Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13
Raspunsuri - Pagina 14
cryss26buc spune:
nu am primit nimic ...rebe are 11 kg am fost la masurat sapt trecuta si la tratam ca e pe antibiotic ca are rosu in gat eu o cantaream cu cantarul din casa care arata se pare mai mult si de masurat cu ruleta...si aici e gresit are 81 de cm deci 11 kg si 81 cm multumim selene
ps.hainutele de la lala au mers catre duky din cate am citit oricum erau de vara din cate am inteles..nu i problema..
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc nu am primit nimic ...rebe are 11 kg am fost la masurat sapt trecuta si la tratam ca e pe antibiotic ca are rosu in gat eu o cantaream cu cantarul din casa care arata se pare mai mult si de masurat cu ruleta...si aici e gresit are 81 de cm deci 11 kg si 81 cm multumim selene ps.hainutele de la lala au mers catre duky din cate am citit oricum erau de vara din cate am inteles..nu i problema.. |
Draga mea,hainutele de la Lala NU AU MERS la Ducky , nu au mers la NIMENI !Te rog sa intrebi inainte de a afirma ceva !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Ca sa nu mai zic ca Ducky tocmai imi spusese ca nu a primit nimic de la nimeni si ca ce se afla acum pe listuta i-ar veni fetitei sale abia anul viitor si nu vrea sa le ia de acum pentru ca e posibil ca ALTCINEVA sa aiba nevoie de ele ACUM .
cryss26buc spune:
Laura am spus ca asa am inteles pe pagina 5 citez din ce ai scris tu(Lala,deja am primit mesaj de la cineva care are nevoie de lucrurile tale asa ca iti trimit adresa pe PM .Este vorba de Ducky .) de aceea am zis ca am inteles ca le a trimis catre duky eu ii spusesem lui selene ca m a intrebat daca am primit ceva sau nu de la lala cred ca acum ai inteles despre ce am vrut sa zic...nu am insinuat absolut nimic imi pare rau daca ai inteles gresit sau am inteles eu gresit din ceea ce i ai scris lui lala..in citatul de mai sus.
LauraNicole spune:
I-am dat adresa dar nu a trimis NIMIC .
Dodo-pui spune:
Buna,
azi a venit Cornelia cu hainitzele.Multumesc
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Buna, azi a venit Cornelia cu hainitzele.Multumesc |
ce anume sterg din lista Corneliei?
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
ce anume sterg din lista Corneliei? POZE: http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK |
Haine pentru fetitza unele sunt 6-9 luni dar sunt si mai mari de 1 an;1 1/2;2 si hainitze(groase)pe care nu scrie pt ce varsta pot fi de 2 chiar 3 ani...zic eu
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Selene_Bunny spune:
Laura sau daniela, va rog sa-mi trimiteti pe PM datele lui cryss26buc. Multumesc.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Cornelia spune:
Danielac, lasa in lista haine bebe si haine baietel 2-4 ani. Dupa ce fac ordine in dulapuri, o sa vin cu completari si/sau precizari.
Zilele astea o sa trimit si coletul Ionikai cu ghetute si cateva hainute pt. fetita ei.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2