ok! multumim monis

| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Intru sa fac cap nou si punem si noul link acolo ![]() monis 31+acum si cu poze |
31+ mami de
Rares Cristian
mmmm Monis5 ce carutz frumos, si mi se pare bun si la pret. sa-l stapaniti si plimbati sanatosi
. si ref la salopeta mea nu am ce sa-i fac, ca nu are elastic, nimic, nu vreau sa o stric;poate o mai port dupa sau o dau altcuiva ca e in stare ft buna
Siminatare interesant site-ul cu hainutze, numai ca am inteles ca treb sa faci o comanda mai mare, minima..... dar ft frumoase si bune la pret. Doar sa te cuplezi si cu altcineva
Lavinia imi pare bine ca te simti mai bine. Ce frumos si nunta si botez! si noi am fost la o petrecere din asta.
Vai Roxanaz, sa dea Doamne Doamne sa fie sanatoasa Gabriela si sa se faca mare si frumoasa, fetitza de Gia 12.
cea mai fericita
cu 30+ 
sa fim sanatosi
offffff LauraIrinan-am reusit sa vad pozele cu camasutzele tale, eram tare curioasa ca ma gand ca or fi bune bune. Apropos de unde le-ai luat??
cea mai fericita
cu 30+ 
sa fim sanatosi
LA MULTI ANI !!!!

tuturor Mariilor si Marioarelor si din partea mea. sa deveniti mamici la termenul normal si sa aduceti pe lume numai bebici sanatosi si frumosi 

cea mai fericita
cu 30+ 
sa fim sanatosi