M-am hotarat ....adoptie (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Denisa, mult succes pe noul drum!
Dupa ce iti vei gasi puiul vei simti ca voi sunteti norocosi ca l-ati gasit si aveti ocazia sa-i fiti parinti, si nu invers :)

Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Inca nu mi-am revenit pe deplin!Sunt multe evenimente placute:nesomn,dintisori,chef de joaca in puterea noptii,dar merita!!!Multumim pt sustinere si vb frumoase.Si noi va pe toate!Pe Alex l-am cunoscut in spital cand mi-am vizitat o buna prietena.Si-asa a inceput povestea noastra.Am folosit calea legala,a durat,dar iata ca de sarbatori vom fi impreuna.Si sper ca dupa ce face ALEX 3-4 ani sa avem si o fetita cam de 1-2 ani!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Cum pot pune poze pe mailul comun si daca ma puteti trece si pe mine la mamici super fericite!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maribela poti sa ne pui siici poze avand in vedere ca ati terminat adoptia.Cu mare drag te trec pe lista mamaicilor fericite daca ne dai data de nastere a lui Alex.

Bun venit Denisa si mult noroc va dorim!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Dragele mele,

astazi am intrat si am citit mesajele voastre de sustinere si urarile de bine pentru familia mea.

Nu pot sa nu va spun ca mi-au dat lacrimile...m-ati emotionat

suntem bine, ne-am acomodat cum nu se poate mai bine. Matei si Laura au acceptat-o pe Iris foarte usor si cu multa bucurie. Matei o adora, si este tot topit in fata ei (mi-era tare frica de reactia lui). Cand alaptez se cuibareste langa mine si imi spune intruna " iii (asta inseamna Iris) papa"...si face si zgomotul cu buzele.

iata cateva poze cu familia noastra:

http://good-times.webshots.com/album/574648527hhiVlO

in rest suntem bine, sanatosi, voiosi si ferciti, ceea ce va doresc si voua.

Bun venit si felicitari pentru fetele care si-au gasit puiutii si bafta multa celor in cautare...

Pupici

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

alex este nascut pe 24 ian 2009 si pe 22 sept finalizat adoptie,24 sept i-am scos cn cu numele nostru de fam.acum scriu cu el si vrea tastatura.in curand voi pune poze.

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miha felicitari inca odata.Sunteti o familie minunata .Tare ma bucur ca v-ati adaptat fara probleme.Cum e cu 3 copii?

Maribela esti pe lista.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Buna seara! Desi comunic cu usurinta, imi este destul de dificil date fiind emotiile sa spun: da, suntem fericiti! Au mai ramas doua zile si puiutul nostru va fi al nostru... cu acte in regula! Suntem atestati din 30.10.2008 si nu s-a intamplat nimic pana in 16.03.2009, cand am primit telefon de la dna asistent social. Exista undeva in tara, departe, un baietel mai marisor - 5 ani si 9 luni -care imi semana. Peste noapte, o noapte prea lunga, m-am gandit ca mi-ar fi placut sa il cheme Stefan, de fapt cam cu 2-3 luni in urma tot imi venea in minte numele asta... Surpriza a venit a doua zi, cand, dupa ce i-am vazut fotografia, nu numai ca atat eu cat si sotul meu ne-am simtit atrasi de zambetul sufletelului ce avea sa fie puiul nostru, ci mai ales cand am constatat ca il cheama Stefan. L-am vizitat saptamanal, iar pe 21.05.2009 am avut incredintarea. Totul este tare frumos si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugaciunile! Simt ca mai trebuie sa spun ceva: am toata stima pentru asistentul social si psihologul care s-au ocupat de noi. Stiu ca lucrurile nu merg bine in sistem, insa am avut parte de oameni adevarati care ne-au inteles si care, ce este mai important, am convingerea ca iubesc acesti copii. In plus, familia asistentei maternale in sanul careia a crescut puiutul nostru este una cu totul speciala. Am vrut sa va impartasesc bucuria noastra stiind ca intelegeti exact ce traim. M-am bucurat pentru fiecare dintre puiutii care si-a gasit parintii, dar si pentru fiecare dintre voi, fericiti parinti. Va doresc tuturor celor care inca asteapta sa isi stranga la piept sufletelul ca asteptarea sa nu fie una de durata, iar bucuria reusitei sa fie deplina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Miha felicitari si o familie vesela si fericita ! Cine ar fi crezut acum doi ani si ceva, cand ne ploua in piata unirii, ca acum vei avea 3 copii?

Dau binete si fetelor nou-venite si asteptam povestile celor care au deja copiii acasa. Iar celor care inca sunt in curs de atestare sau de cautare, le doresc asteptare scurta si un munte de speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

noi asteptam dintr-un moment in altul termenul pentru incredintare.
pana atunci vorbim la telefon zilnic, ne vedem pe camera web, ne distram copios cand tati face tot felul de scheme la camera si ghiocel[/ib] e pe jos de ras.

Bellaiza, felicitari! Nimic nu e intamplator
dpluhovici, ce mai faceti?

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput