Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
acum am intrat si eu si.am vazut poze noi, cu lindal, foarte frumoase si cea cu catelul imi place, tot cocker am si eu in romania :) il cheama nuki dar ivan ii spune pluto
babyangel super poza cu tine pictata pisica :)))
atb si tu esti tare frumoasa, de bebe nu mai zic, tare scump e
ma duc sa caut reteta de supa cu galusti, cel putin pofta asta e mai sanatoasa :)
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
happyjoy spune:
La multi ani Mariuci!!! Sa fiti sanatoase si fericite si sa aduceti pe lume prunci sanatosi si norocosi!!! 

Ma bucur tare mult sa vad ca sunt numai vesti bune ![]()
Sper sa o tinem tot asa pana in a 40 a saptamana si dupa!
Am o intrebare legata de DT - dupa eco, in aceeasi zi se fac si analizele de sange? Si daca da se fac pe nemancate? Ca sa stiu cat trebuie sa astept pana pap ca bebe e fomist si nu accepta intarzieri ![]()
Si pt. eco de DT trebuie sa beau multa apa inainte?
Multumesc pentru sfaturi, mamici de prunci pretiosi! 
10 +
Stefanna spune:
Dupa ce am citit la Liliana are fetita asa niste emotii m-au luat, am crezut ca nimic nu poate fi mai minunat.Insa uimire maaaaaaare, mai citesc cateva postari si dau de cea a OANEI si vad baietel si ma ia asa iarasi un val d ecald, de plutire imi bate inima tare si sint iarasi complet emotionata.Se pare ca indiferent ce voi avea in burtica ma va bucura enorm.Fetelor felicitari,si sint sigura ca vor fi niste bebici minunati.
LA MULTI ANI LILIANA... si mie imi plac tare mult papanasii dar habar nu am sa fac.O singura data am incercat si nici macar pisica vecinei nu i-a mancat![]()
Samaria, am sa incerc sa ma mobilizez sa pun si eu cateva poze, macar cu cascada
Selina-d tu pe unde mai esti? Prinsa CU MUTATUL?
Babyangel iti doresc din inima sa ai fetita.
Hai ca fug la treaba ca e totul vraisete si rufe murdare.
Va pupic, mai revin cand mai termin cate ceva prin casa
Stefanna mami de fetita si
14+
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happyjoy La multi ani Mariuci!!! Sa fiti sanatoase si fericite si sa aduceti pe lume prunci sanatosi si norocosi!!! ![]() ![]() Ma bucur tare mult sa vad ca sunt numai vesti bune Sper sa o tinem tot asa pana in a 40 a saptamana si dupa! Am o intrebare legata de DT - dupa eco, in aceeasi zi se fac si analizele de sange? Si daca da se fac pe nemancate? Ca sa stiu cat trebuie sa astept pana pap ca bebe e fomist si nu accepta intarzieri Si pt. eco de DT trebuie sa beau multa apa inainte? Multumesc pentru sfaturi, mamici de prunci pretiosi! ![]() 10 + |
Eu DT l-am facut la 2 zile dupa ecografie...ca atunci am avut programare. Si da se recolteaza sange pe nemancate si nebaute.
Iar pt ecografia pt DT....eu n=am auzit de ce ar trebui sa bei multa apa inainte. Ecografia pt DT mie mi=a facut=o endovaginal.
asteptam un
14+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
littlekitty spune:
Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie...saptamana asta intram in sapt 9....
Joi am programare la spital...si mi-e foarte teama. Niciodata nu am mai trecut prin asa ceva. De ce mi s-a intamplat asta?
Dupa cat timp pot incerca din nou?
Va urez sarcina usoara si bebei sanatosi
Doamne Ajuta
Ioana5255 spune:
Littlekitty imi pare tare rau. Iti doresc refacere rapida. Cu siguranta vei putea ramane din nou insarcinata.
Sabina, mamica Alexandrei
mihaelagrosan spune:
Stefimic si Oana FELICITARI!!! Ma bucur pt. voi ca stiti deja sexul bebelusilor.
Rebiana mie poti sa-mi prezici daca te rog? Eu sunt nascuta in septembrie si UM este 26.06.2009.
Liliana La Multi Ani!!! Sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos si frumos.
Littlekitty imi pare foarte rau. Din pacate uneori se intampla nenorociri de genul asta. Eu stiu ca dupa 3 luni poti incerca din nou.
Mihaela
10+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Rebiana27 spune:
Littlekitty imi pare nespus de rau pentru pierderea ta!
Sper din suflet sa nu-ti pierzi speranta si sa prinzi o noua odisee curand! 
Eu am ramas insarcinata la aproximativ o luna si jumatate dupa o pierdere de sarcina. Dr tau iti va putea spune mai multe!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Calculul pe care-l cunosc eu, pentru prezicerea sexului viitorului bebelus, este urmatorul:
Se calculeaza suma dintre varsta implinita de mama la momentul conceptiei si luna conceptiei. Daca suma rezultata este nr par atunci bebe va fi baiat; daca suma este numar impar atunci bebe va fi fetita!
EXEMPLU: 30 (varsta mamei, implinita la momentul conceptiei) si 7 (luna iulie, luna in care a avut loc conceptia). 30 + 7 = 37 (numar impar, asadar FETITA)
Ideea este sa stii cu precizie momentul conceptiei...
(imi iau "La revedere"
de la statutul de Mama Omida sau Mama'lor caci am spus "secretul"
)
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lindal spune:
dayanara, multumesc pt aprecierea pozelor. Si pt ca ti-a placut mult catelul, am mai adaugat cateva poze cu el, e vedeta, nu alta.![]()
littlekitty, imi pare extrem de rau, insa poti sa ne spui cum s-a intamplat? Ce ti-a spus dr? cum si-a dat seama? Mult curaj, data viitoare va fi bine. Doamne ajuta!
8+