M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Mariaa spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142115&whichpage=3
Salviae, noi doua am depus actele cam in aceiasi perioada :)
Dupa 6 luni de asteptat dupa atestat (termen legal 2 luni!), dupa ce am mai vazut o fetita mulatra la noi in oras dar care nu era a noastra si exact dupa un an de cand am depus dosarul (10.09.09) ne-a gasit, nu am mai avut unde sa ne 'ascundem' :))
In anul asta ce-a trecut ne-am umplut timpul cu lucruri faine, am calatorit, am batut campii in lung si-n lat pe unde am avut chef, efectiv ne-am umplut timpul in anul asta ce-a trecut...Daca ne gandeam la asta 24/24 ne apuca zbenga desi nu prea cred...da zic si io
Da, e posibil sa intre un copil in viata ta si fara spaga, fara mituiri si fara lucruri murdare. Ci drept, curat, numai cu iubire si cu multa, multa credinta in bine! Asa cum si trebuie de fapt!
Peste tot in lumea asta sunt nedreptati, sistemul de adoptii din Romania e numai una dintre ele. Daca o functionara ciufuta va intoarce din drum, inseamna ca determinarea si hotararea de a lumina drumul copilasului catre sufletul vostru are de suferit.
Vedeti dincolo de obstacolele astea marunte. Undeva dincolo de 'zidul' asta se afla copilul vostru, daca-l cautati cu adevarat mergeti inainte
mamica Salviae, inca odata FELICITARI!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
simo_75 spune:
Din pacate e tare greu de trecut acest "zid" . Atunci cand ma uit la el ma apuca groaza cat am de escaladat ca sa trec dincolo de el unde probabil este puiul meu.
La noi la sector nu s-a mai facut o adoptie de 6 luni.Cam de atunci de cand avem noi atestatul.De ce oare?
nu vreau sa ma mai intru in detalii ca nu are rost.
nu ne pierdem speranta ,suntem optimisti ,incercam sa nu mai vedem partea neagra,ne ferim de ea dar subconstienul nostru lucreaza si ce refuzi sa gandesti ziua, visezi noaptea.din pacate....si asta iti aduce aminte ca totul nu este roz...dar bineinteles speranta moare ultima!
va doresc tot binele din lume si pentru fetele care sunt in aceiasi situatie ca mine le doresc cale CAT mai scurta spre puiul lor.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
simona14 spune:
La multi ani Laurentiu de Cons!Sa cresti mare,sanatos,sa ai parte numai de bucurii in viata,sa ii bucuri pe parintii tai.
Salviae spune:
Mariaa, am mai schimbai noi niste mp, nu? Asa-mi amintesc eu...
Cati ani are ingerasul vostru? Esti acasa cu ea? Ati pastrat numele? Este pe numele vostru deja?
Simo75, nu te uita in spate N-are rost. Uite-te doar in fata Eu daca ma uit in spate, vad doar incercari, inseminara artificiala, un sac de medicamente (hormoni), 7 ginecologi, asteptari, sperante timp de 15 ani!!! Mai bine nu ma uit in spate! Ma uit in fata
Mariaa spune:
asa-mi amintesc si eu ca la inceput ne-am mai povestit putin
hehehe, chiar asa ne-a zis astazi sa-i spunem, 'ingeras' :)
are 3.9 ani si nu e acasa cu noi inca, peste 30 de zile avem termenul de incredintare si atunci o aducem acasa. nu vrem s-o bulversam si s-o obosim intre doua lumi aiurea numai pentru ca nu mai putem noi astepta. se afla la cam 400km distanta de noi, asa ca vorbim de cateva ori pe zi la telefon, ne vedem si pe camera web si incercam sa mentinem interesul prin jocuri, poze, imagini, filmulete, cu animale, cu copii, cu tot ce o care o asteapta acasa.
numele nu-l vom schimba pentru ca (asa le potriveste Doamne Doamne) poarta numele mamei mele are doua nume si cand ne-a fost prezentata fotografia, eu stiam doar de unul. luasem deja decizia ca ne place foarte tare cand A.S. imi tot spunea de celalat nume (care este ca al mamei mele)...eu ma gandeam ca face vreo confuzie la telefon si vorbeste de alt copil si la un moment dat am corectat-o.
mi-a zis foarte direct, pai nu..ca are doua nume iar acesta este cel pe care o striga toata lumea...nu mi-a venit sa cred.
nu are cum sa fie deja pe numele nostru pentru ca ne-am gasit abia de o luna de zile urmeaza incredintarea si dupa 90 de zile incuvintarea adoptiei in mod normal.
n-am vrut sa fortam cu nimic lucrurile, desi tehnic s-ar fi putut. a intrat asa de firesc in viata noastra si de frumos ca nu vrem sa stricam cu nimic mersul normal si curat al lucrurilor.
avem masura timpului si incercam sa n-o fortam nici pe a ei, toate discutiile de fiecare zi de la telefon, toata pregatirea isi are tot rostul ei. nu e un bebelas, e un copil care intelege ce se intampla in perioada asta delicata si incercam sa avem mare grija cum procedam mai.
tu cum vei face? e in oras cu tine Andrei? il poti vizita mai des?
cons, lui Laurentiu, sa va aduca multe bucurii!
dpluhovici, nici o veste de la voi?
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Bellaiza spune:
Mariaa, ma bucur mult pentru voi. Si noi am lasat lucrurile sa se intample de la sine. Pur si simplu ne-a fost frica sa le fortam. Azi suntem fericiti. Imi este si frica sa ma gandesc cate mi-am dorit in privinta copilului nostru si cate am primit. Am simtit si ca va fi baiat, desi imi doream de cand eram copil sa am doua fete.
Mai este putin si aveti puiuta acasa!
gabi_99 spune:
fetelor!!!!!!!!! va tzuc!!!! am reushit sa repun in functziune compul fetelor...avem o dulceatza de fata acasa, in plasament, din 16 sept.....io sint in CIC - i-am lasat paf pe cei de la serv.......sintem in al 9-lea cer, este ceva de vis...scumpika asta mika este de milioane...deocamdata asta e treaba...in plasament....nu ma gindesc la nimic altceva...decit ca fetitza noastra e acasa la noi....sa o vedetzi: sta pe burtica shi da din miine shi din picoare, ca un gindacel scump...shi ride inhohote...miine cred ca ma pun shi io pe burta k ea...sa vad, poate e vre-un centru al risului pe virful burtzii...care declansheaza asha o veselie...acum va las, va tzuc shi sper ca voi fi mult mai prezenta....sa imi datzi shi mie pe PM inca o data ID shi pass de la mail comun...sa va mai pun poze........va tzuc...sintem happyyyyy.....
asi- sa skimbam, te rog, statusul shi la mine? noi o strigam pe scumpika asta mika Maria..., sa punem acolo, Maria, plasament din 16 sept 2009??? senkiuuuuuuuuuuuuuuu
gabi
claudia72 spune:
HELLO ,
ASTAZI 12.10.2009 AM DEVENIT OFICIAL PARINTII FETITEI NOASTRE BIANCA CHRISTINA !!! SA DESCHIDEM O STICLA DE SAMPANIE SI SA O BEM IMPREUNA!!!!
asi spune:
Claudia felicitari!!!!!
Buuuna sampania
Gabi mi-a luat-o Liliana inainte.Cum te decurci cu bebe mic?E cam greu.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simi75 spune:
claudia felicitari!
in unele judete vad ca se poate si cu plasament , la noi nu.Gabi sa va bucurati de bebelusa.