Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
saby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Sabina, problema asta am avut-o si eu cu Eric. Nu a vrut nimic pana cand la 8 luni a dat accidental peste o varza cu costita afumata. De atunci... CARNE (gratar, bucata intreaga, la 9 luni se lupta cu o friptura si o ora intreaga), varza, fasole, ciolan afumat, sarmale... si acum tot astea sunt preferatele lui :) Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Foarte tare

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
Florinela inca nu i-am bagar nici banana nici branzica, pe ultima acum vroiam sa i-o baga de la 5 luni. O sa incerc poate o sa vrea combinatia asta cu toate ca am observat ceva, accepta mult mai bine sucurile decat piureurile chiar si date cu lingurita. Ieri asa am facut i-am dat intai piure si nu a vrut dupa care am stors repede o piersica si un mar si le-a baut imediat.
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
florinela79 spune:
Nu va mirati azi e mama la mine, deasta imi fac de cap pe net...![]()
, de fapt am zis ca ma apuc de calcat...
Nu stiti cumva poate exista vreo carte de bucate pe varste 4-6 luni; 6luni - 9 luni....asa pentru bebei din astia care se plictisesc de mancare...se zice ca la copii mici rutina si obisnuinta sunt a doua natura...dar al meu vrea diversificare, adevarul e ca sa-mi dai 1 luna si jumatate supa de pui si zeama de mar sau mar ras...ma impusc.
florinela79 spune:
[quote]citat din mesajul lui saby
Florinela inca nu i-am bagar nici banana nici branzica, pe ultima acum vroiam sa i-o baga de la 5 luni. O sa incerc poate o sa vrea combinatia asta cu toate ca am observat ceva, accepta mult mai bine sucurile decat piureurile chiar si date cu lingurita. Ieri asa am facut i-am dat intai piure si nu a vrut dupa care am stors repede o piersica si un mar si le-a baut imediat.
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Intradevar de la 5 luni avem reteta asta. Pana atunci aveam la 10 dim 50g mar ras, si apoi laptica, iar la ora 14 supa de legume pasata 50g + laptica si sera cereale BIO de orez 4 lingurite cu lapte.
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Bogdana, e vorba doar de cate poze sunt pe pagina. Daca accesezi http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/ - iti da 92 pagini, iar daca dai click pe colectia vara toamna iarna, dreapta sus - http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157619756452025/ - iti arata 28 pagini. mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |

si eu am stat sa analizez ieri 92 de pag
30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui florinela79 PISIK, ARIS multumesc pentru lamuriri, asa teama imi era ma gandeam sa nu-i bage furtunase pe gat sau ceva.... .pisik, tu pentru ce ai facut investigatiile astea, parca voma pisika ta mica????...stiu ca ai povestit, dar nu mai tin minte...daca vrei sa-mi spui...te rog. Al meu nu ia in greutate si are scaun dupa fiecare masa....nu-i place lapticul...si medicul a zis sa-i faca testul cu bariu si de intoleranta la lactoza sau protenia din lapte. Binenteles ca mi-e teama ma gandesc sa nu fie ceva complicatii...totusi ia in greutate putin da ia, asa ca sper sa fie ceva usor tratabil. Cat despre stat in fundulet nici al meu nu sta, eu i-am luat de la IKEA scaunel pentru masa....unde si servim masa sta foarte bine in el...si nu a fost nici scump..parca 950 mii vechi. De vorbit vorbim..."dadada" si bineinteles a sps "tatata" ![]() ![]() , tacsu beat de fericirezice: "vezi nu sta fara tine, dar ma striga pe mine" |
Nu, nu-i cu futunase. Daca ti-au zis ceva de bariu, ii fac radiografie de tub digestiv. Nu trebuie sa te ingrijorezi.
platinatul si mamik. Se potriveste bine cu printesa mea, ca nici ea nu vrea sa ia in greutate, cred ca e cea mai mica de pe-aici.
Are 5650g la 5luni, dar noi nu ne-am apucat de analize... Nici nu sta in funduletz, decat sprijinita, dar nici nu am incurajat-o. In scaunelul de masa nu am pus-o inca... Vorbeste pe limba ei... cel mai "articulat" cuvant care a putut fi recunoscut a fost "bebe", nu mama, nu tata...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sa va arat mandrele lu`tati mami de Silvia Ioana |

abia astept sa va vad live
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Am uitat sa zic: BUNA ZIUA MAMICI!!
Multumesc tuturor pentru urari!!!!!!
pentru Alex si Moni
pentru Bogdana si gemeni, sa se faca bine.
la gripa
Am vazut raspunsurile de ieri legate de acel costumas..
multumesc pt sfaturi...oricum azi am fost cu mama sa-si ia marfa si am vazut salopetele groase acolo, asa ca nu mai fac comanda la astia.Mi-am luat cateva lucrusoare azi
...nici nu se compara preturile de acolo si ce gasesc in oras
Dyana
..
multumesc
Cativ sunteti 2 frumoase
Monnvas
multumesc pentru sms
Am de citit din urma...revin
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
florinela79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu, nu-i cu futunase. Daca ti-au zis ceva de bariu, ii fac radiografie de tub digestiv. Nu trebuie sa te ingrijorezi. platinatul si mamik. Se potriveste bine cu printesa mea, ca nici ea nu vrea sa ia in greutate, cred ca e cea mai mica de pe-aici. Are 5650g la 5luni, dar noi nu ne-am apucat de analize... Nici nu sta in funduletz, decat sprijinita, dar nici nu am incurajat-o. In scaunelul de masa nu am pus-o inca... Vorbeste pe limba ei... cel mai "articulat" cuvant care a putut fi recunoscut a fost "bebe", nu mama, nu tata...Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Pai al meu la 5 luni jumate avea 5730...deci naspa, acum avea 5830 adica ieri. si mi-a zis medicul de la Gr. Alexandrescu..."nu e ok..copil nascut cu 3500...prea putin ceva, ceva este - daca se nastea cu greutate mica era de inteles"....asa ca facem investigatiii...eu tot cred ca are o intoleranta la ceva din lapte.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
: Victor Christian (02.04.09) si