Piersicutze de iulie-august 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Greiere,sa fiti fericiti impreuna cu noul membru am familieiCu gradi,cam asa e,loveste virusul,mai ales in primul an...Bafta cu pregatirile pentru botez!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Multumesc de urari Julax. Pupici pentru ingerasii tai.
Mamici de piersicute, la ce spectacole pentru copii i-ati dus pe pitici?

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutam livada!

La noi sunt toate bune si frumoase. Lui Philip ii place la gradi, zice ca vrea si sambata si duminica sa mearga iar Marc creste, are deja 3 luni.

Felicitari Sabina pentru sarcina

Greiere felicitari pentru bebe Victor

Anasia, nu pot trimite poze pe adesa comuna, de aceea te rog sa iei tu o poza reprezentativa cu Philip. Multumesc pentru timpul acordat, esti o scumpa ca de obicei

Va pupam si dorim multa sanatate tuturor

Nico

Mergi la inceput

Greiere,multumim!Noi nu am mers la niciun spectacol,nu s-a ivit ocazia,deh,orasul mic...
Nicolica,ma bucur ca totul e bine la voi!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

greiere, felicitari pt bb Victor! noi am fost la Tandarica cu fata, la Alba ca Zapada, a stat nemiscata...ne gandim sa repetam experienta; poti vedea pe net programul de spectacole;
nicolica,asa am sa fac;
julax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani,
Elya, Geliza, Save, Consi, Millikiki, Mamanati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Multumim Nicolica si Anasia . Astept sa trecem de botez si incepem intensiv program de distractie pentru Ale. Tre sa il trimit pe tati la teatru desi mi-ar placea si mie dar oricat as vrea sa il culturalizez si pe bebe cred ca va fi prea interesat de tzatzi a lui.
Sper sa mai prindem vreme buna si sa mai mergem la Ferma de Animale din Pantelimon. Stiti unde se mai pot calari ponei? Am mai gasit pe net o ferma aproape de Brasov, sper sa ajungem si pe acolo candva. Ale este indragostita de cai mai nou (poate mai mult decat de Scooby Doo) si... `o sa-i ia tati un tal mare cand o sa creasca`, am scris bine `tal` ca noi mai spunem t in loc de c.
Ma gandesc cu groaza cand se va intoarce Ale acasa de la buni (unde nu stiu ce-i face buni ca mananca foarte bine) si va incepe cu fitze.
Si acum la final `La multi ani!` sarbatoritelor lunii octombrie .

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaalex

Sabina felicitari pentru beietei

Emilia te asteptam si pe tine cu vesti despre burtica

Am mai adaugat si eu la emnatura in albumul mara cateva poze noi cu trupa mea. Pupam livada

Oana mamica fericita de Mara Ioana(05.14.2009) si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Oana

Am fost la doctorita ginecolog si la echo mi-a spus ca e totul ok cu bebe, a ramas muta de uimire ca inca mai alaptez fetita si nu am reusit sa o intarc si mi-a spus ca bebe ar fi baiat.
Sicer nu aveam vreo preferinta in privinta sexului avand deja copii de ambele sexe, sanatos sa fie.

Cu Eva chiar am o problema ca nu accepta nici un lapte din care sa bea cantitatea necesara, din toate gusta daca e infometata si o resping cam 50 ml, o singura data a baut 100 ml.

In rest suntem bine cu toti in afara de racelile astea care se tin lant de copii si sot, eu am reusit sa scap pana acum.
Copiilor chiar nu stiu ce sa le mai dau de tuse ca tot behaie si rup tuse de vreo luna de zile aproape.

Saptamana viitoare o sa merg la echo pentru TT si va spun daca se confirma spusele doctorei.

Multa sanatate copilasilor bolnavi si felicitari pentru baietei Sabina .
Greiere felicitari pentru bebe Victor.

Emilia 16+ cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Emilia,si Ioana bea 50,maxim 100 ml lapte/zi,dar mananca branza si iaurt.Nici Alex nu ar fi baut,dar am insistat cu lingurita,acum nu ma mai tin bateriile sa fac asta(cu Ioana),decat ocazional.Suge dimineata,seara si noaptea si sper ca e ok.Ma bucur ca bb e okAnasia, si noi.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Emilia ma bucur ca sunteti bine cu totii. Asteptam numai vesti bune de la voi

Eu sunt franta. Marei i-a iesit primul dinte si asteptam urmatorul, sper intr-o saptamana doua sa scapam. Alex e si el agitat ca il deranjeaza maraitul continuu al ei asa ca eu ma rog sa ma tina nervii

Uitasem sa intru sa va spun ca am trecut cu bine peste interviul pentru cetatenie, acum asteptam data pentru juramant si mai speram sa ne gaseasca sarbatorile acasa langa restul familiei.

Pupam livada

Mergi la inceput