**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, cite zile vei fi plecata de linga strumfi? iti iei pompa cu tine, nu=i asa?
l-am admirat in poze, acolo in baitza dormea asa frumos?in unele poze seamana asa bine cu al meu, are aceleasi expresii, cum isi face buzele ca de rindunica si anumite uitaturi
noi tot asa cuminti. ziua efectiv nu simt ca am bb. seara are o repriza scurta de gaze/parturi/colici, se calmeaza destul de repede pe burta mea sau in brate, dupa care doarme pina dimineata.
multumim de urari!

si noua ne-a spus in maternitate sa nu il manevram dupa ce a mincat. daca in timp ce maninca aud ca face kk, il las macar 30 minute, nu 3 ore.

eumada, celebrex e bun daca alaptezi?? stiu ca e f puternic, am laut si eu cind am facut o criza din asta. cum se manifesta la tine durerea?la mine era o durere ca pe un nerv, din umar pina spre cot, nici nu puteam sa misc mina. am facut si rmn, eu am probleme la coloana si se pare ca de acolo a provenit, desi neurologul nu s-a putut pronunta 100%. durerea a aparut brusc dupa un soc emotioal puternic, adica un deces in familie.
dupa nasterea rebeccai am luat multe antiiflamatorii pt ca eram efectiv intepenita si am luat si prednison pt alta chichita dupa nastrere, asa ca laptele s-a dus imediat, chiar daca beam ceaiuri si galactogil. Celebrex imi aduc aminte ca avea contraindicatii in sarcina si cu 3 luni inainte de concepere parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

danielle multumim pentru aprecieri...suntem intr-adevar tare mandrii de comoara noastra.

eumada mie ceaiul de chimen cu anason imi stimuleaza lactatia...nu stiu daca functioneaza la toata lumea.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumim pentru urari!

Uram si noi "la multe lunite" bebelusilor de: Bia , Pooh, Ayda_M, Dianka,Patricia...sa fie sanatosi,sa creasca mari,destepti si frumosi!

Giova:super dulce bebe Eric...grasunelde-ti vine sa-l mananci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hop si noi azi,

Alinutza, Eric e leit tu..leit.

Cornelia pt aprecierile la adresa Evei..zici tu ca pare mare? eu o vad un ghemotoc

Danielle sa iti fie de bine

Eu azi o sa stau un pic singurica diseara, se duce sotul la meci pe stadion..exact la ora de baita, asa ca ma gandeam sa ii facem mai devreme caci fara baie nu stau. Nu pot sa ii fac singurica baita...cum as cara cadita aia plina de apa din baie pana in dormitor..si inapoi cand bebe tipa ca vrea tzitzi..si mai ales ca a mea cam tipa la baie, nu stiu de ce.

Ups...se trezeste ca doarme de vreo 2 ore si ceva...ia sa vad...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

cateva poze cu Eric
http://family.webshots.com/photo/2887538670104756232Hasmaf

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

chiar ca seamana leit cu tine cavalerul tau.asa linistit pare si cumintel.ce frumos va sta la amandoi in poza skin to skin touch

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
noi am ajuns cu bine luni acasa,DENIS a dormit tot drumul in avion a fost ff cuminte,ieri am facut vaccinul si a plans un pic dar ma bucur ca nu afacut febra,ieri am implinit si noi 2 lunite
va las ca palnge printul

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

blanca,am vazut si minunea ta eu zic ca seamana cu tine cel mai mult.si fetele mele seamana mai mult cu mine,toata lumea o zice

eu am profitat ca fetii mele nu ii place in brate si uite asa am invatzat-o numai agatata de mine.m-am jucat cu ea,o tineam numai in brate,am dormit toate 3 cu gandul ca nu o invat agatata de mine daca a ineput sa nu ii placa zgaltaita mai demult.acu nici la baie nu pot merge.trebe musai wrap.dar oare cum oi face dus cu ea agatata de mine ca o maimuta?? imi e asa draga,stiu ca urla dupe mine si asta nu ma enerveaza,daca urla dupa altcineva era bai

eu folosesc mereu servetele umede,am luat din alea de la pampers sensitive fara miros sau parfumuri prin ele.sunt okai.o sterg si pe fatuca cu ele,si pe la gat,mii lene sa ii fac baie in fiecare zi,o data la doo merge.
la fundulet inca nu s-a iritat,(sau s-a iritat o data si nu mai tin minte) dar niciodata nu am dat-o cu,crema preventiv,chiar daca mai era putin rosie.am sters-o bine si am uscat-o ca sa ii fie pielicica uscata sa nu se irite mai rau.pampersul nu il schimb prea des,adica de vreo 3-4 ori pe zi,depinde.daca e plin,ca nu face un pisu 2 si gata o schimb.tre sa simt si eu ca e plin si apoi il schimb.
am un tub de bepanthen pe care nus` daca l-am folosit de doo ori la ea,in schimb e aproape terminat de Ebonee care adora sa se unga cu,creme peste tot.
aveam o crema sudocream pt iritatii,nu stiu cum a facut de a gasit-o si s-a uns absolut peste tot cu ea,pe picioare,maini,burta,si-a facut fata chiar si buzele.era asa incantata,am pozat-o.o sa pun niste poze sa o vedeti.
pe zi ce trece sunt tot mai neastamparati si cauta sa faca numai prostioare,nu va zic sa nu va sperii,fetele la primul o sa vedeti voi.
mie una imi plac prostioarele astea,ba chiar intru si eu in jocurile ei,ca de i le interzi,face mai rau.prefer sa o las sa isi faca damblaua pana se satura si apoi nu mai face.lucru testat
intr-o zi mi-a scos din sertare toate hainutele Melissei,le-a pus la uscat,apoi le-a calcat si le-a asezat inapoi in sertare cum numai ea stie bineinteles ca trebuiau iar spalate si calcate de mine.
intr-o zi s-a incaltat cu pantofii cu toc ai soramii,care aveau vreo 12 cm inaltime si a iesit afara asa.si-a tras si poseta la gat,bratari pe maini si ochelari de soare.daca doamne feri`,incercam sa ma bag in calea ei,era jale.important e ca s-a simtit bine gajica
nu va mai zic,gata

am fugit la mica mea sirena,cealalta e telelu pe drumuri cu tafsu`

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

FLOSIDEEA.DANIELLE,ALINUTZA,multumesc din suflet pentru frumoasele urari pentru ziua mea..nu a fost o zi asa deosebita si parca din ce in ce mai putini prieteni si-au amintit,dar nu conteaza. Am implinit 26 de ani cu bucurie si multumire ca am doi copii frumosi si sanatosi .[b]GIOVA SI DARIAIOANA [/b]multumescpentru ca al doilea nume al meu e MARIA,.
La botez a fost frumos in schimb bebe al meu a preferat sa petreaca si sa danseze cu noi in loc sa doarma.
im rest suntem bine ,am facut vaccinenul de 2 luni ,si la 2 luni si 6 zile prezentam 13cm in plus ..adica 62cm si 5,5kg .
pupici si numai bine voua si puiutilor.
ALINUTZA petrecere frumoasa pt botezul de la milano
MUFFINUTZA ne bucuram ca ne-ai dat de veste
STEADYA felictari mamico.Sanatate multa!!

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
Si spre supriza mea, nu a trebuit sa il las sa urle decat o zi

Fetele ti-au explicat elegant, bine c-am fost eu absenta. Stii aia cu "ce tie nu-ti place..."? Iar pediatra sa-si depuna stetoscopul pe birou pana se mai umanizeaza un pic! Asculta-ti instinctul!

Lactatia se stimuleaza in primul rand prin punerea copilului la san, cat de des.

Alina, vai ce familie frumoasa sunteti!!! Si voi, dar copilasii sunt superbi! Ce mai faceti voi?

Alinutza, iegzact leagan de-ala rainforest am cumparat si noi, ii place, dar nu e superincantat de el. Oricum prinde bine in bucatarie, sta si se uita cum motroshesc pe-acolo. Parca suni mai limpede si stapana pe botzul mic! Scump tare strumful si ce-l fileaza pe tati!

Pai eu deja de cateva capitole tot zic de apa de la vana ca face pace, da' scriu prea mult si se pierde info...

Tac si cu muzica data tare, dar eu dupa ce-am citit ca le poate rani urechea am renuntat la procedeu.

La plaja a fost ff fain. Bb a fost cumintenia intruchipata, a impresionat poporul. Am impartit cabana, se mira lumea ca nu-l aude nici noaptea scartaind. A intrat carutzul la folosinta, a dormit in el la foc de tabara pana pe la 2 noaptea. Pe plaja a huzurit sub umbrelutza si pelerina de alptat, i-a studiat pe toti, a ras, a povestit... No problemo!

Azi am facut prevnarul, acum il urmaresc. In legatura cu refluxul, am primit ranitidina, dar nu i-o dau inca. Am vb cu dr despre niste studii pe care le-am citit, am decis sa incercam "little things" plus probiotics, desi el nu e total convins, a zis ca nu strica nimic.

Happy b-day la zmeuricime! Si multumim si noi!

Felicitari, muffinuta! Bravo mamico! Bine ai venit bebe Nikolai James, sa ai o viata lunga fericita!

Felicitari, steadya! Bravo mamico! Bine ai venit bebe Paul Roan, sa ai o viata lunga fericita! Zic si eu ca Hera... fain numele de Paul, imi place la nebunie!

Mai viu.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mqqm, bine ati revenit! bravo pentru cumintenia intruchipata

Ylla, cu intirziere iti spun si eu "la multi ani" si felicitari pentru crestinarea frumuselului tau!

Alina, ma bucur ca ai trimis poze! prima data nu stiam unde sa ma uit cind am citit, dar m-am dus in contaveti o familie foarte frumoasa!

Mergi la inceput