Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mari cati cm are la talpa buburuza?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ancadragoman, Ema poarta la incaltari masura 34...e inalta si are si picor mare..., mai are un pik si la anul imi i-a incaltarile.

am masurat si talpa ei desculta , are 20 cm
bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am vorbit cu matusa-mea mai devreme si mi-a zis ca fata insarcinata este momentan in Bucuresti unde locuiesc parintii ei pentru ca puiul mic este foarte foarte mare (deja a depasit 3 kg) si va fi nevoita sa faca cezariana .Am adresa ei din Bucuresti ,daca doreste careva s-o ajute .In aceeasi casa locuiesc trei familii iar una dintre ele are o fetita de 6 luni,botezata de graviduta si careia i-a mai trimis matusa-mea ce a mai putut face rost .Credeti ca o putem ajuta si pe ea?O sa aflu mai multe detalii in cateva zile ,adica masurile piticei .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu ca bebitu de octombrie va avea patut de la sora-mea .Sa vad poate-i fac rost de un carucior .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

in primul rand:
buna seara si bine v-am gasit!
va citesc de mult timp dar nu prea am avut curaj sa intru pe topicul vostru,insa vazand ca sunt din ce in ce mai multi copii care au nevoie de ajutor,m-am gandit ca pot sa ma alatur voua si ca din putinul nostru sa ajutam mai departe.
Laura-multumesc ptr adresa,deja am facut coletul,maine cred ca il pun la posta,te anunt pwe PM ,dupa ce il pun;majoritatea sunt hainute ptr bb ce urmeaza a veni;desi cred ca poti sa ma treci la donatori ca s-ar putea sa mai gasersc si mai mari,pana spre 2 ani,ptr cine mai are nevoie;am citit regulile si promit sa nu ma abat de la ele.

cat despre noi,eu am un baietel de 2 ani,bolnav,diagnosticat cu paralizie cerebrala,nu merge,nu sta in fundulet,nu vb decat cateva cuvinte,mergem in fiecare luna la recuperare la obregia cate 2 sapt pe luna,e destul de greu dar cu ajutorul lui d-zeu sper sa ne descurcam.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Andru_mami,bine ai venit la noi !Te primim cu bratele deschise si maine dimineata te trecem pe listuta ! Te putem ajuta cu ceva?Stiu ca micului ii trebuiesc jucarii muzicale,nu-i asa?Stiu pentru ca am o finutza virtuala cu aceeasi boala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

multumesc ptr primire;da e f adevarat,ii trebuiesc jucarii care sa il stimuleze,si muzicale si genul cercuri pe suport,sa le luam cu manuta si sa le punem pe suport;si ca ptr orice copil e f greu cu hainutele care sunt f scumpe,desi multumim lui d-zeu pana acum a fost bine,am mai primit de la cunostinte si ne-am descurcat,deci daca cineva are ceva de oferit si ptr noi,primim cu placere,pe cuvant;eu postez f mult la copii speciali si chiar sapt trecuta am primit un colet de la o mamica-prietena destul de sufletista,sincer era chiar ce ne trebuia si ne este de folos.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Laura si restul fetelor: va rog sa va uitati in albumele mele - le puteti accesa facand clic pe linkul din semnatura. Daca vedeti ceva ce se potriveste celor pe care ii aveti "in grija", spuneti-mi.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

andru_mami bine ai venit si vreau sa sti ca suntem alaturi de tine nici nu mi pot inchipuii prin ce treci insa dumnezeu are un plan cu fiecare si sunt convinsa ca va fi bine tie iti doresc multa putere si sa fi mereu vesela pt puiul tau sigur sunt aici fete care vor putea sa te ajute macar cu hainute si o vorba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

in primul rand:
buna seara si bine v-am gasit!
va citesc de mult timp dar nu prea am avut curaj sa intru pe topicul vostru,insa vazand ca sunt din ce in ce mai multi copii care au nevoie de ajutor,m-am gandit ca pot sa ma alatur voua si ca din putinul nostru sa ajutam mai departe.
Laura-multumesc ptr adresa,deja am facut coletul,maine cred ca il pun la posta,te anunt pwe PM ,dupa ce il pun;majoritatea sunt hainute ptr bb ce urmeaza a veni;desi cred ca poti sa ma treci la donatori ca s-ar putea sa mai gasersc si mai mari,pana spre 2 ani,ptr cine mai are nevoie;am citit regulile si promit sa nu ma abat de la ele.

cat despre noi,eu am un baietel de 2 ani,bolnav,diagnosticat cu paralizie cerebrala,nu merge,nu sta in fundulet,nu vb decat cateva cuvinte,mergem in fiecare luna la recuperare la obregia cate 2 sapt pe luna,e destul de greu dar cu ajutorul lui d-zeu sper sa ne descurcam.

bine ai venit! ne bucuram ca esti alaturi de noi si speram ca si noi sa te putem ajuta!
te trec imediat pe lista la donatori, te trec si la lista de primiri doar daca i-ai trimis Laurei cumva adresa si datele tale!
Sa ne spui de ce anume mai ai nevoie!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput