Locul fetelor Nou-Venite (9)
Raspunsuri - Pagina 9
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 BAAAAAAAAAAAI sa stiti ca iarna se concep puii . cand stai mai mult in plapumioara ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo |
Corect

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
msss
fetelor sa stiti ca eu pe bb trecut tot iarna l-am conceput
| citat din mesajul lui jesia alesicoo felicitari pt cele 1000 de mesaje si la mai mare ![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
aleesicoo spune:
offf nimic nu pot sa fac de voi
, cu o mana mananc si cu cealalta tastez, nu ma pot dezlipi de voi

trutzi spune:
| citat din mesajul lui Lia73 BAAAAAAAAAAAI sa stiti ca iarna se concep puii . cand stai mai mult in plapumioara ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo |
Mi-am adus aminte de o povestioara pe care am auzit-o la un prieten de familie (preot).
Un profesor de la seminar le-a povestit ca era certat de catre sefii lui, ca in satul in care slujea nu prea se nasteau copii.
A stat omul si s-a gandit si a inceput sa bata pe la casele oamenilor la 2-3 noaptea (batea la geamuri pana cand ii trezea si fugea pana sa apuce oamenii sa deschida)

Dupa o perioada s-au vazut roadele si au aparut
aleesicoo spune:
pai stai ca eu tot n-am inteles, daca el le batea la usa , oamenii se apucau de trb?.,..sau cum?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Mi-am adus aminte de o povestioara pe care am auzit-o la un prieten de familie (preot). Un profesor de la seminar le-a povestit ca era certat de catre sefii lui, ca in satul in care slujea nu prea se nasteau copii. A stat omul si s-a gandit si a inceput sa bata pe la casele oamenilor la 2-3 noaptea (batea la geamuri pana cand ii trezea si fugea pana sa apuce oamenii sa deschida) ![]() Dupa o perioada s-au vazut roadele si au aparut ![]() |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo pai stai ca eu tot n-am inteles, daca el le batea la usa , oamenii se apucau de trb?.,..sau cum? |
Da
Dupa cateva ore de somn erau mai odihniti si dornici de
aleesicoo spune:
![]()

hop ne-am trezit hai pe treaba, si eu nu vad nici sa ma dau jos din pat
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Da Dupa cateva ore de somn erau mai odihniti si dornici de ![]() |
mvb spune:
Aleesicoo ce mananci? Eu am dat gata o ciocolata ...si cam atat....astept sa ajung la 4 acasa
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb Aleesicoo ce mananci? Eu am dat gata o ciocolata ...si cam atat....astept sa ajung la 4 acasa MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Si eu am o "problema" cu dulciurile cu cat sunt mai multe cu atat mai bine
o sa ma fac cat china inainte de 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
am mancat o pizza singura singurica.. ca muream de foame
mananc ff mult.... dar nu stiu unde se duce k pe mine nu![]()
| citat din mesajul lui mvb Aleesicoo ce mananci? Eu am dat gata o ciocolata ...si cam atat....astept sa ajung la 4 acasa MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |