Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 19
adinus8 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Ha ha....aseara eram in chiloti prin casa si Adi speriat cu ochii bulbucati ca am ceva pe burta. Eu relaxata ii spun ca sa imi descrie ce vede ca eu nu vad sub burta si unghiul e complet mort Dupa cateva secunde am realizat ca era vorba de operatia de apendicita, usor schimbata la culoare si mai labartata si ea putin ![]() ![]() . Eu nu ma vad adoptand aceasta metoda in primul rand ca nu ma pot misca, ma tine, ma impunge, ma doare ....si in plus lui Adi cred ca i-ar fi frica sa nu "strice" ceva...Esti o draguta oricum ![]() Si Adinus sa ne tii la curent si sa-ti treaca raceala. La mine e mult mai simplu cu nascarea: - mama tinea mortis ca vrea in 8 ca e zi mare de sarbatoare - n-a fost sa fie - moasa vrea azi ca ii place data 09.09.09 - e 12.30 inca nimic - eu vreau in 13 ca sa fie ca 13 oct cand ne-am casatorit - tati vrea in 15 ...dar il "excludem" ca mai e prea mult de asteptat pana atunci. Doamne ajuta la toata lumea. Si, Adinus eu merg azi la 5 la moasa si o intreb cand sa merg daca depasesc termenul sa vedem ce zice. Mi se pare cam mult o saptamana, cum spui tu ....Adica tie ti-a zis ca daca nu nasti sa mergi cand implinesti 41 de saptamani ? ![]() Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
draga mea...in primul rand felicitari ptr noul cuibusor
sa va fie plin de dragoste si voie buna
apoi, da, asa mi-a zis idioata, ca altfel nu pot sa-i zic, ca daca nu nasc sa merg la 41 fix si dupa-aia daca tot nu nasc o sa-mi induca in jur de 21.09, adica dupa vreo 12 zile de la scadenta
astia mi se par prea miserupisti, pe bune
si la mine cred ca iese sexul din discutie, din cauza de sotz speriat de bombe...mai vedem
eu cred ca pana la urma, daca nu si nu, recurg la celebrul pe-aici castor oil, desi astia de la baby center nu-l recomanda ptr ca produce o deshidratare puternica.totusi, din tot ce am citit, in jur de 60% din femei intra in travaliu la cateva ore de la ingerare, desi majoritatea incearca mai intai orice alta metoda...mi-e cam groaza totusi, ca am inteles ca-ti versi si matzele din tine, plus ca-ti merge burta ingrozitor...de-aici si deshidratarea puternica
40 s 
pozici
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Monikus bine ai mai venit pe la noi, burtica e foarte draguta. Dar nu ne-ai spus esentialul...mai stai cu capul in toaleta ? Sau ai spus si eu nu am bagat de seama ? Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
. 
Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
. ![]() Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBEVARSTA BEBE |
...sotul tau ce zice de risipa asta care o faci cu mancarea ?
Cea mai fericita
39 + cu 
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
suede spune:
Merci de informatie!
O sa incerc,sa vad daca da rezultate...
| citat din mesajul lui unombun pentru fetele cu picioarele umflate,castravetii consumati ca atare elimina lichidele retinute de organism si ajuta la dezumflare.Am citit pe net asta. |
aidaciolac spune:
wow ce veselie aici
imi place si am citit pe o mare diagonala ![]()
-so 

ralu0308

daciana multa sanatate si tot ce iti doresti
... si eu ma gandeam ca ar fi fost frumos sa nasc pe 09.09.2009 , dar nu fu sa fie , oricum am nascut pe 4.09.09 , ora 9 ![]()

luto fata , te-aik mutat ?
felicitari si zile senine si fericite n moua locatie 
... revin
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
...sotul tau ce zice de risipa asta care o faci cu mancarea ? Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Daca l-ai vedea ce stresat e si el din cauza mea.... Ii e frica sa nu care cumva sa ramana fisu' nemancat. Dupa fiecare repriza din asta zice: Acum dute si baga si tu ceva la ghiozdan

Monica
33+ in curand mami de
Ellenuta spune:
gata tampoanele .. din 4 pachete mari de vata mi-au iesit 40 de tampoane. nu le iau pe toate cu mine, dar sa fie facute in cazul in care mai am nevoie sa nu mai stau sa stresez lumea.
eu am avut tifon gata taiat de 40cmx40cm (mi l-a adus o prietena) si vata de la helpnet NARCIS (nu e f buna de aceea am pliat-o in doua). vata foarte buna e cea de la bella (se gaseste la carrefour cu siguranta).
cum am procedat:
am pus doua bucati de tifon una peste alta aici (observati ca le-am asezat pe colt caci mi s-a incadrat mai bine asa). apoi, am pus vata (mi-au mai ramas cam 3 cm sus si 3 cm jos) pe care am pliat-o in doua aici si [/url="http://family.webshots.com/photo/2326459250102349464nlMELEaici. apoi, coltul din dreapta, l-am pliat si l-am bagat sub vata ca aici. apoi, am pliat coltul din stanga si l-am pus pe spatele tamponului si l-am lipit cu un pic de scoth ca sa tina mai bine.
rezultatul final .. aici.
sper ca am fost destul de coerenta in explicatii. daca nu, va astept cu intrebari.
linkul ptr pozute aici
http://family.webshots.com/album/571724021lYmGlb
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- Amice, m-am gandit sa-mi omor nevasta… dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte… ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee…
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta!
Se intalnesc peste sase luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara.
- Ce faci? il intreaba prietenul
- Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!!
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol si apoi va povestesc cu rahia si altele
daca o sa mai am timp
Aida ...
Poze cu noi
monikus spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Un tip vorbeste cu prietenul lui: - Amice, m-am gandit sa-mi omor nevasta… dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte… ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee… Amicul, mai hatru din fire, ii zice: - Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste sase luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara. - Ce faci? il intreaba prietenul - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!! Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

a fost buna. Tu cand mai ai timp sa mai gasesti si astea? Aoleo si eu nu sunt buna de nik nici acum
.Ellenutza, super tare procesul dar decat sa ma chinui atat mai bine imi iau absorbante din alea de noapte si sper sa fie ok. Oricum o sa fie cezariana asa ca banuiesc ca nu o sa conteze.
pt efort.Monica
33+ in curand mami de