Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Noua nu ne-a mers forumul de joi, iar vineri am plecat la buni la Craiova si ne-am intors acum...ne motivati absentele, ca la gradi am invoit-o!
Oricum, pana vineri a fost ok, nu a mai plans deloc, am gasit-o linistita, mananca bine acolo...
Am citit din urma,incerc sa raspund cat pot, ca doarme printesa, sper sa n-o trezesc:

Bianca, la multi ani, scuze de intarziere! Iti doresc din suflet multa fericire, bucurii si sanantate!

Victo, sa speram ca si Stefanut se va acomoda si veti fi linistiti! Bafta!

Alina, imi pare rau ca ai retras-o pe M., dar asa as fi facut si eu...si noua ne-au schimbat educatoarea dupa 3 zile, dar imi place tare mult de cea pe care o are A acum,dar si cealalta e ok...si oricum mi-au spus...

Roxxy, am vazut pozele cu Maria si mamica ei frumoasa! Inca odata felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Stefania, multa sanatate mamei tale, sper din tot sufletul sa fiti bine!

Miha, Amira merge la gradi sau doar vrea sa-l imite pe Robert?

Adela, sanatate multa, am vazut ca ai fost racita...esti mai bine?

Lavi, ai facut vreun test?

Cred ca am mai uitat cate ceva, dar sunt obosita, am condus cam mult azi si printesa mea e cam maraita dupa drum, dar recuperez eu zilele astea!

Succes la scoala si la gradi tuturor copilasilor!
Pupici tuturor, mai intru diseara! Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
s-au adunat ceva pagini....
multumesc pt. urari!(3 zile inainte si 3 zile dupa)
Doamne roxxy...e atatde dulceeee.......sunteti 2 frumoase!
bb, stiu in in ce ape te scalzi ....si Ana mai are accese de genul..incepe si trage si zice "atu atu"= alta, altu, sau "pui la ioc"=sa o pun la loc (ca nu are de gand sa imbrace acel articol vestimentar
slimatei......stiu ca ai dreptate...ma repliez eu cat de curand...!
nelone...salutare....nu crezi ca esti cam drastica in hot...chiar nu mai e loc de razganditin ce priveste nr. copiilor
adinag ... s-a imbracat Yasmina putin cam excentric pt. gustul meu...dar era taaare draguta!lui Floris....ff faina poza cu voi , 3 blonzi!
mariussimiuc.......incep fiztele?!
victo...pai nu a fost chiar asa de rau la voi!si unde mai pui ca in fiecare zi va fi un pic mai bine.....vezi ca si la Stefania (validelide )totul e ok...
eladea..m-ai bine dispus!
validelide...gata , am incercuit!
vasari...nasoll..alta gardi, alti copii... alte educatoare...din nou acomodare...dar macar sa merite!
acum ies ca mai am ceva de cautat pe net pt. lucru....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara
ADINA - mie nu prea imi plac zilele fara carne, dar ma conformez, insa am impresia ca o saptamana doar de legume..e cam mult...sa vad cat rezist...eu mai folosesc ulei de samburi de struguri, e f soft;
am vazut si poza superba cu cei 3 blonzi, sunteti frumosi foc, iar fotografia e impresionanta, degaja caldura, dragoste; va pup.

MIHA - si ai dus fata la ninita?

ce norocoasa tre sa fiu ca a mea nu comenteaza la imbracat si sta si frumusel sa o echipez(de cele mai multe ori), in schimb stie sa isi asorteze incaltarile potrivite

VICTO - bravo lui stefan pt gradi...va acomodati voi incet incet; la noi azi au fost 8 prichindei la grupa mica , doar 2 sunt de 1 an ssi 10 l, ceilalti mai maricei, adica 2-2.5; a mea iar a plans cand sa o ia tati, si a fugit la copii(pochii)

VALI - ok, ti-am motivat absenta

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si eu de la sauna....cine mai e???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Salutare!

Lavi, ai facut vreun test?

Succes la scoala si la gradi tuturor copilasilor!
Pupici tuturor, mai intru diseara! Sper!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

numai ce intrebam de voi!!!

nu, nu am facut nici un test, ca nu cred ca e cazul... in schimb maine e a 36-a zi.... dar am mai avut o data dereglare de mi-a venit in a 42-a zi... ma mir ca nu a venit de la cata sauna si fitness am bagat....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

io, io..
acuma ma tot gandesc dc n-ar fi mai bine totusi sa fie in grupa cu cei mai marisori, caci el vorbeste destul de bine, iar piticotii astia nu prea iar educ de la grupa cealalta imi pare a fi mai experimentata..uff..Doamne cate probleme :)
o sa intreb maine secretara cati sunt in grupa aceea.si ce varste au

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La ora asta sigur nu mai e nimeni, nu? :))

La multi ani, Irina, la mine e deja 16. Ce mai fac voinicii ?

Victo, si eu ma gandisem la asta, dar totusi e ceva diferenta 1 an la varsta lor. Sper sa reincepem si noi gradinita saptamana viitoare, sa vedem. Acum, la cum a decurs acomodarea dincolo, parca abia astept. Azi nu am mai reusit deloc sa tin pasul cu ea. E drept ca am fost si obosita.
Lavi, si eu aveam aceeasi senzatie, ca o abandonez, cand am inscris-o la gradinita. Sper sa o poti lasa cat mai putin, cum vrei tu, pentru socializare. Dar daca o sa-i placa prea mult??

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

La ora asta sigur nu mai e nimeni, nu? :))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Daca mai asteptai putin apaream eu, ca m-am trezit la 4.20, Eva n-are nicio vina, pe cuvant!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

La multi ani Irina, sa fii iubita si foarte fericita!

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

Ieri am facut unt de arahide dar nu-mi place cum a iesit, azi incerc sa-l incorporez intr-o praji ceva. Idei? Miha?

Intrebare: De unde cumpar si eu pelerina de ploaie si cizmulite de cauciuc pentru Eva? (Am de gand sa o las sa ia toate baltile la rand)

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput