Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ma intreb pe unde umbla Avalon?
Smaranditza, Miramar, christinam, mihamora, floricik, mussica, lacramioara2, larisel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Smaranditza, Miramar, christinam, mihamora, floricik, mussica, lacramioara2, larisel

si mai sunt Myrella,Luciandrea,Byabeatrice etc..

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Miramar lucreaza inca si e ocupata la birou... Floricik a scrsi acum 2 zile parca.. restul... le asteptam

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Iata un link util aici tot cu privire la bolile ochiului la nou nascuti! Cine e interesat poate citi! www.novaoptic.ro/Afectiunile%20ochilor%20la%20copiii%20nou%20nascuti.pdf" target="_blank">infectii ale ochilor la bebelusi

FISIERUL E PDF SI SE DESCHIDE CU ADOBE READER

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Daca vrei, putem pune link-ul in prima pagina.
Stai linistita ca nu ne-ai plictisit. Vremea de afara cred ca isi spune cuvantul cu varf si indesat... eu as vrea sa fiu la mare pe plaja acuma, sa fie soare de ala misto de sept si sa ma scald...

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragi ,
Vreau sa multumesc pentru urarile de La Multi Ani primite Laurei G, Cameliei, Laviniei, Andreutzei, Ralucai (Ralucib), Monis(ei), Ramonikai, si sa urez si eu la randul meu LA MULTI ANI lui Miany si Siminei-kin ( de ele imi aduc aminte ca-s Marii). Multi si pentru toate burticutele.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaa!!!

La multi ani tuturor Mariilor!!!

Raportez o noapte ft ft proasta, cu crampe de stomac-nu stiu cum am reusit performanta sa combin mancarurile, bb s-a foit toata noaptea si mi se intarea burta, de parca aveam contractii la 6 minute. Ca incepusem sa ma uit pe ceas cand simt ca nu pot respira ca lumea, si ma simt ciudat, sa vad la ce distanta sunt contractiile..Ma rugam sa treaca noaptea mai repede, sa ma iau cu altele si sa imi treaca! Nu spun cate enspe mii de scenarii in capu meu, ca e inceput de travaliu , ca eu unde nasc, ca la ora aia nu puteam sa sun nici un doctor fara sa deranjez...
Naspaaa..De ar trece saptamanile mai repede, sa nu imi mai fac griji ca Mara mea se poate naste prematur

Lavinia, multam de info cu ochisorii, citit, sper sa ramana la capusor toate astea pt cand s-a naste bb!

RamonaC, am citit ce ai patit cand erai mica, ai trecut prin mare cumpana!! Inseamna ca ai acolo pe cineva sus care te iubeste ft mult!

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

monis, poti pune link-ul pe prima pagina...chiar cred ca e util si poate ca atunci cand vom avea bebeii, si din nefericire vom intampina probleme de acest gen...vom putea arunca un ochi la ce scrie in articolul respectiv!

referitor la vreme...asa e...si aici e frig...nici nu iti vine sa iesi din casa

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Vad ca Lavi deja s-a pus pe treaba si nu ne lasa sa mai batem campii .
Eu am citit tot ce ai scris si mi-am salvat si linkul. Sper sa tin minte toate informatiile pe cand o sa am nevoie de ele.

Mami meu e deja pe drum si mi-a zis sa nu imi fac griji pt papa de amiaza ca ma duce la pizza cand ajunge. La 15:30 trebuie sa fie deja aici...asa ca nu mai pap nimic sa pot sa ma bucur de pizza .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis e o idee buna sa fie pe prima pagina ..ca eu una sigur n-o sa le caut...

RamonaC. multumesc de urari! iti doresc si tie multa santate si numai bucurii!

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Vad ca Lavi deja s-a pus pe treaba si nu ne lasa sa mai batem campii .
Eu am citit tot ce ai scris si mi-am salvat si linkul. Sper sa tin minte toate informatiile pe cand o sa am nevoie de ele.

Mami meu e deja pe drum si mi-a zis sa nu imi fac griji pt papa de amiaza ca ma duce la pizza cand ajunge. La 15:30 trebuie sa fie deja aici...asa ca nu mai pap nimic sa pot sa ma bucur de pizza .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Cu placere pentru urare! Ma bucur ca vine mami tau la tine...si eu as vrea sa am norocul tau, dar a mea mamica are doua locuri de munca de la care nu poate pleca

Laurairina stiu si eu ce inseamna sa nu dormi noaptea si te inteleg! Incearca sa te odihnesti!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput