Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13
Raspunsuri - Pagina 19
Neli_ra spune:
Buna seara din nou dragelor,
Am revenit pt scurt timp, caci, din pacate , oboseala cronicizata ma termina,e greu sa intretii , casa , familia si copilul de unul singur ,mai ales intr-un scaun rulant,fara ajutorul nimanui,din niciun punct de vedere , nici financiar sau de orice alta natura.
Fetelor care doresc sa ma ajute le raspund afirmativ si le multumesc enorm ,daca si Laura Nicole si Daniela sunt de acord , asa ca astept acordul lor sa fiu ajutata si sa stiu cum si cui o sa dau datele si adresa mea,nu stiu exact cum sa procedez , nu vreau sa fac vreo gafa,vad ca s-au schimbat regulile de cand n-am mai intrat pe aici ,la inceputul lunii august.Am plecat din Timisoara pe 19 august , externate , apoi ne-am intors pe 20 septembrie la control,insa acum suntem acasa, la Mehedinti.
Odihna placuta la noapte !
ionik spune:
neli_ra,adresa o trimiti prin pm la laura_nicole sau danielac,daca am inteles eu bine.apoi ele ne-o dau noua,celor ce vrem sa te ajutam.
LauraNicole spune:
Neli , adresa si datele tale mi le trimiti mie pe PM sau e-mail ca sa te pot adauga pe listuta si sa ti le bag la dosarel (uimitor cat de repede creste !) .Ce am nevoie:adresa ta,un numar de telefon , masurile copilului/copiilor,data de nastere a copilului/copiilor ,daca e nevoie si masurile tale .
Pana atunci,bun venit!
Pentru oboseala cronica e nevoie sa iei un complex de vitamine si minerale , mai ales magneziu .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami fetelor v-am pupat,noi plecam maine dimi la recuperare la buc,mai vorbim we viitor; sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim de bine; noapte buna tuturor si pupici la toti copiii POZE BAZAR PENTRU MIHAITA BAZAR PENTRU BOGDAN BAZAR PENTRU EMA |
Multa multa bafta,Vera !Va tinem poumnii sa ne veniti cu vesti bune!
danielac spune:
Selene trec imediat in lista la tine ajutoarele!
Laura, daca ai adtele lui Neli te rog sa le trimiti si la mine sa le trec pe prima pagina!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
mariutza_mea spune:
fetelor ma treceti si pe mine la listuta de donatii? pupicei si daca sunteti de acord ramane cererea mea cu premergatorul! ?
Selene_Bunny spune:
Neli_ra, ai grija numai sa trimiti datele complete, mai ales adresa - strada, numarul, blocul, scara, etajul, apartamentul, localitatea, judetul.
Laura / danielac, cand primesti datele de la Neli_ra (varsta copilasului, greutatea, inaltimea si adresa), te rog sa mi le trimiti si mie! Daca am calculat bine, ii pot face un pachetel mai consistent!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
lala2009 spune:
Laura cele ce ti leam enumerat in postarea trecuta hainute de fetita pt 12-18 luni raman valabile pt cine are nevoie.Am si cateva hainute de bebe de fetita care mie nu mi le trebuie ,eu o sa am baiat si i le ofer lui neli daca esti deacord.
Cat despre Diana mamacii care iam trimis pachet nu am nimic cu ea,iam trimis din placere,nu o judec ca isi vinde lucrusoare si prin modul acesta isi castiga un banut.Si eu am mai pus anunturi cu vanzare de haine de la fetita mea sau din cele ce imi aduce matusa mea acasa ea fiind pocaita.Unele sunt mici si daca nu am cui sa le dau mai pun la vanzare mai castig si eu un leut pt fetita mea care creste si la gradinita cerintele sunt mari.Au fost momente cand am plans pt un lucrusor vandul de la fetita mea ca vroiam sal pastrez ca amintire dar cum necesitatile erau prea mari trebuia sa fac si lucrul acesta.Diana atat timp cat nu ai vandut acele hainute donate de mamici nu ai de ce sa te simti vinovata.Eu m-am dat doar cu parerea ,fiecare crede ce vrea.NU esti nici prima nici ultima mamica care cere un mic ajutor si are un anunt cu vanzare.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariutza_mea fetelor ma treceti si pe mine la listuta de donatii? pupicei si daca sunteti de acord ramane cererea mea cu premergatorul! ? mami de Daria si Maria |
Draga mea,noi te trecem la donatii cu draga inima dar....cu ce?Daca ai mai zis , te rog sa mai zici odata .La listuta de primiri te trecem cu premergator .
danielac spune:
o trec si pe mariutza la donatii dar conditia sa fie doar din Iasi m-i se pare cel putin nejustificata, deoarece poate cel care vrea sa primeasca plateste el taxele postale...indiferent din ce oras e...
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK