Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

SABRINELA eu cand am fost la cabinet acum 3 saptamani am dat 150RON cu tot cu ECO.

ADITZA C ma bucur ca ai primit vesti bune in legatura cu sanii ,si mie DR. mia spus ca dipherelinul face bine la sani si sa nu mai iau tratament homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare fetelor

coca ..din fericire nu mai am displazia mamara si da este f adevarat ca Diph face f bine la sani . Acum am niste sani perfecti sanatosi si daca voi devenii mamica dr mi-a zis ca voi alapta f bine . Ma bucur sa aud si eu vesti bune. Dr mi-a zis sa iau in continuare Mastodynonul ca nu are ce sa imi faca rau , din contra numai bine face .
In rest ...nu am vesti , ovarul isi face de cap in continuare , nu a fost zi sa nu ma doare dupa ovulatie .

Voi ce faceti?

criss te pupik dulce

pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

ANACONDA,
sa ai o nastere usoara..si un bb-u super-sanatos.
te asteptam cu vesti, mai cu seama ca si eu voi naste tot cu cezarina.
ti-ai cumparat trusa de epidurala?

lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

heeei ce fac fetele?
am intrat scurt sa va salut. am citit ultimile doua pagini asa sa vad daca mai e vreo noutate mare mare care sa imi fi scapat deshi am informatori si nu ma lasau ei asa cu ochii in soare. vad o gramada de fete noisi din pacate cam multe vechi daaar uite ca anaconda se apropie de momentul zero. bafta Ana, recuperare rapida si un bebe perfect...sanatos si frumos dar si fara colici
noi suntem bine, piticul a crescut mult si s-a transformat intr-un baietel, are doi dinti si rade ca un iepure, treiera casa in premergator in care alearga nu merge, mananca diverse cu linguritza, rade in hohote pana sughita, bodogane si vorbeste pe limba lui, se mira de tot ce il inconjoara pana ramane fara aer, trage cateii de urechi si de mustati pana ramane cu un pumn de par in mana...si multe altele
cam atat despre mine, va pup pe toate si va tzin pumnii stranshi. mereu ma gandesc la voi si de abia astept rand pe rand sa va vad cele mai fericite mamici din lume cu cei mai iubiti si doriti copii din lume.
multi pupici ca sa prindeti putere si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lorelix , voi face cezariana cu anestezie generala , asa ca nu am nevoie de trusa epi . Bafta si tie !
Aris , te pup

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe forum. urmeaza sa ajung la prima programare la dr tutunaru. Ma puteti ajuta cu impresii despre programrile voastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Cum vi se pare dr tutunaru ca si medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

ANACONDA multumesc ,iti urez si eu nastere si recuperare cat mai usoara,un bb sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

La ceas de seara intru si eu pe fuga sa ii urez cu 2 ore mai devreme LA MULTI ANI GEORGIEI Sa fii iubita, fericita, infloritoare si implinita si tot ce iti mai doreste sufletelul ! Sa ti se indeplineasca visul cat mei repede !!
Nu am avut timp sa citesc din urma, dar recuperez (maine plecam la tara la strabunicul lui Bogdan), am citit printre randuri ca Ana se pregateste de marea intalnire. Refacere usoara si pregateste-te sa simti ceva minunat mami !
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Georgicule, desi cu intarziere, iti urez
La multi ani!
Sa fii sanatoasa, iubita si mamica in curand!
un brat de

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput