Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata burticoaselor, frumoaselor!!!

gata scuze, am reactivat si PM, uitasem ce-i drept ca il dezactivasem eu... asta e o alta istorie! asa ca multumesc anticipat daca-mi trimiteti si mie datele pentru emailul comun!

Ellanik, ce face sotiorul tau? dar tu mamico? sa ai grija si de tine, ai inteles? Sanatate multa si tie putere sa le depasesti pe toate!

Bafta multa sa iasa testele bune kossir, acuma dupa cum vad idioti tipaciosi sunt peste tot, nu baga in seama...
nu stiu sa-ti spun despre produsele pe baza de petrol... as vb cu dr (daca e in masura sa zica) in locul tau. Bafta si lasa ca ne facem parul valvoi dupa nastere, cu pletele-n vant!!!

yaia, asa e citisem si eu niste situri similare cu ce sex are copilul, oricum eu visez mai mult bleu, daca totusi e roz e bun si asa ca "turnam " repede un fratior si o sa aiba sora mai mare grija, nu?

dayanara, cum stai? cum te simti? poate ai papat ceva si nu ti-a priit, mai bine mergi sa te vada cineva. oricum incearca sa stai si mai mult in repaus! sanatateeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

babyangel, bafta azi fata draga! sa te faci frumu ca ai intalnire importanta cu bebe!!!!

rebiana uau, felicitari, ce devremeeeeeeeee, eu cand am citit l-am luat si eu pe al meu la intrebari, ce face acolo?
bravo, sa fie bebe miscaretz!

ioana5255, pai putere sa treci mai usor de perioada asta cu greturi... sraca de tine! felicitari pentru bebelul dansator!!

samaria

corimami, felicitari pentru inimos!
dar de ce nu mergi la un eco? si ceva teste de sange? bafta!!!!!!!!!

oanaiacovita, ai grija de tine si menajeaza-te cat poti!!!!! felicitari pentru miscaretzul bebe!!!!!!!!
ca nu mai astia statui, nu mai sunt la moda!
sanatate!!!!!!

IlioaraBaby felicitari, tu esti aici la noi mami eroina, un fel de 3 in 1!!!!!! sarcina usoara si sanatate!
in cate saptamani esti?

burticoaselor sa aveti o zi buna, fara dureri si fara doamnele greturi, sa va simtiti excelent si sa aveti grija de voi si bebelusi!!
va pupu

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Buna dimineata!!! Raportez ca desi am mai mult de 72 de ore de cand nu am mai facut injectia, inca nu vomit. Mi- rau dar nu vomit, ceea ce este extraordinar. Mi-era frica rau sa nu inceapa iar varsaturile la intreruperea tratametului.

Oana -- iti dai seama ca mor de nerabdare sa stiu ce este bebe. Dar mi se pare surpriza surprizelor sa afli direct la nastere. Sper sa rezist tentatiei de a afla mai repede

Mai ce discutie am avut aseara cu sotul si cu un prieten al lui care venise la noi. Despre vasectomie. EL a zis clar ca nu mai vrea copii, ca nu mai poate trece prin o noua sarcina atat de grea cum au fost toate ale mele. Si eu, desi initial as fi vrut 4 sau 5 copii, cred ca are dreptate, este prea greu si frustrant pentru copii cand imi este atat de rau. Deci -- ce facem? Eu pastile nu iau, sterilet nu imi pun, ca sunt avortive (adica exista posibilitatea ca oul sa fie eliminat dupa ce a fost fecundat, iar eu asta nu vreau). Prezervativul mi se pare cam trist cand esti casatorit, si nici lui nu ii place prea mult. Legarea trompelor este ireversibila -- deci ramane vasectomia. Mai frate, NU si NU. Ca numai cainii si caii se castreaza. Ca asta il face sa nu mai fie OM (atentie, nu barbat, OM) Si prietenul lui la fel, nu era chip nici macar sa ai o discutie rationala cu ei. Nu si nu.

Ce parere aveti???

Va pup si ma duc sa trag un pui de somn ca in 2 ore tre sa iau copiii de la scoala.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

draga mea.... nu stiu ce sa zic....
nu sunt personal de acord pentru mine si cuplul nostru cu asa ceva.
Pentru asta precizez ca vb doar in numele familiei mele, nu sunt de acord.
nici eu nu am folosit decat metodele traditionale pentru protectie, n-am luat AC in viata mea.... si cand neam casatorit si am vrut sa facem un bebe ne-am straduit cam 6-7 ani, fara vreo problema medicala (si am fosr la dr de ne-am plictisit) si asa am aj la FIV care se vede ca-i reusit...
in situatia de fata, eu care asa mult mi-am dosrit si care iubesc copii la nebunie zic nu la intrebarea ta, dar stii cum e... fiecare cuplu isi are regulile proprii si are alte cerinte, metode, etc...
bafta sa luati decizia buna pentru voi si sa va faca fericiti!!!

te pup si ai grija de tine!!

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Castelana, ai parolele pe PM.
Mi-am luat si eu ieri analizele, sunt ok, doar ceva leucocite si fierul la limita inferioara. Restul sunt bune.
O zi frumoasa tuturor.

8+

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnaturica. Am fix 9 saptamani.
Abia astept si eu niste vesti despre bebe, dar merg la eco abia la 12 sapt. Pana acum am fost la 6 si 7 sapt, dar se vedea doar saculetul. Vreau sa stiu ca e ok, saltaret, ca-i bate inimioara.... si ca toate sunt bune. Of, asteptarea asta....

9+

Mergi la inceput

lindal multumesc din suflet!!!!!!
dar care este username pentru mailul comun? ca mi-ai trimis doar parola!

te pup si scuze de deranj

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Gasesti toate conturile cu username pe prima pagina.
(sclipiciosi2010)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna ziua!
Sunt noua pe aici si incerc sa ma familiarizez cu forumul. Am si eu o burtica de aproape 7 saptamani, deci voi naste pe la sfarsitul lui aprilie.
Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Gasesti toate conturile cu username pe prima pagina.
(sclipiciosi2010)

9+

multu multu

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Buna ziua!
Sunt noua pe aici si incerc sa ma familiarizez cu forumul. Am si eu o burtica de aproape 7 saptamani, deci voi naste pe la sfarsitul lui aprilie.
Pupici la burtici!

bun venit si sarcina usoara!!!!!
te pup

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Buna ziua!
Pupici la burtici!

Bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa ne auzim numai de bine pana la sfarsitul sarcinii

14+

Mergi la inceput