Locul fetelor Nou-Venite (9)
Raspunsuri - Pagina 2

mvb spune:
mvb spune:
 Aleesicoo, ce vorbeam cu tine aseara? ca azi dimineatza trebuie sa fac capitol nou......vezi, gura pacatoasa cat adevar graieste?
si tot noi ziceam ca luna asta o sa se intample multe lucruri frumoase la topicul nostru....ei bine, REMY a spart gheata ...........asa ca mai asteptam vesti din astea..........pana la Craciun, punem lacat pe topic....o sa fim toate la Odisee
...........asa ca mai asteptam vesti din astea..........pana la Craciun, punem lacat pe topic....o sa fim toate la Odisee

MONICA, mamica ingerasului din ceruri  DENIS CRISTIAN IONUT -      (23.12.2008)  
                          si viitoare mamica de copilasi jucausi    
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!

aleesicoo spune:
aleesicoo spune:
 pai eu chiar presimteam ca una dintre noi va venii cu vestea cea mare, si uite ca asa a fost, a stat Remy o perioada in umbra dar acum ne-a bucurat cu marea veste.
apropos.. de ce mi-ai zis ca am fost ieri de nota 10 ?... si vroiam aseara sa faci capitol preventiv
de ce mi-ai zis ca am fost ieri de nota 10 ?... si vroiam aseara sa faci capitol preventiv
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mvb ce vorbeam cu tine aseara? ca azi dimineatza trebuie sa fac capitol nou......vezi, gura pacatoasa cat adevar graieste?  si tot noi ziceam ca luna asta o sa se intample multe lucruri frumoase la topicul nostru....ei bine, REMY a spart gheata  ...........asa ca mai asteptam vesti din astea..........pana la Craciun, punem lacat pe topic....o sa fim toate la Odisee  MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)  si viitoare mamica de copilasi jucausi   Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !  .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. | 

mvb spune:
mvb spune:
 Ai fost de nota 10 si inca esti , pt ca animezi f frumos topicul
, pt ca animezi f frumos topicul ...ne tii cu dejtile pe taste
...ne tii cu dejtile pe taste
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo pai eu chiar presimteam ca una dintre noi va venii cu vestea cea mare, si uite ca asa a fost, a stat Remy o perioada in umbra dar acum ne-a bucurat cu marea veste. apropos..  de ce mi-ai zis ca am fost ieri de nota 10 ?... si vroiam aseara sa faci capitol preventiv  
 | 
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

aleesicoo spune:
aleesicoo spune:
 pai trebuie sa fim active sa producem ovuleii

glumesc normal, dar eu de obicei vb fff mult
glumesc normal, dar eu de obicei vb fff mult 

pianna spune:
pianna spune:
| citat din mesajul lui mvb pana la Craciun, punem lacat pe topic....o sa fim toate la Odisee  | 
sa-ti fie gura aurita!!!

mvb spune:
mvb spune:
 Fetelor, eu azi am olecutza de trebusoara si cred ca doar o sa va citesc.....nu avem Marii pe la birou , dar in zi de sarbatoare e mai aglomerat pe la noi
, dar in zi de sarbatoare e mai aglomerat pe la noi pe toate fetele si pe noua noastra mamica REMY
 pe toate fetele si pe noua noastra mamica REMY

aleesicoo spune:
aleesicoo spune:
 Mvb cand ai tu timp sa o treci pe Remy pe listuta ca si  , hai ca pana termini tu treaba termin si eu cap
, hai ca pana termini tu treaba termin si eu cap

aleesicoo spune:
aleesicoo spune:
 Lia nu prea iti "aud "glasciorul ...esti la "sapa"?
...esti la "sapa"?
aseara sotul meu a adormit de la 21.00 si s-a dus prestatia noastra, sa vedeti voi daca nu ma prinde pe mine ovulatiunea printre placi de gresie... pereti sparti.... si il ratez pe bb luna asta.. k il omor pe sotz, sparg toate placile de gresie

mvb spune:
mvb spune:
 Am facut modificari pe prima pagina
am introdus o noua listuza
fetelor, sa n-o lasam singurica pe remy......

aleesicoo spune:
aleesicoo spune:
 pai nu o lasam singura ca trebuie si bebicu ei sa aiba "frati si "surori"sa nu se simta singur
| citat din mesajul lui mvb Am facut modificari pe prima pagina am introdus o noua listuza  fetelor, sa n-o lasam singurica pe remy......  MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)  si viitoare mamica de copilasi jucausi   Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !  .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |