Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
mamiCamelia, eu zic sa te gandesti la puiul care va veni pe lume si la fericirea pe care o va aduce in viata voastra. Sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma, puiul mic va accepta sosirea asta daca si voi o veti face mai usoara....pregatiti un cadou si spuneti ca este din partea lui bb, ceva ce isi doreste foarte mult, sa il bagati tot timpul in seama sa se simta util si sa nu simta ca nu mai este pe locul intai....se poate, capul sus si totul va fi ok.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
selen80 spune:
am uitat sa zic ca am ras cu lacrimi de asistenta Aidei, si ca am vazut si pozele si grasunu de Eric e un scump
si pe frumusica de manechina a Cristinei am vazut-o, si imi pare rau ca nu mai gasesc si alte linkuri cu poze cu bebici frumosi....
am reusit sa citesc capitolul in care mi-ati facut galerie si ne-ati felicitat, mi=-au dat lacrimile, ati fost toate niste dragutze, sa stiti ca in tp travaliului, chiar ma gandeam la asta si m-a ajutat sa mai uit de dureri...pt asta dau cate un si o pt fiecare fata dragutza de aici
Ursulica trebuie schimbata...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
alex25 spune:
Mai fetelor, dar ce este oare ce este cu linistea asta pe aici, de la ce sa fie?
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mai fetelor, dar ce este oare ce este cu linistea asta pe aici, de la ce sa fie? ---------------------------------------------- Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 3 sapt |
si eu ma intrebam la fel
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
MangaGirl spune:
observ ca de cand sunt acasa...mi-e asa de somn la pranz...ieri am atipit 20 de minute, dar azi chiar trebuie sa termin bazaconiile astea de la munca si nu ma las. mi-am perdut timpul pe internet pana acum...inca o sfortare si sunt gata.
dar sunt oricum prin zona...va urmaresc.
aida super tare asistenta ta...imi aduce aminte de rusoiaca de lan oi care facea work experience si care daca ziceam intr-o doara...mama ce sete am sarea sa-mi aduca paharul cu apa...si nu numai mie, la toata lumea...
a doua zi dupa ce a inceput work experience=ul la noi (neplatit) a spalat frigiderul...a aranjat tacamurile pe caprarii la locul lor...nu ne venea sa credem. a incercat sa o combine pe o colega cu profesorul ei de la sala...
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
uve_got_mail spune:
Roxxy, felicitari, sa fiti sanatoase si iubite!
35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
ellis spune:
Buna!
m-a rugat ROXXY sa va transmit ca este f bine, bebica i s-a parut maaaare, abia astepta acum sa i-o aduca si sa o studieze, spune ca e total diferita de Matei.
va pupa si va multumeste de urari.
Va doresc tuturor nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellis Buna! m-a rugat ROXXY sa va transmit ca este f bine, bebica i s-a parut maaaare, abia astepta acum sa i-o aduca si sa o studieze, spune ca e total diferita de Matei. va pupa si va multumeste de urari. Va doresc tuturor nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Multumim mult pentru vesti si sa ii transmiti ca o pupam si o asteptam acasa cu vesti bune!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
adela2006 spune:
LA MULTI ANI PTR TOATE MARIILE SI MARIANII DIN DOTARE !!!!!
in mod special ptr mangagirl care stiu sigur ca se sarbatoreste azi
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
alex25 spune:
Mesaj de la Kateryna, vestile nu sunt minunate. Ii trimisesem eu sms dimineata cu La multi ani ptr cea mica, care este Maria:
"Multumim ptr urare si ca v-ati gandit la noi! Sper ca voi sunteti bine toate! Noi nu suntem chiar bine...Raisa a suferit o asfixie la nastere si a avut convulsii...De miercuri e internata la Giulesti la terapie intensiva.Acum e sub sedative si o vedem cate 5 minute dimineata si seara. E tare greu dar suntem optimisti ca vom trece cu bine peste toate incercarile ptr ca Dumnezeu mi-a dat o fetitza frumoasa si luptatoare. Mi-e dor de voi si va pup pe toate burticile, mamicile si bbelusii din dotare."
Nu are net unde sta acum, dar mi-a promis ca ma tine la curent.
Asa ca fetelor, sa ne rugam ptr micutza Raisa Maria, sa fie bine si sa treaca peste acest hop la inceput de viata.
Kateryna, suntem alaturi de tine!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt