Locul fetelor Nou-Venite (9)
Raspunsuri - Pagina 15
pianna spune:
vaaaai da' ce se intampla aici? Nu suntem pe prima pagina, se poateee?
Acum am ajuns si eu acasa, merg sa citesc ce ati facut in lipsa mea.
v-am
pianna spune:
aha, am inteles, sunteti ocupate ori cu somnu' de frumusete ori cu serviciu, in functie de fusul orar.
aleesicoo spune:
eu sunt aici cu forte proaspete
Jesia si eu am uter retrovers si cred ca 95% din po****tia feminina au asa, stai lin ca nu e neaparat asta un impediment pt a nu ramane insarcinata , uite-ma pe mine exemplu, ca am ramas de 2 ori, pe mama mea ca si ea are, si multe alte ex mai sunt.
eu ti-l recomand cu draga inima si eu la el ma voi duce ca din pct meu d vedere e ff bun, Prof.Crisan de la Maternitatea Bucur, sau pe Prof.Marinescu de la Giulesti, cautai si spune-le pov. ta
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna aha, am inteles, sunteti ocupate ori cu somnu' de frumusete ori cu serviciu, in functie de fusul orar. ![]() |
aleesicoo spune:
vai nu pot sa cred ca in seara asta voi fi "muta"chiar asa nimeni nimeni nu e pe aici?

mvb spune:
Sunt si eu pe aici
....caut pe net niste informatii....
mi-am facut somnul de frumusete, dar tot obosita m-am trezit
.....cred ca de vina e si vremea asta.....sunt meteo sensibila si presiunea cred ca e in crestere
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Si eu am uter retrovers si am ramas
dupa 3 luni de incercari.....acum se pare ca e in pozitie normala....pt ca asa se intampla de obicei, dupa o sarcina ......asta nu este o problema in a ramane insarcinata.......important e sa faci niste dozari hormonale ca sa stii care e nivelul progesteronului, hormon care ajuta la prinderea sarcinii
e f bine sa faci un control inainte de sarcina si eventual de luat acid folic si ceva hormonei
, daca dr considera ca e cazul
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Se pare ca pe topic a ramas numai ecoul![]()
Eu va doresc noapte buna si vise frumoase!
aleesicoo spune:

eu am oricum o cantitate de hormoni, estrogeni si progesteron fff mare, tocmai din cauza asta nici nu am voie sa i au anticonceptionale si am simtit o pe pielea mea ca mai mult de o luna de zile nu pot ca mi se fac sanii ca piatra de tari, in urma unor anticoncep luate la 18 ani (Marvelon) am facu o mastoza fibrochistica si am ramas cu un nodul la sanul stg, nu fff mare mititel dar oricum e acolo