Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13
Raspunsuri - Pagina 7
LauraNicole spune:
Ai dreptate ,tu ai scris prima,Cryss!Ionik,data viitoare !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ionik spune:
n-are nimik,nu e cu suparare.hainutele mele sunt de fetitze...am ceva pantalonasi,ceva bluzite,insa toate sunt pana intr-un an,max un an si 2-3 luni
lala2009 spune:
cryss daca te uiti in urma cu cateva pagini am scris ce am,sunt hainute de vara de 12-18luni maxim 24luni pt o fetita slabuta,adica sunt bune pt o fetita care la anul viitor in vara va avea 12-18luni.Parca spuneai ca fetita ta acum are 1an si ceva ,la anul viitor in vara ii erau mici si asa laura mia dat o adresa pt o mamica din Arad la care i lam si trimis deja pachetul cu hainutele ce am scris ca le am.Si noi am primit aceste hainute si ii erau mici de fetita mea
danielac spune:
vedeti ca detaliile donatiilor sunt trecute si pe prima pagina a topicului!
ionik te trecem imediat si pe tine pe lista de primiri!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
cryss26buc spune:
lala nu i problema asa este are 12 kg si 80 cm 1 an si 4 luni aproape 5 pe 24 stai linistita intelesesem ca ai grosute scuze.
cozmaf spune:
Buna ziua, as avea si eu cateva hainute pt. baietelul ce se naste in octombrie, nu sunt multe ca am apucat sa-i trimit tot ce am avut lui "malta", dar asta este nu pot da timpul inapoi, astept adresa.
mari_paun spune:
buna,
multi cunosteti povestea de pe prima pagina ...Ema est fetita mea si are 7 ani si 6 luni, e destul de inalta si indraznesc sa cer ajutor...
Am nevoie de o geaca impermeabila pentru Ema (134 cm), si de pantaloni de casa, toti i-au ramas mici ..., tatal ei mi-a dat 50 lei sa-i cumpar ceva pt noul an scolar , am reusit sa achizitionez o pereche de pantofi (mas 33) 40 lei si o pereche de strampi...sunt intr-o perioada grea financiara...si toate resursele mele se canalizeaza catre terapia de recuperare a Emei.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
LauraNicole spune:
Mari , incearca sa iei legatura cu maica-mea !Tot ce a ramas de la Alexa mea ti le dau tie cu conditia sa aiba cine le lua .Au ramas geci,pulovere,pantaloni dar maica-mea e operata si nu poate cara coletele la posta iar pe altcineva nu am pe cine sa rog sa ti le trimita .Sunt haine exceptionale,nu bune,unele chiar noi .TE ROG MULT SA LE IEI !E PACAT!
NicoB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole NicoB , Cryssy26buc ar dori lucrurile date de tine.Daca esti de acord,iti pot trimite adresa ei pe PM ,ok? Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Cristina mi-a trimis deja mail Sper ca e ok. Ne vom intalni zilele acestea sa ii dau masinuta si incaltamintea de fetita. Raman disponibile sandalutele nr. 12 (identice, maro).
O seara buna!
LauraNicole spune:
E ok , Nico pentru ca mi-a spus mie inainte .Multumesc mult,oricum!