Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Scriu repede cat pregateste sotul baita pt Ralu.
Rontzy eu o aspiram foarte des pe Ralu cand era mucoasa,ii dadeam oscilococcinum si fluimicil pliculete care ajuta la eliminarea mucozitatilor.Sanatate multa lui ginerica!
anaxena abia astept sa pui poze cu Maria.
ankalaura si mie imi plac chiloteii de la C @ A,au hainute frumoase la preturi O.K.
flo si dr mea se face ca uita sa-mi dea retete gratuite si o sponsorizez la fiecare vizita...
SUN pofta buna....vreau si eu
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

pai daca ai bani sa o sponsorizezi zice ca ai si de medicamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

asa e ai dreptate,la asta nu m-am gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara tuturor!

Despre reteta de la pediatru, pe noi ne intreba de fiecare data cand mergeam daca avem nevoie de ceva si ii spuneam doar de vigantol, dar asistenta baga si pe alaturi cate ceva ca sa le am in casa, gen eurespal, ophtamezone.

SUN, DIDI vreau si eu la intalnire in Poli, stam pe aproape...Asa ca ne anuntati si pe noi. De obicei mergem in parc in Crangasi, dar facem si exceptii.

Azi am iesit afara in parculetul de langa bloc fara carut unde este si nisip,care era si ud, atat mi-a trebuit, mare greseala... mi-a mancat nervii de.....m-ai aveam un pic si urlam.

Apropo de olita, zilele trecute o laudam ca se intelege bine cu ea, chiar inainte sa faca spunea tis-tis, sau venea cu olita la mine, acum plange, nu vrea sa stea. Nu stiu de ce???????? Imi vine sa urlu, ma gandeam ca suntem pe drumul cel bun.
Este si foarte nervoasa, are o personalitate in ea....tipa, arunca etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - daca functioneaza cu siroapele, e super! La noi au fost vax albina, si de-aia am si renuntat la ele.

Cu retetele - eu nu sponsorizez pe nimeni niciodata, doar pe frizerita si pe manichiurista. Nu sponsorizez nici doctorul, nici educatoarea.
Doctorul imi da retete ori de cate ori am nevoie. Nu imi da insa "la cerere" si este cam prea domn ca sa ma duc sa cer reteta "ca sa am in casa". Nu e cazul sa am in casa - el e la cabinet zilnic cate 6 ore si face si teren, il pot suna oricand, mi se pare un om super ok si cred ca l-as jigni sa ii bag in buzunar. E un nene meserias si am tot respectul pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Eu cred ca nu am realizat pin acind nu a scris Kata cam ce cheltuii, nu cu unul, dar cu 2 copii... Intradevar cred ca niciodata nu am stat sa fac un calcul si sa adun tot ce iau pentru Seb, dar se pare ca se aduna considerabil...

Tecky daca ajungi sa cumperi protectii din alea pentru pat sa imi spui si mie ca m-ar tenta sa iau si eu pentru mai incolo, caci pentru moment se impaca cu patul lui cu gratii fara sa comenteze, iar pentru mine e mana cereasca ca nu ma trezesc cu el sa se plimbe prin casa ca Voda prin loboda.

rontzy ce am facut eu cu copil mucios??? Pai aspirat la greu cu urletele de rigoare dupa ce am bagat mult ser sau apa din aia de mare, iar de culcat il culcam cam in cur sprijinit de o perna mare sau de mine, numai ca la Seb cred ca eu eram aia ingrijorata ca nu ar putea sa doarma ca el cam doarme si in cap noaptea numai ca sa isi faca somnul.

Exista cumva vre-o salopeta din aia gen dee fas cu care poti imbraca copiul sa nu se ude din cap pina in picioare cind ploua? Nu ma refer la cele groase ci ma refer la niste foite din alea strict oentru ploaie si balti. Parc aa pus careva un link odata la asa ceva, dar nu mai stiu sigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetele.
Am pus si eu poze mai recente cu Ioana, o parte din ele sunt din vizita la tara la bunicii mei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

LA MULTI ANI NATI!!

LA MULTI ANI OANA!!

Sun bine ai revenit!

Rontzy apropo de nas infundat, la Miruna nu-i place deloc batista bebelusului, asa ca o folosesc rar (doar seara, ca sa aiba nasul curat peste noapte), in schimb ii place sa-i dau cu spray cu apa de mare, asa ca noi asta folosim. Dupa ce-i pun spray o strang usor de nas iar ea sufla putin si asa scapam de mucisori.

Capri felicitari pt. concurs!

Kimmy somn usor in noul patutz! Ce te invidiez... astept si eu nerabdatoare momentul sa fim la casa noastra...

Olita eu sincer inca nu ma gandesc la asta, deoarece Miruna face kk dimineata devreme, in somn, asa ca eu never ever n-o sa reusesc sa ma trezesc inaintea ei sa anticipez momentul. Ora difera in fiecare zi, asa ca e si mai greu.

Noi nu suntem bine inca...are in continuare diaree, ii dau hydrasec, ii fac lapte cu mucilagiu de orez si mananca la regim pe cat posibil. Nu face des, dar e moale...iritatia s-a mai dus, au ramas doar cateva rani ca niste crestaturi in piele, in fine...multe problemutze.

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Am terminat si eu treburile prin bucatarie asa ca mi-a mai ramas timp si de-o barfa mica.Maine il avem pe tati acasa, din pacate doar pentru o zi si-o noapte ca e "in invoire",dar decat deloc e bine si asa.A mai facut un set de analize astazi asa ca pana nu vin rezultatele si la astea nu-i da drumul acasa.
SUN, apropo d ece povestesti tu de mamicile care pun copii sa faca ca toate animalele,pe mine ma socheaza/enerveaza maica-mea,ca se tot straduieste sa o invete pe fii-mea diverse chestii care mie mi se par de-a dreptul penibile si nu inteleg de ce trebuie sa-i incarce inutil memoria.Spre exemplu o invata sa arate unde are cerceii, cum zboara fluturasul,si alte tampenii de genul...Chiar am avut o mica cearta pe tema asta.Punctul culminant a fost cand a venit la noi amica cu fetita de 1 an si o luna,iar maica-mea facea exact cum povestesti tu,de parca ar fi vrut sa spuna,uite vezi ce de chestii stie nepoata-mea sa faca ,sac ca a ta nu stie.Doamne nici nu va puteti imagina cat de prost m-am simtit ,iar pentru alexandra mi s-a parut umilitor,de parca ar fi fost un catel care tocmai a fost dresat.O tot trimiteam pe maica-mea s afaca cafea, ii tot ziceam s alase copilul in pace ca n-are chef, de unde, eu vorbeam eu auzeam.Offf!
ANILANSA, si eu zic ca daca e furuncul e mai bine sa-i faca incizie decat sa-l indopi de antibiotic si sa se chinuie cu durerea.Eu am avut un furuncul pe la 16 ani cred,si cu tot antibioticul n-a trecut,tot la incizie am ajuns.Cu analizele si la noi aceeasi situatie cu fondurile,eu i-am facut o singura data pe la 7 luni un exudat,ca ma trimisese medicul,dar am fost direct la particular,prefer sa platesc decat sa stau ore in sir la usile lor.
RONTZY,daca a avut doar mucisori i-am pus spray cu apa de mare(eu am folosit Marimer) si am aspirat cu pompita.Daca nu putea dormi noaptea i-am mai pus ser fiziologic efedrinat
Retetele,nici eu nu sponsorizez dr de familie, nu vad de ce as face-o la urma urmei ei de pe spinarea noastra isi iau banii.Dar demcate ori merg la cantar cu fata ma intreaba daca mai am vigantol ca sa-mi dea reteta.Eu nu cer fiindca nu folosesc medicamente decat atunci cand este neaparat necesar
Imunitatea, eu sunt de parere ca cel mai bine se imunizeaza de la mama natura,asa ca nu intentionez sa folosesc absolut nimic in aceasta privinta.
Vaccinurile,ca tot va aud ca faceti , eu am un mare pitic in ceea ce le priveste , asa ca noi suntem pe schema obligatorie, si daca s-ar putea as renunta si la alea din pacate multe chestii in viata sunt conditionate de ele,cum ar fi scoala, gradinita, facultatea etc.Mai e vreo "denaturata" ca mine,sau am ramas singura?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

anka, sa stii ca nici mie nu imi e drag cand urla si parca mi-as baga picioarele si nu i-as mai da, dar am sechele de toamna trecuta, nu vreau sa mai raceasca lunar, iar ca sa nu raceasca ea trebuie sa-l imunizez si pe david ca el vine cu ele de la gradi.

la olitza face cand si cand, bine ca nici eu nu ma tin de ea, insa are si zile cand urla de zici ca o ciupeste de fund

e bunica-mea la mine (de obicei sta cu ai mei, dar ei sunt plecati cu nepotii mai mari la munte) si mi-o vaita pe o verisoara ca are cheltuieli ca e fi-sa la scoala. bai ma lasi, cred ca daca ii zic numai cat cheltuiesc pe scutece, lapte, vaccinuri, gradinitza, etc etc o ia cu lesin. pai eu am 2 aia n-are decat unu si o ajuta si ma-sa care sta la tzara si ii asigura multe chestii pe care eu dau bani, chiar si o ceapa degerata conteaza

Mergi la inceput