Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Anomis, tu, fata mamii ?! Nu pari deloc genul asta.
Sunt convinsa ca o sa fie bine, n-ai griji!
Ma bucur ca e totul bine la tine si foarte bine ca n-ai stiut de spitale si alte cele. Asa si trebe.
Si pe mine ma paste frica nasterii, d-apai om vedea noi cum o scoatem la capat si pe asta!

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Neata fetelor,

Felicitari Miha 74 si anco pt .

La multi ani Mariilor!

Nastere usoara pt urmatoarea saptamana...ca nu mai intru decat azi!

Va pup si aveti grija de voi,

Raluca AMR - 22 ore - mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Ioooooi Aida, ce stil ai! Chiar nu ai nevoie de un masaj, ceva? Sau sa se ocupe de Laci putin....Vin eu daca vreti ca sa ii dau de lucru.

Felicitari, Aida, inca odata.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neata fete dragi

Felicit noile mamici( by the way- Aida e incredibila, ce umor pe patul de spital )Sa traiasca bebelusii si nasteri usoare pt Eoxi, pt Danutzu...)

Noi suntem bine. Bebelusa e incredibil de cuminte, practic nici nu simtim ca e bb in casa. Manaca si doarme non stop, iar cand e in veghe se joaca singurica si se culca la fel de singurica. Mai greu e cu cdea mare care vrea atentie tot timpul si sunt obligata sa o pup si sa ma joc cu ea. Am avut probleme eu in schimb cu laptele...a venit foarte mult deodata, am fost in prag de mastita, chiar daca ma mulgeam tot timpul. Dupa ce am scos peste 1 litru de lapte, am facut o cadere de calciu de era sa ajung la spitral ...Se pare ca e o dereglare hormonala, abia s+a mai potolit dar nu o pot pune la san intrucat nu poate sa prinda mamelonul, care e urias pentru gurita ei. In concluzie, bea lapte praf...nu dati cu pietre...stiu ca multe sunt in favoarea alptarii...am incercat, ma mulg si acum dar fata nu vrea sub nicio forma lapte de la mine

Chiar si cu formula, a luat in greutate bine de tot, peste 150 de grame, e linistita si ok.

Pentru un inceput de colici i+am dat saab simplex si ...a functionat..

O sa mai incerc cu sanul poate mai tarziu, dar e cumplit de greu..sunt plina de rani.
A propos de peridurala, nci pe mine nu m+a anesteziat complet, a fost o singura doza pe la dilatatie opt...In concluzie am simtit ca lumea toate contractiile finale, am stiut sa imping. Cu toate durerile, nu regret ca nu am facut cezariana...chiar daca m+au taiatz si doare si acum epiziotomia.

In fine va pup si promit sa intru mai des.

Doro 37+ cu Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Da,ai dreptate.
Trebuie sa trecem noi si peste asta
34+

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

[quote]citat din mesajul lui suede

Ce bine ca ai avut la cine apela...
Oricum,o sa incerc si eu variantele de care mi-ai zis...sunt convinsa ca nu-i usor,dar o sa fac tot posibilul sa-l alaptez pe fiul meu.
De ce nu era indicat sa-l hranesti cu biberonul?Am vazut si aici mameloane de silicon,o sa merg la farmacie sa cer mai multe detalii.
Multumesc mult pentru tot,chiar sunt putin stresata din aceasta cauza,sper ca totul sa fie bine
34+
[quote]

Pai pentru ca nu s-ar mai fi obosit sa traga la san unde e mult mai greu mai ales cand nu ai mameloane. Eu totusi ii dadeam completare cu laptele meu din biberon dupa ce am gasit solutia cu mamelonul de plastic si il tineam la san vreo ora timp in care mai mult dormea si ma chiunuiam sa-l trezesc si sa-l mai fac sa suga cate un pic. Dar completarea cu biberonul nu i-am dat-o dect la sfatul asistentei care venea acasa sa-l monitorizeze in primele saptamani de viata si asta pentru ca scazuse foarte mult in greutate dupa nastere si nu recupera asa cum trebuia.
Dar dupa vreo doua saptamani cu supliment mi-a zis sa ma opresc, sa-l las pe el sa suga mai putin si des asa cum simte. Partea naspa era ca dupa reprizele scurte de supt urmau reprize scurte de somn

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor!

LA MULTI ANI MARIILOR MARI SI MICI!!!!

FELICITARI MIHA 74 SI ANCO!!!!REFACERE USOARA SI BEBEI CUMINTEI!!!!

Roxxy , nastere usoara!

Luto...asa frumos ai scris...si se citeste atita fericire si optimism in postarile tale ca m-ai facut sa lacrimez...eu iti doresc sa te bucuri cat mai mult de casa ta noua si de bebe!

Nela dar ai curaj nu gluma...la 37 de saptamini sa te muti...mie imi e deja greu sa mai fac smotru prin casa...si sa mut doua carti de colo colo....nici nu m-as putea gandi la mutat...anyway si postarile tale sunt asa de optimiste!

De azi voi sta mai mult cu voi....ca al meu sot haladuie prin Europa...desimai am de facut cite una alta pentru catedra...dar e bine ca pot lucra de acasa de pe laptop...abia astept ziua de vineri sa ne spuna dr cum vom proceda ssi mai ales cind!

Va si va doresc o zi super!

35 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Doro76 si mamici cu laptici nu va mai stresati, cat laptic este, e suficient, sunt mamici care au lapte, la maternitate deschideau un ochi in somn si bagau repede tzitzi la bebe care tragea pofticios, sau sunt mamici ca mine, eu aveam 2 manuale de alaptat, o asistenta draguta, o pompa de la Avent, litri de ceaiuri si un bebe care il puneam la san si adormea instantaneu si mergea greu.Am vazut copii alaptati intensiv si copii hraniti cu bibe.Sunt la fel de sanatosi si frumosi!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Vik-cj, cu mutatul, pai ce sa facem, daca trebe... Ma tin tare pe pozitii cat de cat si incerc sa nu ma stresez prea tare; dar cel mai mult imi este de sot, ca face totul de unul singur si nu pot sa il ajut prea mult. Si nu ma refer acum la chestiile fizice, de impachetat, cat la stresul asta cu actele, cu banca, cu transportul lucrurilor in HK.. tot felul de maruntisuri care trebuiesc rezolvate.

Mi-ar fi placut sa stau linistita, iti dai seama, dar asa a fost sa fie si nu imi permit sa fiu altfel decat optimista.

Ce face sotul? Saptamana asta ar cam trebui sa vina, nu? Sau ailalta?

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata fetelor... o zi plina de soare sa aveti, in suflet, ca afara slabe sanse.

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Ioanna1 site-ul pe care il cauti pentru carucior este
w w w. babycomfort.ro. au sediul in Crangasi (am fost la ei, si au de toate )

uraaaa multumesc din inima... m/ai salvat! pupez

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput