita asta. Oricum nici eu nu cred ca mai am destul lapte dupa volumul sanilor si dupa faptul ca incearca sa traga cu putere cand suge chiar in disperare as zice si pe mine ma doare ingrozitor ca isi foloseste si dintisori.
I-am facut analize si o echo si e totul ok ii dau vitamine si chair nu stiu cam ce sa mai fac sa suplinesc pierderea asta a ei visavi de laptele meu.
Ioana ta cam ce papa intr-o zi si cam in ce cantitati?
Merci
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
emiliapop spune:
citat din mesajul lui oanaalex Emilia ma bucur ca sunteti bine cu totii. Asteptam numai vesti bune de la voi Eu sunt franta. Marei i-a iesit primul dinte si asteptam urmatorul, sper intr-o saptamana doua sa scapam. Alex e si el agitat ca il deranjeaza maraitul continuu al ei asa ca eu ma rog sa ma tina nervii Uitasem sa intru sa va spun ca am trecut cu bine peste interviul pentru cetatenie, acum asteptam data pentru juramant si mai speram sa ne gaseasca sarbatorile acasa langa restul familiei. Pupam livada Oana mamica fericita de Mara Ioana(05.14.2009) si Alex(05.08.2006) http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Oana multumesc.
Am fost si la echo ptr. TT si bebe e tot si pana acum este ok, e tare zvapaiat acolo si am inceput sa il simt chiar daca doctora de familie a zis ca nu am cum la varsta asta 16 w+.
Sper ca si rezultatul la TT sa fie ok.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline