Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (182)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
Nausica as vrea sa incep cu finger food dupa 1an...si acum ii mai dau dar nu iti spun ce este pe langa si pe ea
...
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
elly_16 spune:
Angelynna,
-ici multi si un buchet imens de
! Mi-am mai revenit, am lasat balta totul, nu m-a mai interesat de nimic si de nimeni si m-am odihnit. Deja sunt alt om, cu un alt tonus... Acum plec cu buburuza in parc.
piolica, ma bucur ca micuta Elsa a inceput sa se obisnuiasca la cresa... mai greu pana te obisnuiesti tu...
Bianca nu mananca decat in scaunul ei, daca nu vrea sa manance o iau de acolo si la joaca... Azi in premiera i-am dat ciorbita din care mancam eu si i-a placut foarte mult... sper sa o tina... Mereu cand mancam sta cu noi la masa si cere sa-i dam si ei, e o mare pofticioasa...
are cu cine sa semene
(nu cu mine!). La inceput accepta sa-i dau eu cu mana sa manance, apoi vrea sa apuce ea cu degetele... nu spun ce adun dupa aceea din scaun si de pe jos, pe haine nu prea pune, ca are o bavetica dintr-aceea de plastic lunga
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
Nausica spune:
Angelynna, ce trebuie sa fac ca sa va votez? Ca daca intru pe linkul tau pot doar sa comentez.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy.p spune:
Elly ma bucur ca esti mai bine![]()
Ange cred ca de abia astepti scaunul![]()
Piolica super
,se obisnuieste ea incet,incet,da acum tre sa te obisnuiesti si tu..ai fetitza mare
Didi si noi am trecut la hainutze de 2 ani,nu-i sunt chair fixe da alea de 18 luni o strang.
Nerantula cum mai sunteti?Ce a spus homeopatul?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Nausica nu poti pt moment sa votezi ca nu s-a dat drumul la concurs 
Andy.p abia il astept 
Elly ma bucur tare mult ca te simti mai bine 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica KFC Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
MOOOOAMA, nu rosti cuvinte din astea magice[emoticon cu rau de bale] in Paris sunt 2 KFC am intrat si noi cu pofta in gat dupa aripi si...cat jeg era acolo ne am socat, am zis ca nu mai mergem. Dar ce fac ca eu sunt fan aripioare, soatza la fel. In Ro e curat, nene, aici nu iti explic de ce e asa ca si asa Ro are o repuatie de tara xenofoba.
Si fi miu e fan finger foods, tot de la pufuleti i se trage :) si cred ca daca ii servesc niste fries nu zice nu...
vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris
Eva & Luca Noah (08.09.2008)