Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)
Raspunsuri - Pagina 17
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Marie si Marioaraaaaa....ia un par de ma omoara Sa traiti cu numele toate bebelacele cu acest minunat nume la odiseea noastra, Mangulica, Mariana, Luto, AnaMaria si toate toate fetele dragi cu nume asa frumos !!!!!!! Cea mai fericita 39 + cu AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Multumim frumos de urare!
Ar fi trebuit sa fiu si eu mai matinala si sa va astept cu ceva gustari si cafea.Dar, ma scuzati, stiti ca sunt mai lenesa....
Mariaanna
36+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariaanna
Multumim frumos de urare! Ar fi trebuit sa fiu si eu mai matinala si sa va astept cu ceva gustari si cafea.Dar, ma scuzati, stiti ca sunt mai lenesa.... Mariaanna 36+ Mamica de si in asteptarea unui povestea nasterii lui Alex |
La multi ani cu sånåtate!!!O zi frumoaså iti doresc si multå sånåtate si tot ce iti doresti!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Toata sarcina m-am rugat de copilul asta cate ceva....cred ca imi va scoate ochii cand se va naste...dar sper sa compensez cu mult laptic. - te roaga mama sa fii sanatos - te roaga mama sa nu te nasti sa-l asteptam pe tati - te mai roaga mama sa il mai astepti putin pe tati ca nu poate veni - te roaga mama sa nu te nasti nici azi ca TREBUIE SA NE MUTAM Ne mutam intr-un apartament ca o floare, cu lucrusoare noi si minunat, dotat, utilat si care reprezinta mai mult implinirea unui vis....decat un pas urmator aici...in noua viata. E mic, cochet si voi avea loc sa desfac leganuse, bouncere, patuturi si cosulete (pe care le-am primit o parte de la o doamna minunata si o parte le-am cumparat). Avem chiar si carseat...dar nu avem masina......dar cand ne vom lua masina....nu mai dam banii si pe carseat Sunt foarte incantata fetelor si sper ca ziua de azi sa treaca cumva....ca numai deseara la 7 ne mutam. Se pare ca daca ai incredere si ce v-am spus eu mereu ...daca gandesti pozitiv, toate lucrurile frumoase nu intarzie sa apara. Simt ca e un nou inceput pentru familia mea, casuta cea noua ..si bebelusul mult dorit cu care ne vom intalni zilele acestea ....ce poate fi mai frumos decat atat ? Depinde doar de mine si iubirea mea sa continuam si sa fie totul bine. Asta va urez si voua !!!! Cea mai fericita 39 + cu AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Waw, Luto, esti asa fericita!!!!!
Sa dea Dumnezeu sa se pastreze fericirea asta si sa dureze o vesnicie!!!!!!
Mariaanna
36+
raluk16 spune:
Aida daca ai putut rade asa bine inseamna ca se vindeca foarte repede operatia de ceza
Andra bine ai revenit! Si cum e in casa noua? Ceva poze?
Croco ce fain ca ai timp sa intri si ca te oferi cu sfaturi . Asa cred si eu, ca teoria nu va coincide cu practica, sigur vor aparea noutati pentru care nu am citit nimic prin carti... Deci ati facut prima baita
Nela (fata de alte cazuri citite pe aici ma consider norocoasa ca am reusit pana la urma, in ciuda doctorilor)
Ce m-ai distrat cu filmul ala cu Nicholas Cage . Spor la mutat!
Mihaela ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti. Si cum zici, e mai bine ceza. Decat sa te chinui sa incerci natural si sa intervina ceva probleme. Oricum plimbarile sigur ti-au facut bine la psihic . Deci maine va internati si poimaine vine puiul. Tinem pumnii si facem galerie! Si abia asteptam sa te intorci!
Roxxy ce m-a emotionat mesajul tau de dimineata . Ai reusit sa transmiti toate emotiile tale din dimineata asta! Ce ma bucur ca ai intrat sa ne spui asta inainte sa mergi la spital!
Motana uite ca eu nu stiam de metoda asta si nici de Dr. Karp. Clar trebuie sa ma apuc sa citesc...
Nela cum ai descris tu sentimentele pentru Roxxy, mi-au dat lacrimile, asa mi-ai facut o pofta sa-mi vad puiucul!
Danutzu scumpa de tine, uite ca ai intrat si tu la noi inainte de a merge la spital!
Eu recunosc ca si daca nu am intrat pana in vremea asta, m-am gandit la voi si am facut galerie in gand . Am avut niste musafiri nepoftiti, de mi-am mancat si micul dejun cu o intarziere de 2 ore , imi chioraiau matele de numa. Si m-au mai tinut si in frig, ca no, stam la casa, sa profite de aerul curat si cele 7 grade cate erau afara . Sper sa nu racesc, ca acuma mi-a intrat frigul in toate oasele...
Iupiiii, Lucia . Va mutati azi!!! (Si tu ai mai avut timp sa intri pe net sa recuperezi?) Ce m-ai emotionat, mai ales cat esti de optimista, si ... tot mesajul... m-ai facut sa lacrimez... . Ce frumos mesaj... Esti extraordinara!!! Va doresc sa traiti numai momente minunate de bucurie in noul vostru cuib!
Vai, Alex ce rau imi pare ca ti-a fost rau! Deci nu era numai slabiciune de la analize ce simteai tu...
Ralu tinem pumnii maine!!!
Doro ce mult ma bucur ca ai intrat pe la noi! Si bebica e cumintica tare . Sper sa treaca repede toate cele ce va deranjeaza (inclusiv durerea epiziotomiei...)
Grasunica felicitari !!! Si bun venit pe lume printesei Daria Maria!!!
Selen ce-mi place cand intri si ne povestesti despre printesa voastra! . Ce distractiva ai fost, ca te-ai gandit sa te bagi tu la nastere daca techila era plecata si Katteryna nu nastea . Multumim mult ca ti-ai facut timp sa ne povestesti de nastere . Uau, tonul tau e asa optimist, dar pe mine asa ma sperie toate... Si totusi cum trebuie sa impingi? Sper sa am o moasa buna sa ma invete... Si sotul ce simpatic, incerca sa-si ascunda emotiile . Minunata poveste! multumiiimmmm!!!
Fetelor cu bebeii somnorosi la san, spuneti-ne si noua care e rezolvarea? Ii dai cat suge si daca e putin, si il pui mai des la san (ca banuiesc ca se trezeste peste vreo ora flamand)? Sau cum faci daca nu reusesti nicicum sa-l tii treaz sa suga?
Danutza ma bucur mult ca totul e bine, si tonul tau e optimist! Te pup
Ioanna si eu mai am dureri la incheietura aia inghinala. In rest nu stiu, vezi ca la fiecare fata sunt diferite simptomele de nastere.
DanaDam felicitari!!! Bun venit pe lume printesei Andreea Maria!
Alex, Claucia multumim mult de mesajul de la Roxxy
Felicitari Roxxy!!!
Bine ai venit pe lume, Maria!!!
Sa fiti sanatoase, sa va reveniti rapid! Si printesa sa va aduca numai bucurii familei voastre minunate!
La multi ani si o zi minunata celor care poarta numele Sf. Maria!!!
Va las, revin mai tarziu (scuzati placinta, dar tot scriam pe masura ce citeam )
34+ Alex
Dana15 spune:
ziua buna dragelor!
La multi ani tuturor Mariutelor noastre dragi si fetitelor scumpe ce poarta acest nume minunat!
Felicitari Roxana
Bun venit pe lume Maria!
Felicitari DanaDam
Bun venit pe lume Andreea Maria!
Felicitari Grasunica!
Bun venit pe lume Daria Maria!
Sa va traiasca printesele! sa va umple casa de bucurie si dragalasenie!
Danutzu
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mariaanna spune:
Grasunica, Dana, Roxy, felicitari pentru dovlecei!!!!Sa va traiasca si sa va bucure!!!
Selen, super povestea si emotionanta!
Iulika si toate celelalte fete care ne-au zis Mariilor La Multi ani, va multumesc si va doresc nasteri usoare si la termen(gravidutelor) si bebelaci linistiti si mancaciosi mamicilor!
Va
Mariaanna
36+
vias spune:
Buna din nou
Bun venit pe lume
Daria Maria de Grasunica
siAndreea Maria de DanaDam
Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si papacioase...iar mamicilor recuperare rapida
Ma duc sa fac de papa..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
kemsy spune:
Asaaaa, punem foaia in fata cu ce am notat si-i dam bataie!!
Roxxy, Grasunica, DanaDam, felicitari!!!Multa sanatate bebeilor, sa fie cumintei si mancaciosi si voua recuperare rapida si fara stari blue!!!!
Luto, felicitari pentru apartamentul gasit, sa fie intr-un ceas bun, si bebe sa mai stea inca 3 zile macar, sa aveti timp sa-i pregatiti culcusul
Crocodana si Selen, am vazut pozele, aveti niste printese sa le pupi toata ziua. Iar Amalia cu cercelusi si cu buzita ei de sus m-a topit
Acum sa va zic de mine: ieri am fost la prima intalnire a cursului despre nastere, ne-a vb intr-un amfiteatru (ma simteam ca la facultate ) despre travaliu. Nimic nou sub soare, insa un aspect ce mi s-a parut deosebit a fost faptul ca exista si o latura psihologica care ar intarzia travaliul sau ar da dureri mai mari. Cica noi, mamele, la nivel inconstient, poate nu vrem sa ne despartim de bebe, sa nu ne rupem/separam de el, pentru ca l-am avut in burtica, i-am simtit orice miscare, am creat o legatura deosebita cu el. Si de asta, la nivel inconstient, punem bariere, incercam sa blocam iesirea lui la lumina
Am mai aflat ca durerile de fals travaliu se declanseaza noaptea, iar ziua trec (am uitat motivul , parca ceva legat de nu stiu ce hormoni). E ca la durerea de masea, te apuca dupa 9 seara , si de aceea e mai bine sa asteptam zorile inainte sa mergem la spital (evident, daca nu sunt si alte semne).
Eu sunt putin , cred ca iar se intoarce bebe. Nu stiu cum e posibil acum, dar azi ii simteam capul in dreapta, si corpusorul in stanga..asa, pe diagonala. Nu stiu ce sa mai cred, face tumbe in burta
Da selen, cum trebuie impins??
Acum o intrebare. Mie-mi curge colostru numai dintr-un san (predominant), dar asa....mult, insa din celalalt cate o picatura. O sa-mi faca probleme, nu??Poate ii propun sotului metoda de stimulare
Cam asta. Cred ca merg la nani!!
Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii
Ioanna81 spune:
kemsy si mie imi curge colostru mai mult dintr-un san... alternativ... cateodata nu curge deloc. nu cred sa fie vreun motiv de griji da' i'm no expert
Ioana 38+ cu
AMR 2 SAPTAMÂNI
bebe Carol Ioan album Webshots
Iulika29 spune:
Bunå din nou!!Noi am fost la moaså si l-am cantarit pe Bruce..Merge super..Are 4 250 g..ne-a dat vitamina D så ii dam in fiecare zi cate 5 picaturi ..Joi mergem pt prima data la o intalnire cu alti pårinti cu primul copil..E super fain programul..Poti så iti faci cunostinte aici in cartier si se leaga cica prietenii stranse si intre pårinti si copii..Si acum la prima intalnire vom face masaj la bebe..Vå dati seama ce super..Vreo cativa pårinti cu copilasii lor adunati acolo masand copilasii lor..Cica in octombrie nu va fi intalniri din astea din cauza gripei porcine..Cica au anuntat aici cea mai periculoaså luna, luna octombrie pt gripa asta ..offf..Cred ca voi face pauza si eu la vizite si alte alea..O luna nu om muri noi dar decat så riscåm..
Selene super povestea nasterii..Sincer am inceput si eu incet incet så scriu si o voi posta si eu cat de curand dar voi deschide un subiect ca a mea e lunga cu lux de amanunte, bin eeu vb si de cum a inceput cu 2 zile inainte si asa mai departe..si plus de asta vreau si eu så o am salvatå undeva in comp povestea..
Tara frumoaså e Ursulicaptui ptui..Asa e ce o vreau pt Bruculica al meu..Ca så vezi ce soacrå..Am inceput deja..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)