Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

cateva zile nu am putut intra pe forum.

am pierdut si luna asta, madam Matei are probleme in familie si ne-a spus ca nu ne incurca, s-ar putea sa plece din tara cu mama ei si nu se stie ce si cum.

am apelat la alta echipa de medici, alta clinica, sper sa fie ok, si daca totul merge bine, pe 7 decembrie are loc punctia.

vom trai si vom vedea.

pupici fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Buna dimineata.
va deranjez cu o intrebare, ca nu mai stiu cum se procedeaza cu monitorizarile...
se mai fac monitorizari la spital dimineata? mai vine dl dr. la 7 dimineata jos la colposcopie? cred nu trebuie programare pt monitorizare in caz ca ar trebui sa ajunga la cabinet...nu?
stiti daca luni - 21.09 este in tara?
va intreb pt sora mea, desi tare mi-ar mai placea sa intreb si pentru mine.
va multumesc.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Ellis, din cate stiu, pentru monitorizari se merge intai la cabinet, pentru prima monitorizare, incepand cu z8 sau 10, in functie de lungimea cm, dupa care se poate merge unde se doreste, la spital sau la cabinet, dupa-amiaza. Bafta multa sorei .
Mirela,Doamne ajuta! Sa fie cu reusita !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumesc , Magdita!

Fetelor, sa va dea Domnul mult doritul bebelus sanatos! succes , trebuie sa reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_79 spune:

Buna fetelor ,

Va urmaresc de mult timp ,iar acum cand m-am hotarat sa scriu am facut-o pentru prima oara la odisee lucru pe care vi-l doresc si voua din tot sufletul

Povestea mea este destul de simpla , si poate asemanatoare cu a multora de pe acest forum si consta in : doi ani de analize , tratamente , pastile , nenumarati doctori ...pana cand m-am hotarat sa merg si la Dr T ca fiind ultima mea speranta . Am decis impreuna sa facem prima luna de stimulare cu prestare la data stabilita si rezultatul nu a intarziat sa apara , cand imi pierdusem toata speranta . Sant insarcinata in 5 saptamani si simt ca acest lucru i se datoreaza Dr T , care cred ca este un magician de bebei ...
Nu va pierdeti speranta si aveti incredere ca o sa treceti cat de curant la odisee ..pupici la gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ca tot vorbiti de vise, sa stiti ca m-am visat facnd un test de sarcina care iesise pozitiv si il aratam tuturor, asa de fericita eram!
La anu' cred ca o sa procedez ca sotul Laliticai si o sa mi-l pun la gat! Si ce mai colier o sa imi fac!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

dana1980, intr-adevar, la tutunaru la cabinet asa e, primul venit, primul servit; nu se tine cont de programari, insa poti face una la nr 0720099299 ( asistenta lui tutunaru ); adresa cabinetului este str. sandu aldea ctin, nr 86; succes !

iti multumesc tare mult de informatii! tu ce parere ai... se merita sa fac un drum din nordul moldovei pentru o intalnire cu el? cum e ca om?
din cate am citit pare ok si profesionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana1980

Citat:

dana1980, intr-adevar, la tutunaru la cabinet asa e, primul venit, primul servit; nu se tine cont de programari, insa poti face una la nr 0720099299 ( asistenta lui tutunaru ); adresa cabinetului este str. sandu aldea ctin, nr 86; succes !

iti multumesc tare mult de informatii! tu ce parere ai... se merita sa fac un drum din nordul moldovei pentru o intalnire cu el? cum e ca om?

offf, Doamne, sigur ca merita, cum sa nu, insa, din pacate, cu un drum nu poti face multe...drumurile ar trebui indesite...iar distanta e fff mare; eu as indrazni chiar sa iti recomand sa vobesti cu el, sunt convinsa ca sunt si alte paciente care vin de departe, cred ca ai putea sa vorbesti si sa ii spui pe scurt povestea ta si sa te pprimeasca...dupa un drum de cel putin 8 ore nu cred ca iti mai e la indemana sa stai si la usa cabinetului vreo 2...
eu iti urez succes!...si as incerca sa fac drumul asta...

ca om e OM! are si el momentele lui...pentru mine a fost intotdeauna cum mi-am dorit, chiar daca uneori era suparat, mi-a raspuns detaliat la intrebari, dar totusi, trebuie sa il intrebi tu, el te va face sa intelegi, dar intrebarile trebuie sa vina de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

se anunta ziua 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana1980

Citat:

e profesionist, intr-adevar; stie ce are de facut ...
dar, eu zic, inainte de a veni pana aici sa ii dai un sms cu problema ta, pe scurt; iti va raspunde la sms ( nu imediat, poate a doua zi ) si iti va spune cand sa il suni ( asa procedeaza, de obicei ); asa ca, daca alegi varianta cu sms prima, uite nr lui de telefon : 0723999939; tu alegi cum iei legatura cu el; cum zice si ellis, cu cat intrebi mai multe, cu atat afli mai multe succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nu am noutati despre mine, astept ziua de joi ca sa merg la prima monitorizare de luna aceasta.Intre timp m-am apucat de tratamente stomatologice ca sa fiu pregatita pentru atunci cand va veni bebe.
Magdita , putem vorbi oricand, nu e problema!Chiar astept cu drag sa te aud...Iar daca nu pot vorbi eu iti spun si tu intelegi,da?
Stie cineva, ceva de Georgia?

Mergi la inceput