Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
vik, eu am avut rahi combinat cu peridurala si mi-au pastrat cateterul in coloana 2 zile (am cerut eu sa il scoata dupa aia)tocmai ca sa imi poata injecta calmant la nevoie. mi-au injectat, dar erau durerile atat de crunte ca am renuntat....si l-am scos. dar sa stii ca de la o zi la alta e mai bine, chiar asa este, si pe mine ma incurajau fetele. acum, la 2 saptamani chiar zburd, nu mai imi curge nici operatia, s-a retras seromul ala, e super ok....deci....inainte!!!! plec fetelor ca sotz schimba fraierii si eu fredonez netul
. sper sa gasesc pantofi...
si da, in afara de burta (port burtiera..) m-am regazelit (adica am redevenit gazela), sa vedeti ca picioruse subtiri am.....si stiti cat eram eu de umflata, in spital mi-au pus ciorapi antitrombotici...
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
Ioana 38+ cu AMR 2 SAPTAMĀNI bebe Carol Ioan album Webshots |
Aha,pricepit, din cate imi aduc eu aminte sunt fixe toate 4, sper sa nu ma insel....oricum, multa bafta!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Dana15 spune:
eu de cand am aflat de micuta Raisa m-am intristat tare rau.. imi aduc aminte cat de mult a durat nasterea ei; nici nu mai stiu..oare de ce i-au facut inducere?!
de fapt, asta este spaima mea majora..sa nu pateasca ceva copilul la nastere; medicul sa fie suficient de vigilent si sa-si dea seama daca ceva nu este in regula..sa faca cezariana, sa taie in toate directiile numa sa o scoata intreaga si sanatoasa de acolo;
am tot stat si "rumegat"..sunt atatea mamici carora li se face inducere..oare nu-i mai bine cezariana? ca si asta, tot un fel de inducere este (bine ca sunt medici care o practica la "cald", adica atunci cand se declanseaza travaliul, cum a fost la Aida)
In fine..Doamne ajuta pe micuta Raisa! sa nu fie nimic grav si sa se intoarca sanatoasa la parintii ei dragi!

Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1028-sistem-7-in-1---carucior-tako-drifter-clasic---green.html http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1626-sistem-7-in-1---carucior-tako-city-voyager---dark-green.html Ioana 38+ cu AMR 2 SAPTAMĀNI bebe Carol Ioan album Webshots |
al doilea e mortal

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana
.....adica incape si capul bebelusului si mana doctorului ? ![]() ![]() ce ingramadeala naibii va fi la pasarica mea ![]() ![]() ![]() Vorba mamei mele, cand ma plangeam ca ma doare, mi-a spus: "lasa ca vine vremea ei sa cante iar" |

Thank God I'm a woman!
vias spune:
Techila poate pui o poza cu tine asa "gazela"...sa imi mai dai si mie o speranta 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui lutoniana
.....adica incape si capul bebelusului si mana doctorului ? ![]() ![]() ce ingramadeala naibii va fi la pasarica mea ![]() ![]() ![]() Vorba mamei mele, cand ma plangeam ca ma doare, mi-a spus: "lasa ca vine vremea ei sa cante iar" Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
nici nu ai idee si nici nu te intereseaza at ,cate incap
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Dana15 spune:
Astazi de dimineata m-a sunat o prietena draga,graviduta si ea in 6 saptamani
(cat am incercat noi sa ne "coordonam" sa ramanem in aceeasi perioada
..ne si vedeam nascand impreuna, dar nu a fost sa fie..bine si acum!)..ca are o sangerare, ca nu stie ce-i, ca-i speriata; asa ca ne-am suit repejor in masina si ne-am dus la spital sa o vada doctorul meu dragut;
sincer, in sufletelul meu, speram sa ma vada si pe mine (desi aveam controlul fixat sapt viitoare, pe 15) fiind putin ingrijorata ca mandra nu mai misca cum eram obisnuita;
asa a fi fost! m-a luat pe mine mai intai..m-a pus la cardiotocograf..m-am topit de emotie cand i-am auzit inimioara
si la un moment dat a dat si un pumnut in electrodul acela 
; deci este bine puiutul! slava Domnului!
la control i-am zis ca vin dupa 20![]()
![]()
si puiutul prietenei este bine! a sangerat probabil datorita nidarii/inserarii placentei, dar este ok!
am iesit amandoua de acolo cu un zambet super larg pe fata!![]()
Thank God I'm a woman!
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Ioanna81 nu e prea greu carutul ala? Aproape 20 kg? De aratat arata super...Eu am cautat unul care sa nu depaseasca 11 kg sa il pot manevra singura si la strans si pus in portbagaj...plus ca toate amicele mamici ma tot sperie ce greu e cu carut greu si la plimbare, la urcat borduri si altele de acest gen... |
nici nu stiu ce sa zic... nu stiu foarte exact cate kg are... ca are multe agregate pe-acolo. o sa fac tot posibilul sa ajung sa-l vad inainte de eveniment...
acuma sincera sa fiu am fost in Doraly si am vazut un carucior super super misto care facea cam ce fac astea (fara scaunul de masina) si costa maxim 700 de lei. inca nu stiu pe care sa-i iau, evident
camy_pus si pe mine m-a terminat al doilea
bine ai revenit techila

Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
lutoniana spune:
Techila da-mi voie sa-ti strang mana ...in calitate de nasa gazela ce vei fi si mamica minunata care se descurca cu puiucii mici si dragi.
Asteptam poze ...ca parca suntem apucate de streche cu pozele astea....dar mie asa de mult imi plac 

Mangulico arati foarte bine in pozica....noi am descoperit in aceasta dimineata cum ca "acilea" nu are Virginica fibra optica....trebuie sa ii sunam sa vedem ce net ne pun si sa mutam telefonul fix. Cred ca mai dureaza ceva ..pana atunci foram cu O2-ul mobil.
Ma bucur ca iti place acasa 
Dana15 nu simt absolut nimic....deja prin cate am trecut in ultima perioada, asta e prima zi de calm, relaxare, pace, frumos...liniste....Adi al meu nu mai poate de bucurie si el ca am reusit sa ne mutam....iar acum eu am sa ma apuc sa calc lenjeria de la cosulet 
(cand e gata face Luci si poza)
Cea mai fericita
39 + cu 
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire