Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Katteryna suntem alaturi de voi!
ufff... sa dea DD sa se rezolve totul!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offff, asa de tare m-am necajit, numai cat s-a chinuit saraca sa o aduca pe lume, atatea zile de chin, si acum asta!

Dar DD este mare si va avea grija de ei, sunt convinsa!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

of Doamne, ce vesti suntem alaturi de Katteryna si micutza Raisa, sunt sigura ca se va rezolva! Katteryna, fii puternica si optimista!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Kemsy interesant ce zici tu acolo despre nastere!

Iulika ce minunat ca se fac acolo intalniri asa cu bebei si parinti! Apoi asa nici nu apuci sa faci depresii postnatale! (ca se zica ca baby blues se face acuma repede dupa nastere, dar depresia se face la cateva saptamani, cand ramane mama singura cu bebe) Si cred ca e tare comic asa, sa vezi insirati o gramada de bebei

Dana oricat incerc si eu sa nu ma afecteze ca sughita, ca stiu ca e normal, tot sunt dornica sa se opreasca... Mai ales cand simt direct in col sughiturile lui, sau cum a fost azi-noapte, ca mi se scutura salteaua si a tinut o jumatate de ora... . M-ai distrat la culme cu Pasteur si Babes Pai eu zic ca e clara treaba!

Maria iupiii pentru rezultatul analizelor!!!

Selen multumim mult de sfatul cu impinsul Pai eu sunt as in constipatie . Si nu stii cat ma bucur ca laptele praf nu a fost atins!!! Deci se poate! Uau, felicitari pentru partea cu silueta! Esti cea mai tare!!! La mine la 20kg+ sigur va fi nevoie de mai mult timp, dar sper sa nu am probleme de la tiroida mea, si sa ma lase in pace sa slabesc la loc cu sport si regim...

anadomnica te asteptam mai des!

ellis multumim mult ca ai intrat pe la noi! Ce ma bucur pentru Roxxy!

Alex in primul rand mi se pare minunat ca te-ai gandit la Katteryna sa-i trimiti sms pentru printesa! Esti speciala .

Dar ce rau imi pare ca nu e totul bine cu puiucul... . Chiar ieri ma gandeam ca o fi tare ocupata cu bebe de nu mai intra... Offf ce trist ca nu se pot bucura ca toti parintii, si cat de greu le poate fi sa isi vada asa rar puiul si in spital! Ne vom ruga pentru Raisa Maria, mai ales in ziua aceasta sfanta, sa o ajute Maica Domnului si pe printesa, si pe parinti sa aiba putere. Doamne ajuta sa se faca bine repede!

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Intru sa fac subiect nou. Ca stiu ca Alex e responsabila cu prima pagina de anunturi, sa nu renunt totusi la lucrul asta al meu...

34+ Alex

Mergi la inceput

Raluk, sa stii ca si eu ma gandeam ca o fi ocupata cu cea mica, mai ales ca am tinut legatura in toate zilele alea pe care le-a stat in spital, si astazi m-am gandit ca ar fi frumos sa ii transmit urari dar sa aflu si ceva vesti...uite ca din pacate nu sunt bune, si tare imi pare rau.

Al tau sughita, si a mea la fel, dar la mine acum e treaba cu presatul stomacului, crede-ma ca mai bine ar sughita!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la capitolul 193 in care sa aflam numai vesti bune!

raluk16

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Intru sa fac subiect nou. Ca stiu ca Alex e responsabila cu prima pagina de anunturi, sa nu renunt totusi la lucrul asta al meu...

34+ Alex

Asa, asa, ca deja ma gandeam cine ne ajuta!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Salut burticile si mamicile fericite!

Felicitari Roxxy 80 pentru grasunica, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si papacioasa!
Felicitari mami Miha si Anco (deci sunt doua putze in final) si recuperare rapida!

Am vazut povestea lui Selen, foarte frumoasa si emotionanta, mai ca imi doresc sa nasc natural Ma bucur ca bebitza este o doamna si lasa pe mami sa se odihneasca noaptea, esti o fericita, la fel si Mary. Si eu vreau asa bebel cuminte

Luto ma bucur ca ati reusit sa va mutati in casa noua, si ca vi s-a indeplinit visul. Acum vine si BB si totul o sa fie asa cum v-ati dorit

Mihaela bine ai revenit, iti doresc spitalizare usoara, vom fi pe baricade joia, sa-ti facem galerie!

Nela draga esti o scumpa

Iulika imi place cum intri tu si povestesti despre cum e pe la voi organizat totul. Foarte frumos mi se par toate astea cu vizita la moasa, cu ajutatul mamelor prin intalniri cu alti parinti si socializare, cu sprijin pentru alaptat...esti o norocoasa

Aida
este mortala asistenta ta, sper sa nu te dispere tare...e un lucru bun ca nu ai nevoie de nimic, inseamna ca te simti foarte bine si pleci acasa!!

Alex, imi pare rau ca te simti nasol, si eu am avut noaptea trecuta niste arsuri rele de tot la stomac si tot incercam sa-mi amintesc ce ziceau fetele ca se poate lua pentru a ameliora senzatia ..deh, memorie de gravida..

Katteryna, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin greutatile astea, ma rog pentru voi, ca totul sa fie bine si sa puteti in curand sa o tineti in brate pe Raisa Maria

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=iIft5y8FYkod"r. Karp aici][/url], mai cautati pe youtube sa stiti ca merg destul de bine metodele lui.

Foenul il folosim in loc de shshs-it.. nu zice aici in video dar in cartea lui, The happiest baby On The Block. cine rapuieste torrents poate gasi tot dvd-ul cu acelasi nume.

Pup toate burticile!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput