Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

z31 devine z1...O luam de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor
Mirela, si eu am avut dureri mari de sani luna trecuta si nu a fost nimic. Nu-ti face mari sperante, ca sa nu pici de sus.
Iepumic, ia cat ti-a zis dr.T. In caz ca nu e sarcina, o sa-ti intarzie cateva zile.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

magdita,

au fost niste dureri cumplite, si ca sa fie treaba treaba, am fost la baie si am vazut un firisor de sange.
ma mint frumos o fi din cauza ca se fixeaza embrionul in peretii uterului....ma mint frumos, stiu asta, dar e ziua 25 abia, sambata e ziua cand ar fi trebui sa vina rusii

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

magdita,

au fost niste dureri cumplite, si ca sa fie treaba treaba, am fost la baie si am vazut un firisor de sange.
ma mint frumos o fi din cauza ca se fixeaza embrionul in peretii uterului....ma mint frumos, stiu asta, dar e ziua 25 abia, sambata e ziua cand ar fi trebui sa vina rusii

eu ma gandesc ca pana nu vezi rosu in chilotzeii sa nu iti faci nici un gand rau...bine, dar nici sa nu crezi 100% ca e bb

Mergi la inceput

Mirela, Doamne ajuta sa fie de la implantare, cum spui tu.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

de la arefam iti intarzie cm-ul ?

mirela iti tin pumnii ...

lilisor imi pare rau !

si pe mine ma dor sanii si ovarul drept ......habar nu am d la ce si sunt z 20. Daca ar fi sa imi vina cm-ul am pus-o , pe romaneste , ca week viitor am o nunta si voi fi chiar la inceput de CM cand ma simt groaznic. UF !

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multumesc fetelor

daca e sa fie ar fi super, scutesc niste bani, scap de fiv, daca nu......sun la clinica sa anunt pe madam Matei si apoi pe Tutu sa vedem cum procedam.

pupici si aveti grija de voi, plec de la birou, am ore de condus azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Revin dupa 3 ani sa va cer ajutorul. Am nevoie de noile date de contact ale lui Tutu. Mai e la Elias? Cabinetul privat unde e? Mai are acelasi numar de telefon?

Acum 3 ani m-a operat de endometrioza, eram intr-un stadiu avansat, apoi tratamentul pt menopauza nu a functionat, mi-a zis ca ma poate ajuta doar cu FIV... n-am mai fost de atunci.
Le-am dus pe toate pe picioare, dar mi-e din ce in ce mai greu. Am fost azi la Medlife si mi-au spus sa merg de urgenta la Tutunaru, sa ma opereze cat mai repede

Mergi la inceput

Sabineta, imi pare rau pentru problemele tale. Dr.T are acelasi nr.de telefon, iar cabinetul este pe Sandu Aldea, nr.86. Il poti gasi si la Elias, dimineata, in jurul orei 8, dupa raportul de garda. Circula niste zvonuri ca nu ar mai face laparo decat contra cost, insa nu se stie daca la spital contra cost sau la clinica cea noua, de pe Sanatescu. Cel mai bine discuti direct cu dumnealui. Sanatate maxima .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Multumesc mult Acum am dat telefon la clinica din Sanatescu (021.243.191) si am intrebat cat costa laparo acolo. Mi-au spus ca Tutu nu opereaza decat la Elias. O fi o veste buna sau nu... o sa vedem.

Mergi la inceput