**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 22
CriPOD spune:
Theea, o imbratisare!
Sa aveti parte numai de bucurii de-acum incolo si recuperare rapida si-un pupic pe manutza unei fetite luptatoare!!!
Steadya, pune fetita la san cand cere. Are stomacelul mic si nu incape mult, in plus laptele matern se digera repede. Da-i lapte, nu ceai. Cu suzeta e mai riscant, incearca daca vrei, dar nu abuza. Mai bine la tzitzi, cand trage ea, e bine si pt tine.
CM si alaptarea: dr sears are un capitolas legat de contraceptia in alaptare si explica si despre CM. DOAR daca alaptezi la max 3 ore ziua si 4 ore noaptea e sigur ca se suprima ovulatia. Altfel hormonii in cauza scad cand se alapteaza mai rar si ovulatia se poate produce oricand, urmand CM. Eu inca n-am avut deloc nimic de la nastere.
inutsa spune:
Salut!
Azi am fost la controlul de 2 luni. Bia a pus cam 900 grme luna asta; ma asteptam sa ia vreun kg, dar incerc`sa ii fac program de alaptare la 3 ore, comparativ cu papatul din ora in ora de mai inainte, si presupun ca de asta a luat doar 900 grame luna asta; dar oricum, cu ale noastre 5 kg 800 grame de acum, stam bine
. De la nastere s-a mai lungit cu 8 cm, asa ca avem 61 cm
, e o lungana, ii seamana lu' taica'su.
Am facut si vaccinul Infanrix Hexa astazi. A bocit un pic. Si acasa a fost un pic mai plangareata. Temperatura slava Domnului ca nu are, deocamdata nu am resimtit nici un efect negativ de la vaccin, doar un pic de bocete. Sper nici sa nu avem alte reactii.
In seara asta sotul a iesit singur cu Bia la plimbare, m-a lasat acasa. Dar eu, in loc sa ma relaxez un pic, am stat pe ganduri "Oare ce face Bia? Oare nu plange?" etc etc. E greu fara ea...
Cam asta am facut noi azi. Acum zmeurica doarme si merg si eu la
sa imi trag sufletul dupa ziua de azi.
steedya subscriu si eu la ce a zis buburuza. Din proprie experienta iti zic, ceaiutul nu tine loc de foame. Am incercat si eu sa ii nlocuiesc o masa cu ceai dar tipa ca din gura de sarpe. Las'ca bebe isi face program incetul cu incetul, mai greu e la inceput ![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
danielle02 spune:
`neata,fetilii
pe unde umblati?asa liniste la noi in club parca nu a mai fost.
haideti la 
pe la 10 jumate am programare la dentist,abia astept sa imi fac dantura sa nu mai arat ca o baba.oricum nu o sa imi termin de facut dintii aici,merg acasa pe la sfarsitul lui noiembrie
si stau pana dupa anul nou.abia astept.
am vrut sa merg mai repede insa vaccinele fetii trebuiesc facute ca altfel nu ma lasa moasa sa plec.si aree de facut saracuta vvreo 5.
unul la 8 saptamani,unul la 12s si unul la 16.intre astea are de facut ala in manuta care la noi se face in spital dupa ce nasti,vad ca aici se face si mai tarziu,apoi ala ptr gripa porcina care intra in vigoare din octombrie si e obligatorfiu la copii si batrani,plussss pt hepatita B,asta trebuie sa il facem si noi si Ebonee.multe intepaturi o sa fie
LA MULTI ANI! Tudor-Codrin de mami anisiap

am uitat sa va zic,sunt tare fericita,am gasit o casa mare mare sa ne mutam,asta dupa 1 octombrie dupa ce expira contractul cu,chiriasii de inainte,
trebuie de varuit,pus parchet nou in living,in dormitoare si pe scari vreau mocheta,de vopsit usile,abia astept,o sa fie gata cam pe 15 octombrie,sper.are 4 dormitoare,2 bai gradina destul de mare.
off off abia astept sa ma car de aici.am de mers la ikea pt mobila fetii
shoppingul ma omoara![]()
am fugit la urlatoare,o zi frumoasa va doresc
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici