Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

o trec si pe mariutza la donatii dar conditia sa fie doar din Iasi m-i se pare cel putin nejustificata, deoarece poate cel care vrea sa primeasca plateste el taxele postale...indiferent din ce oras e...

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

de fapt treceti fara nici o conditie, sunt si alte variante mai ieftine ca posta romana, de ex prin autobuz...si la urma urmei cum am primit si eu fara sa fiu conditionata asa pot ajuta si eu... imi cer scuze si multumesc pt tot

edit: mai adaugati si o pompita de nas "primii pasi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Am reusit si eu azi sa ajung la posta si am trimis coletele pentru ionik si andru_mami.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Buna seara!Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult,dar am avut ceva probleme in familie ,care acum s-au rezolvat si lucrurile au reintrat in normal.
Am avea si noi nevoie de ceva hainute pentru copiii din spital si daca are cineva paturele.Noaptea a inceput sa fie destul de frig si la spital nu au dat inca drumul la caldura.Daca doriti,putem sa platim noi taxele postale sau se pot pune la microbuz.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

buna fetelor!as vrea sa ma inscrieti si pe mine cu hainute de fetita de donat.sunt cam de la 5-6 ani.multe sunt de stat prin casa,bluze de trening,blugi.am sa fac un inventar mai precis daca este nevoie.aici am doua prietene care mai imi aduc si ele hainute de la bb lor.
daca am ceva si de la baietel va anunt

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Chiccutza,te scriu pe listuta!Bine ai revenit !

Ce zici de surorile alea mici din Ploiesti?Flori si Madalina?Au exact varstele respective .De fapt pe aproape ,3 ani jumate si 5 jumate .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Laura,cei care sunt mai multi frati,nr 6 pe lista?poate reusesc sa strang ceva si pentru ceilalti.trimite-mi adresa si te anunt can reusesc sa pun pachetul.fiind transport prin curier ajung in Italia numai sambata si in Romania martea sau miercurea.sper sa reusesc sa le pun sambata asta.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ade_, am nevoie de niste date ale acelor copii. Varsta, greutate, inaltime. In albumele mele se gasesc hainute pentru copii intre 0 si 3 ani, dar conteaza si greutatea si inaltimea. Caut si paturici.

cryss, nu te-am uitat cu pachetul, dar am mai gasit una-alta pentru fetita ta, le voi spala si le voi adauga la colet.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

dodo pui,se poate sa primesc adresa fetitei din "grija"ta (nu stiu cum sa ma exprim altfel)isabella elena?
cred ca ea este cea careia i s-ar potrivi hainutele mele ca masura.
as dorisa va intreb daca nu cumva aveti o geaca de care sa va dispensati?as primi-o cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

multumim selene asteptam...cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Draga Selene.Copiii "nostri" au varste cuprinse intre 0 si 2 ani .Iti multumim pentru orice ne poti trimite.Noi donam hainutele sectiei de copii fiindca nu au deloc cu ce sa ii imbrace.Cand gasim copii in sectie despre care aflam ca au parinti saraci ii lasam sa plece acasa cu cateva hainute.Le dau si asistentele o cutie de lapte,un biberon,ca sa aiba pentru acasa.Speram sa crestem mari ( noi asociatia) si sa putem sa ii ajutam si acasa,nu numai in spital.Prin bunavointa oamenilor inimosi vom reusi acest lucru.
Daca gasesti si paturele ar pride foarte bine fiindca afara s-a facut cam frig,dar in spital nu au dat inca drumul la caldura.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput