Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,eu am cumparat ceva foam de pus la colturi ,de la safety 1st. asa si Ana,e plina de zagrieturi pe cap (inatr sub masa si vrea sa se ridice),saraca nici nu mai plange ...ca s-a obisnuit

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Si mie mi se pare mult 50 de grame de aceea nici nu i-am dat atat, eu am zis doar ce mi-au recomandat cei 2 doctori la care mergem ( pediatra lui si sefa sectiei de toxicologie de la Grigore Alexandrescu ). Pe net nu am gasit cat ar trebui sa pape ...Poate stie cineva cat e bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Va salutam din Canada.

Am ajuns acasa, ne-am acomodat din nou cu orarul de aici,dar ne este dor de cei din tara.

Ne laudam cu 4 dintisori, toti iesiti in ultima luna! Din aceasta cauza cred stam f. prost la capitolul mancare.Nu vrea nimic,nu stiu ce sa mai fac si ce combinatii sa ii pregatesc pt. ca refuza tot.

Am pus cateva poze pe gmail ca sa ne vedeti cat am crescut.

Papusa mea Arianna Timea creste...

Lily, Ariana chiar e o papusica, cum sta ea in fundulet in iarba
4 dintisori? Chiar ca au chinuit-o ceva. Noua ne-au iesit 2 in ultima luna si sunt umflate si gingiutele de sus. Nici noi nu mancam, dar nu cred ca e din cauza dintilor, pur si simplu nu-i place nici un gust nou. Saracele fete ne-au tot dat sfaturi, dar mai mult de 3-4 lingurite in zilele lui bune nu am reusit Daca gasesti metoda in care sa o faci sa pape sa ne spui si noua. Pana atunci, ne straduim in fiecare zi sa ne tinem de program

Arriel, asteptam poze cu Thea la mare. pana atunci fetita dulce
In greutate probabil a stagnat si din cauza ca e energica, dar nu se lasa ea mai prejos si recupereaza

Lisa, felicitari Anuscai pentru ca e fetita curajoasa

Vladut de Bebelusi. Si noi am cazut, nu am patit nimic, doar eu am tras o sperietura groaznica. L-am verificat peste tot, l-am pus sa topaie si sa faca alte activitati ca sa vad daca-l doare ceva. Totul a fost ok, mai mult s-a speriat. Nu stiu, dar sunt asa de energici incat numai Dumnezeu poate sa aiba grija de ei.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

In seara asta a adormit singur la el in patut. I-am intors salteaua pe partea mai moale si i-am pus niste paturici pe marginea patului ca sa fie mai calduros si vad ca a fost incantat de noul ambient. S-a trezit la o ora, a papat si nani la loc singurel

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

bravo Vladutfa-o pe mama mandra de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Multumim frumos.

Da ne-au chinuit dintisorii si maine mergem la vaccin, nu se mai termina chestiile care o agita. Si asa papusica mea este foarte agitata, nu sta locului nici un moment, tot timpul trebuie sa stau cu ea.I-am cumparat si un jumperoo, dar se pare ca am dat banii degeaba pe el, ca mai mult de jumate de ora nu sta in el.
Facem bravo, pa-pa ,se prapadeste de ras daca imi pun vreo palariuta de-a ei in cap, nu vrea sa mearga in 4 labe, doar in picioruse, dar inca nu este f stabila.

Si mai avem o problema f. mare, nu ii place deloc in masina. Plange intruna din momentul in care o pun in masina pana cand o iau iar in brate.

Cu somnul, la fel ca multi licurici, nu doarme toata noaptea, se trezeste de multe ori ca sa suga.

Asta e.O trece si perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nu cred ca are nimic grav, desi m-am speriat destul de tare pentru ca a plans mult dupa cazatura, dupa baie l-a masat Mircea ca de obicei si nu a parut ca il doare ceva.

Fetele carora nu le mananca bebeii....ati incercat sa incercati mai tarziu dupa ce refuza mancarea?Mie daca nu imi mananca de exemplu la ora 14,00 il mai las un timp si revin....mi s-a intamplat sa am succes. Eu am noroc ca nu am problema asta decat foarte rar....dar incerc sa va ajut cumva

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Multumim Bebelusi.

La noi nu functioneaza nici asta.Pur si simplu nu vrea sa manance, nici macar nu deschide gurita, pot sa ma pun in cap.Iar daca din intamplare reusesc sa ii bag cata mancare in gurita o scuipa. Ii dau biscuiti pt.bebei si mai mozoleste la aia , dar nu prea au succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cu biberonul ai incercat? Chiar daca nu e recomandat....nepotelul meu din biberon a mancat si de la 2 ani - 2 ani si ceva mananca singurel cu lingurita....deci se poate dezvata de el daca asta e problema....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

vreau si eu sa facem pa-pa...si ne cam chinuim de 2 saptamani sa invete,are tendinta...dar se razgandeste

Mergi la inceput