Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

vai cate hainute frumoase au astia cu depozitul lor pacat ca e departe si accepta doar comenzi mari, daca erau mai aproape si acceptau comenzi mai mici era super cred ca se imbogateau doar de pe urma noastra nu credeti?

bine ai venit in clubul "tacutelor"...
Abia am reusit sa va ajung....

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Diana, multumesc mult! Cred ca voi lua de 12 luni. Calin are 56 cm de la umeri la talpite. Sper sa-l fi masurat corect ca acum doarme si are o pozitie de somn tare ciudata!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

pai daca e asa lungut cred ca e bine sa iei de 12 luni...chiar daca e mare... creste, ca e iarna lunga

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

f dragutz site-ul dar eu nu am rabdare si gata. de ce oare nu sunt si ele aranjate dupa nishte criterii clare cum ar fix baieti/fete; vara/iarna. eu asa mai bine ma duc in fundul bercenilor decat sa rasfoiesc 50de pagini cu lucrushoare roz

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Ayla ma bucur tare mult pt vestile bune, ne gandim in continuare la voi
Gaza am vazut niste ochisori frumosi vai, vai, vai!!!!
Fetelor ce ma fac eu cu asta mic a mea, nu ii place nimic din ce ii dau sa manance. Avem o luna de cand am inceput diversificarea si i-am dat pe rand, mar, para, morcov, piersica si seara cereale si in afara de cereale altceva nu ii place. In prima zi cand bagam noul fruct ii placea tare mai manca si a doua zi si din a treia se stramba toata. Daca va spun ce combinati faceam doar, doar o sa mananci dar ti-ai gasit. Sa vedeti azi, i-am facut piure de piersica cu para si cereale din care a mancat maxim 10 lingurite si astea strambate si am zis hai sa-i dau mar cu morcov ca poate il mananca pe asta. cand i-am bagat prima lingurita a facut asa urat ca am zis ca vomita asa de tare icnea.
Ce ma fac ca nu i-am inlocuit inca nici o masa si diversificam de o luna

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

saby - la asta ma gandeam si eu acum. la inceput manca marul de se batea cu mine. acum daca ia 4 lingurite e bine, legumele cam la fel(ieri a mancat mai bine ca au avut carne)nici nu vreau sa insist ca sa nu il enervez...dar in ritmul asta ramanem pe lapte pana ii cresc maselele
pana cand e obligatoriu sa aiba o masa cel putin inlocuita? sau e ok si asa doar sa guste diverse?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
eu intru destul de greutz de pe acum

Deja ne pregatim serios de gradi,dimineata am facut analizele necesare(60 ron-costa la noi),mai am sa-i cumpar o vestutza si-i gata...rechizitele la noi se cumpara dupa ce o sa primim lista de la educatoare.

vazut pozica cu "mandrtzeletatei",,,asa mama asa fiica

Revin...intru sa admir hainutze

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetelor ce ma fac eu cu asta mic a mea, nu ii place nimic din ce ii dau sa manance. Avem o luna de cand am inceput diversificarea si i-am dat pe rand, mar, para, morcov, piersica si seara cereale si in afara de cereale altceva nu ii place. In prima zi cand bagam noul fruct ii placea tare mai manca si a doua zi si din a treia se stramba toata. Daca va spun ce combinati faceam doar, doar o sa mananci dar ti-ai gasit. Sa vedeti azi, i-am facut piure de piersica cu para si cereale din care a mancat maxim 10 lingurite si astea strambate si am zis hai sa-i dau mar cu morcov ca poate il mananca pe asta. cand i-am bagat prima lingurita a facut asa urat ca am zis ca vomita asa de tare icnea.

Sabina, problema asta am avut-o si eu cu Eric. Nu a vrut nimic pana cand la 8 luni a dat accidental peste o varza cu costita afumata. De atunci... CARNE (gratar, bucata intreaga, la 9 luni se lupta cu o friptura si o ora intreaga), varza, fasole, ciolan afumat, sarmale... si acum tot astea sunt preferatele lui :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Dai asa:50g mar + 30g banana + o lingurita branzica dulce(facuta de tine = la 500ml lapte 4 pastile calciu lactic - iti ajunge pentru 2 zile),bineinteles pasate; la al meu ii place mult si el e mofturos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

saby - la asta ma gandeam si eu acum. la inceput manca marul de se batea cu mine. acum daca ia 4 lingurite e bine, legumele cam la fel(ieri a mancat mai bine ca au avut carne)nici nu vreau sa insist ca sa nu il enervez...dar in ritmul asta ramanem pe lapte pana ii cresc maselele
pana cand e obligatoriu sa aiba o masa cel putin inlocuita? sau e ok si asa doar sa guste diverse?

25 martie 2009

Asa facea si al meu manca sucul de morcov si de mar, bea zeama aia chiora de legume....la 4 luni. Si cand am inceput cu pasatul a mancat doar in prima saptamna..tot, apoi s-a stricat treaba, i-am facut cu mnzat, mai rau a fost. Cred ca se plictisesc, singura care o mananca e banana cu ranza dulce si mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

vai Aris ai nostri zici ca sun frati nu alta . Astia doi se iau unul dupa altul, ca si la colici la fel am patit. In legatura cu mesele nu stiu can o sa am sanse sa ii dau o masa intreaga de fructe la cate mofturi face. Exact cum spuneam cand ii dau alimentul nou este asa incantata, vorba ai se bat turcii la gura ei nu alta iar eu nu pot sa- dau decat o lingurita maxim doua in prima zi, a doaua zi la fel si tot putin pot sa-i dau, ei cand ar trebui sa pot sa-i dau mai mult nu mai vrea , cine o mai poate intelege. Eu am observat ca a mea mananca mai bine dupa-amiaza decat dimineata, atunci abia bea laptele dar sa-i mai dau si altceva.
Inceraca sa-i schimbi ora poate merge asa.

Mergi la inceput