Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

selene am vazut ca donezi bluzite pt 12-18 luni as avea mare nevoie de cele cu maneca lunga mai ales body-uri pt rebe si haine de dama daca crezi ca mi s ar potrivi am 75 kg.
ps.fetele care stau langa real vitan au promotie la body uri 6 ron bucata e nu am mai apucat cand am fost mai avea numai mici dar au zis ca mai baga eu insa nu pot ajunge des acolo mai e si rebeca acum pe antibiotic ...dar poate va ajuta pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Laura, cu Dodo ma pot intalni sa ii dau hainutele, ca sunt din Constanta. O pot contacta eu. E ok asa? Daca nu, imi poti trimite adresa.

Si as vrea si adresa Ionikai pentru ghetute. Ionik, iti trimit cele doua perechi (ghete si adidasi) si o sa ma uit daca mai am ceva potrivit.

Multumesc!
fetele,ii dati voi adresa mea sau i-o pot trimite eu?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionik

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Laura, cu Dodo ma pot intalni sa ii dau hainutele, ca sunt din Constanta. O pot contacta eu. E ok asa? Daca nu, imi poti trimite adresa.

Si as vrea si adresa Ionikai pentru ghetute. Ionik, iti trimit cele doua perechi (ghete si adidasi) si o sa ma uit daca mai am ceva potrivit.

Multumesc!
fetele,ii dati voi adresa mea sau i-o pot trimite eu?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Ionik , una din reguli este sa dam NOI adresele voastre , daca citesti cu atentie pe prima pagina asa ca dupa ce am citit postarea Corneliei , deja i-am trimis adresa ta aseara .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

ok,imi cer scuze...am sa incerc sa fac o lista zilele astea cu ce am de dat,si o sa o postez,apoi sa alegeti voi cui sa le trimit.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Am revenit printre voi dupa o saptamana de plimbareli cu trebuir prin capitala.
Am sa incerc sa fac saptamana asta doua pachetele, doar ca luni abia voi putea sa le trimit (pentru bebe de octombrie si Eliza din Ploiesti).
Noi n-am primit in aceste zile nimic inca...
Mersi mult anticipat !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Ducky ,uita-te pe listuta de la Selene si uita-te pe listuta de pe prima pagina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Laura-am facut coletul ptr baietelul din mizil,maine dimi il pun la posta;un fas ;un costumas de iarna gros;si o salopeta raiat groasa.

poop si sanatate tuturor.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

Laura-am facut coletul ptr baietelul din mizil,maine dimi il pun la posta;un fas ;un costumas de iarna gros;si o salopeta raiat groasa.

poop si sanatate tuturor.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Multam mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

dumitruanca asta, seamana deja a caz de spitalul 9...

In alta ordine de idei, eu am de donat si o serie de haine de adulti, de femei si de barbati. Cele de femei sunt cam marimea 44, cele de barbati, mai mari, XXL. Este vorba de bluze si cateva fuste, la femei, si de tricouri, pulovere, blugi, la barbati. Maine sper sa pot pune si poze.

te-am trecut pe lista!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

dumitruanca asta, seamana deja a caz de spitalul 9...

In alta ordine de idei, eu am de donat si o serie de haine de adulti, de femei si de barbati. Cele de femei sunt cam marimea 44, cele de barbati, mai mari, XXL. Este vorba de bluze si cateva fuste, la femei, si de tricouri, pulovere, blugi, la barbati. Maine sper sa pot pune si poze.

te-am trecut pe lista!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Tocmai puneam pozele in album...

cryss, te rog sa te uiti in albumele mele - fa clic pe "Lucrusoare de daruit" - si sa-mi spui exact ce crezi ca ai nevoie, imi este mai usor asa, lucrurile sunt spalate, calcate, cele care se preteaza la calcat, si puse bine. Sau zi-mi macar inaltimea si greutatea Rebecai. Poate in week-end sa mai adaug ceva, ca atunci mai trec pe la magazinele de profil.

Later edit: am gasit un mesaj mai vechi de-al tau, in care imi spuneai ca Rebeca are 84 de cm inaltime si 12 - 13 kg. A mai crescut / luat in greutate de atunci?

Sa inteleg ca lala_si_ceva_cu_9_in_coada nu ti-a trimis nimic? Ca mi s-a parut ceva ciudat, ea tot repeta ca doneaza, tu i-ai zis de doua ori ca ai nevoie si... nimic... Parca nici nu te-a vazut...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput