Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mussica Fetelor...trebuie sa va spun ca aseara l-am visat pe bebe pentru prima data. a fost cel mai frumos vis si cea mai frumoasa stare de bine pe care am experimentat-o. Am visat ca l-am nascut (fara prea multe detalii Singura chestie care nu mi-a placut a fost ca semana cu mine si avea un nas....cat o zi de post!!!. hehee..va pup. sa aveti o zi minunata [Lavinia multumesc de coffee!!! e bunaaaaaaaaa si merge de minune cu laptele meu cu cereale. 26 saptamani |
sa iti fie de bine pentru cafelutza..si eu l-am visat pe al meu...era tare frumos, iar eu ii dadeam sa pape supica!
Lavi,
31+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
neata burtici 
in primul rand multumesc tuturor care au scris ce intrebari vor pune doctorului. mi-am extras si eu cateva si le-am notat, ca de obicei n-aveam idee ce sa intreb... ![]()
lavi - multam de
si multam pt. informatiile utile. 
Ava - felicitari pt. "grasunei" 
spor la varuiala. ce coincidenta! si noi de-abia ne-am apucat de azi ca tre sa izolam tavanul (stam la ultimul etaj) si sa schimbam 2 tamplarii in casa. sper ca in max. 2 sapt. sa terminam.
m-am mutat la maica-mea cu
cu tot
ca sa nu stau in praf si mizerie.
la noi sotul cu socru-meu se descurca sa faca singuri, macar e bine ca nu depindem de muncitorii astia neseriosi!
cu mersul la baie, noapte de obicei o data, maxim de 2 ori, in schimb merg mai des ziua, depinde cat beau.
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Ramonika neata burtici ![]() in primul rand multumesc tuturor care au scris ce intrebari vor pune doctorului. mi-am extras si eu cateva si le-am notat, ca de obicei n-aveam idee ce sa intreb... lavi - multam de si multam pt. informatiile utile. ![]() cu mersul la baie, noapte de obicei o data, maxim de 2 ori, in schimb merg mai des ziua, depinde cat beau. |
cu placere pentru amandoua

Esti o norocoasa daca mergi noaptea atat de rar la baie!
Lavi,
31+ mami de
Camera lui Rares
Poze
luciandrea spune:
Buna dimineatza!
Am aparut dupa o lunga pauza aici la DC...nu m-am transferat la alte forum-uri de discutii si nici nu am incetat sa va citesc. Am avut motive in schimb de ordin personal, poate o sa va povestec vreodata!
V-am citit postarile in fiecare zi si chiar daca nu v-am scris gandurile mele pe forum, ele au fost mereu cu voi...m-am intristat atunci cand ati avut probleme cu sotiorii vostri dar m-am bucurat si emotionat atunci cand v-ati vazut minunatiile care cresc in pantecul vostru!
Ma scuzati daca nu am mai dat nici un semn de viata!
In rest sunt bine, bebelina mea ma cam necajeste pt ca e foarte agitata, avem 27 de saptamani, 970 gr...ieri am stabilit ca voi naste la Moinesti, la spitalul municipal de acolo!
Va pup pe toate si o zi cat mai buna va doresc!
22+
MARIA TEODORA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui luciandrea Buna dimineatza!Am aparut dupa o lunga pauza aici la DC...nu m-am transferat la alte forum-uri de discutii si nici nu am incetat sa va citesc. Am avut motive in schimb de ordin personal, poate o sa va povestec vreodata! V-am citit postarile in fiecare zi si chiar daca nu v-am scris gandurile mele pe forum, ele au fost mereu cu voi...m-am intristat atunci cand ati avut probleme cu sotiorii vostri dar m-am bucurat si emotionat atunci cand v-ati vazut minunatiile care cresc in pantecul vostru! Ma scuzati daca nu am mai dat nici un semn de viata! In rest sunt bine, bebelina mea ma cam necajeste pt ca e foarte agitata, avem 27 de saptamani, 970 gr...ieri am stabilit ca voi naste la Moinesti, la spitalul municipal de acolo! Va pup pe toate si o zi cat mai buna va doresc! 22+ MARIA TEODORAwww.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Neatza
1Bine ai revenit printre noi!Ne bucuram ca ne-ai citit in continuare si mai cu seama ca tu si bebelina ta sunteti bine! Ai grija de tine si de burtica si ori de cate ori ai timp, hai pe la noi sa ne mai spui despre tine!
Lavi,
31+ mami de
Camera lui Rares
Poze
lylyana.ion spune:
Buna dimineata burtici,
Am fost ieri la eco si
se prezinta foarte bine, este deja cu capul spre iesire, are 2 kg si niste falcutzeeee
si seamana cu mine
(am pus poze pe contul comun)
Doar ca, citind acasa fisa pe care mi-a dat-o am vazut ca am placenta grad maturitate 3, in conditiile in care maine implinesc 31 sapt, nu este cam "ofilita"?
Ma
sa fie bine ca pana pe 26 cand ma duc eu la dr. ...
A si colul nu l-a putut masura bine ca statea domnu cu capul prea jos, a aproximat ea 2,7 cm.
Plus ca mi-am luat si rez analizelor la sange si urina, si am o usoara infectie urinara si nu tiu ce sa fac cu ea
Mi-am facut o programare pt vineri la o dr. din Policlinica
Ati avut vreuna infectie urinara? V-a dat tratament?
Va
si poate azi reusesc sa fiu mai activa
30
Alexandru
miany75 spune:
citat din mesajul lui luciandrea Buna dimineatza!Am aparut dupa o lunga pauza aici la DC...nu m-am transferat la alte forum-uri de discutii si nici nu am incetat sa va citesc. Am avut motive in schimb de ordin personal, poate o sa va povestec vreodata! V-am citit postarile in fiecare zi si chiar daca nu v-am scris gandurile mele pe forum, ele au fost mereu cu voi...m-am intristat atunci cand ati avut probleme cu sotiorii vostri dar m-am bucurat si emotionat atunci cand v-ati vazut minunatiile care cresc in pantecul vostru! Ma scuzati daca nu am mai dat nici un semn de viata! In rest sunt bine, bebelina mea ma cam necajeste pt ca e foarte agitata, avem 27 de saptamani, 970 gr...ieri am stabilit ca voi naste la Moinesti, la spitalul municipal de acolo! Va pup pe toate si o zi cat mai buna va doresc! 22+ MARIA TEODORAwww.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Ne bucuram ca esti bine si tu si bebelina! Numai bine iti dorim si te mai asteptam pe la noi cu mare drag...

miany
31+
DAVID ANDREI
vias spune:
gata...mi-am facut reprogramare pt saptamana viitoare la medic...joi, 17 sept 

Eu cred ca o sa-l intreb de anestezie...vreau sa stiu mai multe despre asta...o sa-i arat analizele..ca nu stiu cum au iesit, dar nu-s toate in regula pe acolo, si exact ce-mi trebuie la spital...pt ca nu stiu..am nascut la particular...vreau sa intreb si cam cat ma tine in spital...ca eu vreau sa plec odata acasa...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
laviniablaga spune:
Servus lyly, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco! tine-o tot asa
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
vias spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Buna dimineata burtici, Am fost ieri la eco si se prezinta foarte bine, este deja cu capul spre iesire, are 2 kg si niste falcutzeeee si seamana cu mine Doar ca, citind acasa fisa pe care mi-a dat-o am vazut ca am placenta grad maturitate 3, in conditiile in care maine implinesc 31 sapt, nu este cam "ofilita"? Ma sa fie bine ca pana pe 26 cand ma duc eu la dr. ...![]() A si colul nu l-a putut masura bine ca statea domnu cu capul prea jos, a aproximat ea 2,7 cm. Plus ca mi-am luat si rez analizelor la sange si urina, si am o usoara infectie urinara si nu tiu ce sa fac cu ea Mi-am facut o programare pt vineri la o dr. din Policlinica Va si poate azi reusesc sa fiu mai activa 30 Alexandru |
banuiesc ca ti-a facut si urocultura daca ai infectie urinara, nu?
ca numai asa iti poate da antibiotoce...si va trebui sa le iei, deoarece infectia urinara stiu de la medic ca provoaca suferinta fetala.
Si incearca sa bei foarte multe lichide...stiu ca si asta ajuta...
Sanatate multa iti doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI