Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
alex25 te simti mai bine? ai reusit sa dormi putin?
Ioana 38+ cu
AMR 2 SAPTAMÂNI
bebe Carol Ioan album Webshots
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 alex25 te simti mai bine? ai reusit sa dormi putin? Ioana 38+ cu AMR 2 SAPTAMÂNI bebe Carol Ioan album Webshots |
Sar'na de intrebare. De dormit nu am reusit, si acum sunt si paranoia ca ma uit la burta din 2 in 2 sec sa vad daca se intareste si ma mai verific si intre picioare sa vad daca nu curge ceva...desi motive nu am....eu cred ca bb e sus rau de tot si ma preseaza foarte tare pe stomac, de aici si starile mele de rau, plus ca simt ca ma sufoc....deci ma rog sa fie doar asta.
Tu cum mai esti cu contractiile si cu durerile dubioase?
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
Felicitari Roxxy!!Bun venit bebe Maria!!Ce frumos!!! De sfanta Maria!!!La multi ani!!Så fii sånåtoaså!!
Felictari Miha!!!Bun venit bebe Iris Teodora!!
FElicitari Anco pt grasuneii Darius si Robert!!
SI vreau så urez La multi ani!! de sfanta Marie tuturor Mariilor si Mårioarelor!!
Luto må bucur tare mult ca v-ati gasit ''cuibusorul'' vostru care va fi cu siguranta plin de dragoste..Imi place tare mult cum vb de bebicul tau si de viata in general..Esti extraordinarå....Iti doresc så ai o nastere usoarå ca nu se stie ..poate fi si acum..Dar sper så fie totusi dupå ce vå mutati så fi etotul exact asa cum iti doresti..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
claucia spune:
Am uitat sa ii spun si eu la multi ani bebicii Maria de mami Roxxy astazi, si fetitei mele iubite, comoara lu mami, Alessia Maria!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Tu cum mai esti cu contractiile si cu durerile dubioase? |
vad ca sunt ok acuma... se poate sa fie sus asezat! pe mine m/a terminat... ma dor muschii si coastele sub stern...
asta e acuma, ce sa-i facem, supravietuim! nu ma asteptam sa fie atata disconfort fizic in ultimele zile de sarcina
Ioana 38+ cu
AMR 2 SAPTAMÂNI
bebe Carol Ioan album Webshots
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
vad ca sunt ok acuma... se poate sa fie sus asezat! pe mine m/a terminat... ma dor muschii si coastele sub stern... asta e acuma, ce sa-i facem, supravietuim! nu ma asteptam sa fie atata disconfort fizic in ultimele zile de sarcina Ioana 38+ cu AMR 2 SAPTAMÂNI bebe Carol Ioan album Webshots |
Ohooo, supravietuiesc cu mare drag, numai sa mai stea cumintica macar 2 sapt sa se mai coaca nitel.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui claucia Am uitat sa ii spun si eu la multi ani bebicii Maria de mami Roxxy astazi, si fetitei mele iubite, comoara lu mami, Alessia Maria! Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
La multi ani fetitei tale!!Så iti traiasca så fie sånåtoaså si fericita alaturi de voi!!
Si pe tine te imbratisez cu drag..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
mary_07 spune:
Felicitari Roxxy!!! Recuperare rapida si muult laptic
Bun venit pe lume Maria!!! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
angelli spune:
Selen, felicitari pentru nasterea ta frumoasa!
Am si eu o intrebare: Cum trebuie impins?
Eu la prima nastere nu cred ca am impins cum trebuie, faceam ca la abdomene, oricum a mers repede dar nu cred ca asa trebuia.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
mariaanna spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Ghici cine va ofera cafeaua in dimineata asta???.....Roxana.Uitati o mare, aromata si aburinda. Sper sa nu se raceasca pana se trezesc burticile si mamicile mele preferate. Peste o ora plec catre maternitate. Ma incearca un amalgam de sentimente, cam greu de descris. Sunt fericita ca-mi voi cunoaste printesa, ma gandesc cum arata, daca e sanatoasa, cum ii miroase pielea, ce voi simti cand o vor lipi de pielea mea, ce va simti sotul cand o va vedea, oare o va adora cum a facut-o cu Matei din prima secunda? Sunt trista ca-mi las printisorul acasa. Toata noaptea a dormit cu mine in pat, bagat cat se poate de strans in mine. Ma gandesc ca tata nu va sti cum sa-l pacaleasca sa pape (e in perioada de greva foamei), mi-e teama ca-l va indopa cu biscuiti si sticksuri , daca va plange dupa mine??? Offf. O sa-mi fie dor de voi. Burtici, sa fiti cumintele ca sa mai stea bebeii la caldurica. Va pup cu mare drag . PS Cred ca azi as fi nascut sigur si natural pt ca toata noaptea m-a cam durut burta ciudat. Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+ AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!! |
Roxy, asa draguta esti....Si asa grijulie, exact ca o mama....
O sa fie totul bine, stai linistita.Tati o sa-l pacaleasca pe Matei sa pape iar dupa ce va sosi si micuta pe lume va fi perfect!Cred ca deja esti nascuta!Eu acum citesc din urma.Dar revin cu felicitarile mai tarziu.
Mariaanna
36+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex