Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
luci da trebuie sa stai un an, altfel trebuie sa platesti integral mai devreme. si eu am fost f multumita de virgin pana m-am mutat undeva unde nu puteau sa-mi puna...ca era prea costisitor. eu cred ca deal mai bun nu gasesti. noi acum avem linia de la bt care ne-au rupt un an de zile cu 19 lire pe luna din care nu aveam decat convorbiri free seara dupa 6 in UK. acum am trecut la talk talk, dar am pastrat linia la bt. si platim totul spre talk talk si eu platesc linia catre bt. internet, pentru ca erap rea scump cu bt-ul si eu aveam abonament o2, mi-am facut cu o2, broadband nu mobil, fix. si platesc destul de ieftin. mai ieftin decat daca nu as fi fost abonata.
adinus insanatosire grabinica. luci, trebuie sa te dezamagesc putin...mai cunosc fete pe care le-au tinut peste termen si mai mult de o sp. de obicei cam 11-14 zile...dupa aia se gandesc sa le faca inductie. chiar azi vorbeam cu o prietena careia i-au facut la st. thomas inductie la 41 de sp...si a avut complicatii si pana la urma au ajuns la cezariana ca ii scazuse fetei pulsul in burta de la 160 la 60 si le-a fost frica sa nu se asfixieze. ei au banuit ca fetita iis strangea cordonul si nu se mai oxigena ca lumea. o alta prietena a trecut 8 zile peste termen si au asteptat-o sa ii vina travaliul natural. asa ca tot ce posibil sa te lase sa astepti...desi nu e placut. dar ei considera ca pana la 14 zile e ok...dk bb nu are probleme. eu ma rog sa nu trec de termen...dar parca mai stii cand alege el. nu as da nici un semn ca se grabeste, nu am chef nemaipomenit de facut curat sau alte alea. pe mine vad ca m-au luat dorintele de a ma face bela ...oare intra tot la categoria semne de nastere?
iulia la primul control la care m-am dus ca sa alfu sigur ca sunt gravida mi s-a spus ca sunt nspe mii de cazuri de fete/femei care afla ca sunt gravide cu 3 sp inainte de termen. nu inteleg oricat m-as chinui cum poti ajunge la 9 luni fara sa stii...fara sa simti. dar m-au asigurat ca, din pacate, sunt multe, multe cazuri. e chestiune de educatie, de cat de informata si cat de atenta esti cu tine si cu ce ti se intampla...cred eu...adik sa ajungi la 4 luni poate se poate...dar la 9 luni sa alfi ca vei naste...hmmm...that is strange. si totusi....se poate....
Dana era un vanticel si de aia m-am acoperit asa. ![]()
MangaGirl :-)
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
iuliapapusa spune:
Elenuta esti o fata de milioane.Ai explicat pe intelesul la tot poporul
.Ar trebui sa ma apuc si de spalat hainute, calcat aranjat cumparat patut si carucior si ce mai trebuie pentru bebe si bagaj, de facut bagaj de cumparat camasi

.Nu am nimic pregatit am cateva haine primite si atat
.Sper sa nu-i vina bebelutei ceva sa vina pana duminica ca sunt vraiste.
Si acum fetelor ziceti-mi si mie va implor din suflet ce pot lua/face ca sunt stricata la stomac varza ma doare burta si as sta numai pe
.Chiar nu stiu ce pot lua.Va rog
![]()
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika