cum se procedeaza?

cum se procedeaza? | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

fetelor,spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu alocatia copilului?si cu banii aia-nu stiu care-i suma-pe care ii ia o mama la nasterea copilului?de cand tot amanam chestia asta...si vorba aceea,sunt bani de luat,nu de dat!:)))))

cand razvan a scos certificatul de nastere de la primarie sect 2,unde am nascut,i s-a spus ca pt suma de bani respectiva ii trebui mai intai o negatie de la sect 2 pt sect 4 in care locuim.
pe de alta parte,am fost indrumati catre nu stiu ce asociatie-sau ce-o fi aia-de pe langa biserica armeneasca!

pana la urma ce trebuie sa facem?:)

alexandra mare & alexandra mica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La primaria de sector in care s-a nascut BB trebuie sa depui in termen de 6 luni de la nasterea copilului o cerere cu privire la prima de nastere sau asa-zisul ajutor care este in suma de 1.400.000 lei si sa faci copii la buletinele voastre,livret de familie se certific.copil.
Probabil ca de la celalalt sector trebuie sa obtii o declaratie cum ca nu ai beneficiat de la ei de un astfel de ajutor.
Dupa depunerea actelor iti da un bonulet i-ar dupa o luna te vei duce cand te programeaza sa-ti ridici banii de la caseria primariei.

Cat priveste alocatia lui BB aceasta vine acasa cu posta,dar cu oarecare intarziere,dar in tot cazul vei primi retro activ.
Multa bafta si succes!

Mergi la inceput