Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pentru fetele cu picioarele umflate,castravetii consumati ca atare elimina lichidele retinute de organism si ajuta la dezumflare.Am citit pe net asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ioanna, cum adica sa se invarta rotile?

Eu le-am vazut live, arata bine, al doilea model mai bine decat primul, DAR sunt inforator de grele, depinde cum te descurci tu, eu nu am reusit sa in strang si ridic singura decat greu, si am 100kile....depinde cat de mult il vei plia/ridica.

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetili,
nu am mai intrat de tare mult timp pe la voi, de recuperat am mai prestat asa cate nitelus....

in primul rand LA MULTI ANI DACIANA!!!! SA FI SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DE UN BEBEL SANATOS SI FRUMOS SI DESTEPT

si LA MULTI ANI MARIILOR SI ANELOR ca ieri nu am apucat sa intru sa va felicit.

si felicitam pe proaspetele mamici si abia astept sa intre anco sa zica cum i se pare viata cu inca 2 sufletei. sper sa ii fie cuminti si papaciosi si sa manance si sa doarma in acelasi timp barbateii ei.

ne rugam pentru katerryna si bebelusa ei, sa se face repede bine.

la mine e ultima saptamana cand sta soatza cu mine, de luni pleaca la serviciu si raman singura cu cei doi fraierici, asa-s de mici si cand ma uit la ei si la vad expresiile fetei si se incrunta si rad si fac tot felul de scheme si dupa aia ii iau la ragait si ma bufneste rasul, ce mici sunt viermisorii.
si din cauza ca sotz o sa mearga la munca in saptaman asta tre' sa acem tot felul de lucruri, am mers si mi-am luat rochii de nasa (sapt viitoare nasesc) si acum tre sa ma duc sa imi iau pantofi. am mers pentru prima oara in magazin mare cu piticii si se uita lumea la noi ca la urs.

vik, adevarat este ca-s crancene durerile dupa ceza, dar nu primele 48 de ore, ca in ziua aia nu simti nimic, doar a doua zi...si sunt asa cranece ca nu te gandesti decat cum sa faci sa nu lesini, nu la durerea in sine. eu la o saptamana eram super ok sa stii.

cat despre kilograme, eu mai am in plus fata de cum eram iainte sa raman insarcinata stiti cat? fix 1 kg....si bag in mine ca sparta ca sa nu ma slabeasca astia 2 in ultimul hal....

hai ca mai revin daca pot, am niste poze super tari de pus, dar nu stiu cand voi avea timp.

va pup pe toate mult mult

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce dor ne era de tine, ce bine ca va descurcati, ce frumos povestesti....ateptam pozicile!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ioanna, cum adica sa se invarta rotile?

adica sa nu fie fixe toate patru... doua sa fie pivotante (de preferinta alea din fata) ca sa pot lua viraje pentru ca altfel trebuie sa apesi pe carut ca sa poti sa intorci... sper ca reusesc sa explic cum trebuie

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Techila...merci de raspuns...apoi ce nu facem noi femeile pentru puiutii nostri? Chiar si cu analgezice pe vena e asa crunt??? hmmmm. Uau...numai 1 kg in plus???? esti fantastica...

Oricum ma intrebam azi ce mai fac mamicile noastre: techila si Monica...ca nu le-am vazut pe forum de ceva vreme...dar au o scuza buna.

Ioanna81 nu e prea greu carutul ala? Aproape 20 kg? De aratat arata super...Eu am cautat unul care sa nu depaseasca 11 kg sa il pot manevra singura si la strans si pus in portbagaj...plus ca toate amicele mamici ma tot sperie ce greu e cu carut greu si la plimbare, la urcat borduri si altele de acest gen...

Eu am terminat bagajul meu de spital...sunt happy...acum sper sa nu am nevoie de el in urmatoarele 2-3 saptamini dar imi face bine pentru psihic... sa stiu ca e gata.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare fete dragi!

Ramona multumim frumos pentru sfaturile despre impins si puseul de crestere

Ralu imi pare rau ca nu a fost sa fie astazi..sa apara puiutul acum, dar daca el nu vrea..poate este mai bine asa! parerea mea este ca nu trebuie sa fortam cu nimic organismul..sa lasam natura sa-si urmeze cursul; si..sincere felicitari medicului tau! ca nu ti-a indus travaliul in conditiile in care bebe ar mai sta acolo un picut; mai rar asa oamnei..mai ales ca pleaca in concediu si onorariul va reveni altcuiva! sa nu fii trista!

Lucia pupam burtica maricica...asteptam poze cu casuta si lucrusoarele puiutului; cum esti? ai vreun feeling ca se apropie momentul magic?!!
Am vazut fata Alexcsei..prima poza este super!! si ce de parut are si printesa aceasta!

Vik pai m-am uitat la patutul fetitei voastre..mi se pare si normal sa dureze asamblarea mai mult si sa necesite 2 oameni sa o faca..dar este super dragut!!! si mi-au mai placut decoratiunile de pe perete...tare mult! de unde le-ati luat?
patutul Annei este mult mai simplu..o sa pun poze..promit! azi maine!

Wow Techila..pai te-au "consumat" tare bine balenii!!! numa un kil in plus?!! super! si saptamana viitoare nasesti?! clar, vrem poze!!!

Un pupic apasat si la Nela..care nu stiu de ce este blue; cred ca am avut eu ochii incetosati azi dimineata la prima citire

si mi-a placut si poza Mangai..cu hainuta aceea draguta

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iaca asa sta treaba www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/37weeks/" target="_blank">la 37 de sp. aveti informatii pretioase despre acel caca negru ca smoala depsre care ziceam acum vreo sp si care daca nu-l prinzi la timp se intareste de nu mai stii cu ce sa-l dai jos :)

enjoy!

daciana LA MULTI ANI! nastere usoara si tot ce-ti doresti.

techila azi dim ma gandeam cum te descruci? e greu fara ajutor? marfa treaba cu kilogramele...dar spune-ne cat ma rog ai pus in sarcina si cate ai dat jos in spital...ca sa ne facem o idee

MangaGirl :-) 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

si mi-a placut si poza Mangai..cu hainuta aceea draguta

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

MangaGirl :-) 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

legat de circulara ,cand am nascut eu,moasa inainte sa iasa capul Mariei mi-a zis sa nu mai imping si at dr a bagat mana si a verificat daca nu e infasurata cu cordonul.

.....adica incape si capul bebelusului si mana doctorului ? ce ingramadeala naibii va fi la pasarica mea
Vorba mamei mele, cand ma plangeam ca ma doare, mi-a spus: "lasa ca vine vremea ei sa cante iar"

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput