Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)
Raspunsuri - Pagina 13
Grasunica80 spune:
Buna dimineata fetelor,
Pe data de 2 septembrie s-a nascut si printesa noastra, pe nume Daria MAria. Am nascut prin cezariana la urgenta, in urma unui travaliu de 6 ore si apa rupta de 10 ore... dr a zis caa fost mai bine asa...
Bebita mea are 3220 gr si 52 cm...
Acum papam si lapte de la mami, dar vrem si supliment :)))
Va rog sa o treceti si pe ea in lista celor noi nascuti.
Va pupacesc pe toate si va tinem la curent.
Cu drag
Mami si Daria Maria
ralu0308 spune:
BUNA VENIT PE LUME DARIA MARIA!
Raluca AMR - 22 ore - mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
alex25 spune:
Offf, am dormit si eu nitel si parca ma simt ceva mai bine.
BINE AI VENIT PE LUME BB DARIA MARIA
FELICITARI MAMI GRASUNICA
Ma bag la listutza, revin, sunt chiauna, nu stiu ce am.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
selen80 spune:
neatza!
mai suntem si noi pe aici
sa scoatem agitatele pt ROXXY SI DANUTZU!!
Bun venit pe lume Daria Maria, sa fii sanatoasa si fericita! Felicitari Grasunica!
Lucia ce ma bucur ca ati gasit casutza de vis, sa fiti extrem de fericiti in ea alaturi de comoara voastra!
noi suntem bine, avem laptic indeajuns, dar printesa mea suge cam 10-15 min si adoarme, dupa cum va ziceam si zilele trecute....s-a cam obisnuit sa adoarma la san are cineva solutie pt asta?? sau oare dupa ce-i trece icterul isi revine?
in rest, ne chinuim tare cand tragem partzuri si cand facem cacalica, face niste fetze asa comice saracutza este extraordinar de dulce (sau asa i se pare cioarei de mine ) cand zambeste, mai ales dupa ce mananca, e atat de satisfacuta
noaptea scapam destul de ieftin, cu 2 treziri pe noapte...nu stiu daca e din vina icterului, sau si-a facut ea asa un programel pe gustul mamicii ei
ne-a cazut si buricutzul, deci evoluam
ma oftic tare ca s-a stricat vremea, pt ca primele zile am tot scos-o afara la soare, iar acum, nimic de 2 zile....ploua cu galeata si e o vijelie....
trimit mesajul asta si va zic si eu cateva cuvinte si despre nastere....ca de-abia a adormit si am timp mai mult
va pup
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Grasunica80 Buna dimineata fetelor, Pe data de 2 septembrie s-a nascut si printesa noastra, pe nume Daria MAria. Am nascut prin cezariana la urgenta, in urma unui travaliu de 6 ore si apa rupta de 10 ore... dr a zis caa fost mai bine asa... Bebita mea are 3220 gr si 52 cm... Acum papam si lapte de la mami, dar vrem si supliment :))) Va rog sa o treceti si pe ea in lista celor noi nascuti. Va pupacesc pe toate si va tinem la curent. Cu drag Mami si Daria Maria |
Felicitari mami Grasunica, sa iti traiasca Daria Maria, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica!
Cum a fost cezariana? Ma gandesc ca dupa un travaliu de 6 ore si cu apa rupata de 10 ore a venit ca o usurare. Mai povesteste-ne cand ai vreme de tine si bebita ta.
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
anomis28 spune:
Yuhu, yuhu....
Felicitari mami pentru bebe Daria!!!!
Sa fie sanatoasa si mancacioasa.
si pune si tu mami, 2 poze sa iti vedem minunea.
37+
selen80 spune:
daca va aduceti aminte, ultimele vesti de la mine inainte de nastere erau ca mai merg la un control sa vedem care e situatia....acolo ne zice dr ca inca nu e chiar de nastere, ca ii mai dam termen maxim pana marti, 1 sept, dar ca totusi ea crede ca nu mai apucam marti....boon....daca tot suntem in oras, m-am dus de m-am tuns, si apoi la soacra-mea...acolo ma apuca dupa-amiaza niste crampe, si o diaree....zic, asta e! vorbeam cu Aida la tel si mi-a zis ca Techila inca nu e acasa si ca nu naste nici Katteryna, deci cineva trebuia sa nasca in ziua aia dupa ce mai trec crampele, ma apuca niste contractii, neregulate, in schimb burtica era tot timpul tare, si m-am speriat...l-am chemat pe sotz de urgentza, am mers la spital, m-au controlat, pe masa la control am pierdut si o parte din dop, dar dr zice ca sunt contractii BH, ca bebe este prea sus, si ca mai poate dura si o sapt pana la nastere....si ca, citez: nici daca am vrea sa provocam nasterea acum, nu s-ar putea....dar totusi, pt linistea mea, sa mai vin seara, pe la 20.30 sa ma mai controleze, si sa ramanem undeva mai aproape in oras (noi stam undeva in afara orasului...)....am fugit acasa, am luat bagajul, sa ne "mutam" la soacra-mea pana la nastere....la 20.30 mergem iar la control, acum desi cica bebe e tot sus, dr isi schimba parerea si zice ca totusi intr-o zi doua se intampla, dar sa mergem acasa si sa mananc ceva usor....noi n-am ascultat si am mers la o terasa in mamaia, si eu am mancat niste papanasi la 3.30 noaptea ma trezesc sa merg la WC....mai elimin din dop, si ma apuca iar dureri de burta, care mie mi se pareau tot crampe....incerc sa ma culc la loc, nu ma lasa crampele, si deodata, simt cum curge ceva mai abundent am zis ca poate e tot dop, asa ca am mai stat juma de ora pe acasa, ca deja m-as fi dus a treia oara degeaba la spital daca era iar alarma falsa....dar cand am vazut ca imi curge in continuu, m-am convins ca asta e, si am plecat la spital cu bagaj cu tot....
partea a doua in alt mesaj, ca sa nu-l pierd pe asta....
POZE URSULICA
nunta
mary_07 spune:
Grasunica,felicitari pt printesa
Selen, mai mult ca sigur e din cauza icterului. Asa am patit eu cu Alex in spital,adormea dupa cateva minute de supt.
Cat despre program,lucky you and meSi Razvi se trezeste tot de 2 ori pe noapte,pe la 1-2 si pe la 5-6
Si cateva poze de dimineata cu Alex si Razvi
Poze
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)