Locul fetelor Nou-Venite (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

vaaaai da' ce se intampla aici? Nu suntem pe prima pagina, se poateee?

Acum am ajuns si eu acasa, merg sa citesc ce ati facut in lipsa mea.
v-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

aha, am inteles, sunteti ocupate ori cu somnu' de frumusete ori cu serviciu, in functie de fusul orar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu sunt aici cu forte proaspete

Jesia si eu am uter retrovers si cred ca 95% din po****tia feminina au asa, stai lin ca nu e neaparat asta un impediment pt a nu ramane insarcinata , uite-ma pe mine exemplu, ca am ramas de 2 ori, pe mama mea ca si ea are, si multe alte ex mai sunt.
eu ti-l recomand cu draga inima si eu la el ma voi duce ca din pct meu d vedere e ff bun, Prof.Crisan de la Maternitatea Bucur, sau pe Prof.Marinescu de la Giulesti, cautai si spune-le pov. ta

Citat:
citat din mesajul lui pianna

aha, am inteles, sunteti ocupate ori cu somnu' de frumusete ori cu serviciu, in functie de fusul orar.

Mergi la inceput

vai nu pot sa cred ca in seara asta voi fi "muta"chiar asa nimeni nimeni nu e pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka2600 spune:

buna.
vad mai multa activitate aici si vreau sa intreb daca e cineva din tm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Sunt si eu pe aici....caut pe net niste informatii....
mi-am facut somnul de frumusete, dar tot obosita m-am trezit.....cred ca de vina e si vremea asta.....sunt meteo sensibila si presiunea cred ca e in crestere

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Si eu am uter retrovers si am ramas dupa 3 luni de incercari.....acum se pare ca e in pozitie normala....pt ca asa se intampla de obicei, dupa o sarcina ......asta nu este o problema in a ramane insarcinata.......important e sa faci niste dozari hormonale ca sa stii care e nivelul progesteronului, hormon care ajuta la prinderea sarcinii
e f bine sa faci un control inainte de sarcina si eventual de luat acid folic si ceva hormonei, daca dr considera ca e cazul

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Se pare ca pe topic a ramas numai ecoul

Eu va doresc noapte buna si vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

M-am intors si eu.
Cred ca sunt singura

Mergi la inceput

eu am oricum o cantitate de hormoni, estrogeni si progesteron fff mare, tocmai din cauza asta nici nu am voie sa i au anticonceptionale si am simtit o pe pielea mea ca mai mult de o luna de zile nu pot ca mi se fac sanii ca piatra de tari, in urma unor anticoncep luate la 18 ani (Marvelon) am facu o mastoza fibrochistica si am ramas cu un nodul la sanul stg, nu fff mare mititel dar oricum e acolo

Mergi la inceput