Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

ANUNT FOARTE IMPORTANT PENTRU PERSOANELE CARE DONEAZA:

VA INFORMEZ CA DUMITRUANCA/CORMORAN ETC SI-A FACUT DOUA NOI ID-URI SI LE FOLOSESTE PENTRU A VA CONTACTA SI A VA CERE AJUTOR .ID-URILE NOI SUNT: deaturi22 si dumitrachefloricacatalina .ACEASTA PERSOANA ESTE NUMARUL UNU PE LISTA NEAGRA A ACESTUI TOPIC DATORITA LIMBAJULUI FOLOSIT SI A FAPTULUI CA CERE LUCRURI PE CARE LE COMERCIALIZEAZA .

LAURA

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua!

Ionik, am eu o pereche de ghetute mai subtirele nr. 25 si o pereche de "adidas" nr. 24, daca te intereseaza. Am o pereche de cizmulite f. bune, dar sunt nr. 27. Ce inaltime are fetita?

Am mai intrat din cand in cand pe aici, dar din lipsa de timp si organizare, nu am scris. Eu am dat cunoscutilor foarte multe dintre hainutele copiilor, dar mai am de dat . Majoritatea sunt hainute mai purtate (pe cele mai de fite le-am dat rudelor), dar printre ele sunt si foarte bune. Am cam pentru toate varstele si de fetita si de baietel, doar ca daca sunt persoane interesate, le sortez si triez.

As avea hainute pentru fetite pana pe la vreo 3-4 ani. O fetita nascuta in primavara asta ma gandesc ca ar fi potrivita. Dodo esti interesata?

De asemenea am multe de casa pentru fetite si baietei, inclusiv bebelusi. Ar fi potrivite pentru o familie sarmana, eventual cu mai multi copii. Ma puteti orienta?

Si mai am hainute bune, foarte potrivite pentru un bebe baietel de primavara care se va naste la anul. Asta in cazul in care cunosteti viitoare mamici.

Multumesc!

Felicitari celor care gestioneaza subiectul!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Tin sa multumesc,dragei mele Ralcatis care nu a incetat sa ma ajute cu hainute,incaltaminte si alimente.
Multumesc mult suflet bun!!

Multumesc si voua tuturor,ptr tot ceea ce faceti!!
Dumnezeu sa va ajute si sa va de-a inzecit inapi.
Multa sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzutzullina spune:

Ok, Multu Gabriela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Buna ziua!
Dodo esti interesata?

Da

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cornelia,ai adresa lui Dodo?Ti-o trimit?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Cornelia, bine ai venit! te trec imediat pe lista!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Buna ziua!

Ionik, am eu o pereche de ghetute mai subtirele nr. 25 si o pereche de "adidas" nr. 24, daca te intereseaza. Am o pereche de cizmulite f. bune, dar sunt nr. 27. Ce inaltime are fetita?

Am mai intrat din cand in cand pe aici, dar din lipsa de timp si organizare, nu am scris. Eu am dat cunoscutilor foarte multe dintre hainutele copiilor, dar mai am de dat . Majoritatea sunt hainute mai purtate (pe cele mai de fite le-am dat rudelor), dar printre ele sunt si foarte bune. Am cam pentru toate varstele si de fetita si de baietel, doar ca daca sunt persoane interesate, le sortez si triez.

As avea hainute pentru fetite pana pe la vreo 3-4 ani. O fetita nascuta in primavara asta ma gandesc ca ar fi potrivita. Dodo esti interesata?

De asemenea am multe de casa pentru fetite si baietei, inclusiv bebelusi. Ar fi potrivite pentru o familie sarmana, eventual cu mai multi copii. Ma puteti orienta?

Si mai am hainute bune, foarte potrivite pentru un bebe baietel de primavara care se va naste la anul. Asta in cazul in care cunosteti viitoare mamici.

Multumesc!

Felicitari celor care gestioneaza subiectul!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

fetitza mea are 92 de cm inaltime.ti-as ramane recunoascatoare daca ai putea sa ma ajuti.acuma nici nu mai stiu ce nr are exact la picior,pt ca poarta si adidasi 23,insa si o pereche de pantofiori 25 asa ca nu stiu ce sa zic.
ramane sa hotarasti tu,multumesc oricum.
adresa o au fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Laura, cu Dodo ma pot intalni sa ii dau hainutele, ca sunt din Constanta. O pot contacta eu. E ok asa? Daca nu, imi poti trimite adresa.

Si as vrea si adresa Ionikai pentru ghetute. Ionik, iti trimit cele doua perechi (ghete si adidasi) si o sa ma uit daca mai am ceva potrivit.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

dumitruanca asta, seamana deja a caz de spitalul 9...

In alta ordine de idei, eu am de donat si o serie de haine de adulti, de femei si de barbati. Cele de femei sunt cam marimea 44, cele de barbati, mai mari, XXL. Este vorba de bluze si cateva fuste, la femei, si de tricouri, pulovere, blugi, la barbati. Maine sper sa pot pune si poze.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput