Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 10
aerlilian spune:
Georgicule , te iubesc mult de tot si sper din tot sufletul ca vei reveni curand alaturi de noi!!!LA MULTI ANI, FEMEIE FRUMOASA!!!
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu astept Z1- care ar tb sa fie maine (azi nu mai stiu ce zi sunt - vreo 110- cred).
Am luat utogestan si astep sa-mi vina- ca sa incep monitorizarile.
Ana- nu-mi vine sa cred ca mai ai nici 4 zile.
Parca ieri erai monit.
Felicitari- un bb sanatos - sa fiti mandri de el.
Curaj si succes.
Aris- tot ieri parca ne-am vazut prima data si erai in 2 luni.
Cred ca bobocelul seamana cu tine (binenteles ca nu-l cunosc pe tati)- dar ceva imi spune ca este nazdravan si zambaret ca tine.
Sorela ce mai face- nu prea mai intra pe aici.
De fapt - si eu intru mai rarut.
Multa munca.
Georgicu- La multi ani (cu intarziere) si sa ne dai cat mai curand o veste buna.
Pup toate fetele
Elly
Astept, astept si iar astept .....
lalitica2000 spune:
georgicule, . Tot ce iti doresti tu iti doresc si eu sa ti se implineasca. Sa fii sanatoasa, sa ii ai pe cei dragi alaturi de tine si bineinteles urmatoarea aniversare sa te gaseasca in formula extinsa, cu bebe. Sa ai o seara frumoasa.
ana, iti doresc o nastere usoara si sunt convinsa ca intalnirea cu bebeul din burtica va fi una de exceptie. Ce repede mi se pare ca au trecut cele 9 luni.
Lali 18+
tannoo25 spune:
laviniac_27, tutunaru e ok ca si medic, profesionist, stie ce face; insa e mai putin vorbaret, asa ca daca ai ceva de intrebat, intreaba, nu astepta sa iti spuna el prea multe; succes si revino cu pareri
crisarh spune:
salut,nu am mai intrat de mult pe la voi, recunosc ca nici nu v-am mai citit, au fost caldurile alea mari si emotia sarcinii, mai ales ca nu stiam cum voi naste;nici acum nu pot sta prea mult, pt ca in stanga o tin pe pitica si cu dreapta incerc sa va scriu cateva randuri, iar mai jos va prezint cateva poze cu pitica mea cum ziceam, nu mai stiu noutatile, dar sper sa aveti din plin si sa ma urmati cat de curand si incerc sa mai revin; http://picasaweb.google.com/alnaibii/ClaraMaria?authkey=Gv1sRgCJ2R0qKhx_KMgQE&feat=directlink Clara Maria
aerlilian spune:
Crisarh , sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!Arata splendid, iti seamana!Precis ochisorii vor ramane albastri!Sa va aduca numai bucurii si sa fiti sanatosi!!!
dana1980 spune:
buna fetelor! As avea si eu nevoie de niste sfaturi din partea voastra. Dupa tratamente de stimulare si dupa 3 inseminari artificiale nereusite facute in Iasi, dr. mi-a recomamdat sa ma gandesc la o fiv. De aceea as vrea sa ajung la dr. Tutunaru(nu neaparat pt fiv, ci si pentru o alta parere). Vreau sa-mi spuneti cum pot ajunge la el. Mi- a spus o cunostinta ca nu iti trebuie programare, primul venit, primul servit. Asa e? eu mai un pic de concediu in oct. si atunci as vrea ca atunci sa ajung la el. Voi ce spuneti? Am vreo sansa?
Va multumesc
tannoo25 spune:
dana1980, intr-adevar, la tutunaru la cabinet asa e, primul venit, primul servit; nu se tine cont de programari, insa poti face una la nr 0720099299 ( asistenta lui tutunaru ); adresa cabinetului este str. sandu aldea ctin, nr 86; succes !
ellis spune:
Buna dimineata.
va deranjez cu o intrebare, ca nu mai stiu cum se procedeaza cu monitorizarile...
se mai fac monitorizari la spital dimineata? mai vine dl dr. la 7 dimineata jos la colposcopie? cred nu trebuie programare pt monitorizare in caz ca ar trebui sa ajunga la cabinet...nu?
stiti daca luni - 21.09 este in tara?
va intreb pt sora mea, desi tare mi-ar mai placea sa intreb si pentru mine.
va multumesc.
magdita spune:
Neata dragelor,
Georgic, zeita verde, La multi ani si aici, sa fii sanatoasa si binecuvantata in curand cu bebe sanatos . Sper din suflet sa se adevereasca visul pe care l-am avut acum cateva nopti, cand ne anuntai din concediu ca esti gravi .
Arisicule, m-a bucurat mult postarea ta, mi-l si inchipuiam pe bebe Alex dand ture cu premergatorul prin casa . Te asteptam oricand sa ne mai povestesti ce face .
Crisarh, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va umple vietile de fericire. Uitandu-ma pe poze, mi-am dat seama ca te stiu, cred ca ne-am vazut la dr.T la cabinet.
Lilisor, cum mai esti? Da-mi de stire cand poti vorbi, sa ne auzim .
Madutz, multumesc pentru toate vorbele frumoase de vineri, deja am alt tonus .
Bun venit noilor fete si mult succes .
Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!