Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelix/lorelix.jpg)
lorelix spune:
ana, asteptam poze sau filmuletz..
suntem narabdatoare
cum a fost la cezariana ?
si de ce ai avut anestezie totala?si ai grija mare de
LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
S-ar putea sa vi se para la fel de ciudat cum mi se pare mie, asa ca va povestesc...Joi, in z9, am fost la monitorizare.Aveam folicul de 14,3 pe OS, deci nu aveam pt ce sa imi fac sperante,deoarece e pe partea unde nu mai am trompa...M-a chemat Tutu si sambata, in speranta ca va aparea ceva si pe dreapta...Nu aparuse nimic pe dreapta, in schimb ovulasem pe stanga.Am prestat sambata asa cum mi-a zis el si urma ca incepand de aseara sa incep cu utrogestan.Aseara am inceput sa am semne de cm...Iar acum, cand m-am trezit, constat ca este cm in toata regula.Si este doar z13...Ce ziceti de asta, ce ar putea fi?
iepumic spune:
aerlilian, eu zic sa iei legatura cu dr.T. si sa ii spui ce problema ai. E intr-adevar ciudat, poate fi vorba despre o dereglare hormonala care nu te ajuta cu nimic in ceea ce vrei sa obtii tu ().
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
magdita spune:
Lilisor, este absolut ciudat ce ti se intampla. Si eu zic sa iei legatura cu dr.T.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_me/elly_me.jpg)
elly_me spune:
Salutare fetele.
Ana- cu intarziere- iti transmit FELICITARI MAMI ANA- sa ai un bb sanatos si cuminte.
Sa fiti fericiti.!!!!!!!!!
Eu sunt in Z8
Azi ma duc la Medlife sa-mi fac un Papanicolau si o consultatie de rutina.
Iar miercuri- Z10 ma duc la monitorizare.
Sper sa fie ok.
Ileana- nu prea ma stiu ce sa-ti spun de ce ti-a vanit asa devreme
Mie nu mi-a venit 4 luni si tie iti vine prea des
FF ciudat
Elly
Astept, astept si iar astept .....
Araceli spune:
Neata, fete dragi,
Ana, felicitari pt bebe sanatos, sa va aduca numai bucurii in viata!
Aditza, si la mine vineri a fost z1. Cred ca o sa ne intalnim luna asta la dr T la monitorizari, daca nu la cabinet, cu siguranta dimineata la Elias:) Imi pare rau ca nu s-a intamplat minunea nici la tine luna asta...
Aerlilian, la tine poate fi vorba despre o dereglare hormonala sau o raceala. Eu am avut o raceala puternica acum cativa ani si am avut 3 saptamani hemoragie. Am patit-o de la apa rece de la mare. Ai umblat cumva in sandale cand era mai rece afara sau ti s-a intamplat ceva care sa te duca cu gandul la o raceala?
MSymo spune:
Magdita, am reusit vineri sa ajung la Tutunaru, dar n-am mai apucat sa va relatez cele intamplate. Ajung la el pe la 16.15, erau doar 2 pers in fata mea, in 15 min am intrat. Dl. dr. era ffff ocupat, tot timpul cat i-am povestit ce si cum a stat cu ochii in calculator citind articole despre ultimele filme aparute pe piata sau punand muzica. La un moment dat s-a intors spre mine si mi-a zis: hai dezbraca-te sa vedem..., urmand o ecografie mai mult mutzeasca din care n-am inteles decat ca totul este ok: uter refacut, endometru intact. Continui sirul meu de intrebari, findca am mers la el sa ma lamureasca si pe mine cu ceva, ca daca stiam si medicina nu mai mergeam....dar absolut nici un interes din partea lui, punea muzica de pe Youtube. La un moment dat am ridicat putin tonul si l-am rugat sa ma sculte si pe mine, mi-a zis doua trei vorbe fiind intrerupt de d-na "asistenta" (adica o cucoana imbracata casual) care a spus: 150 lei va rog! Cu alte cuvinte banii jos si iesi afara! Nu pot sa va descriu cum m-am simtit, cata lipsa de bun simt pana la urma...fiindca nu am mers la el in vizita, ci la un control unde platesc! Nu exista pic de intimitate, lumina deschisa, dr la calculator navigand pe internet, "asistenta" stand f comod pe canapea si eu (ma scuzati) cracindu-ma in "sufrageria" lor! O fi dr. Tutunaru un profesionist, dar la capitolul bune maniere...mai are de trecut niste examene! Am ramas cu un gust amar si motivul pt care voi mai merge pt monitorizare este distanta dintre biroul meu si cabinet, altfel..... Stiu ca multe fete au fost indrumate si au avut rezultatele dorite, dar...nu de putine ori am citit despre tactica de abordare care lasa de dorit! In fine....mi-a trecut, important este ca sunt bine si sper ca in viitorul apropiat sa vin cu vesti bune! Ceea ce va doresc si voua! Cu drag, Simona.
pony spune:
Pup tutunaricile
Ana felicitari cu intarziere, sa ai un bebe sanatos si papacios si sa te bucuri de el
Mai jos pun si eu o poza cu bebe-ul meu.
http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/?action=view¤t=DSC02011.jpg
fericita posesoare de Raducu
georgia_c spune:
buna dragutele mele
in primul rand , ana , sa-ti traiasca micuta bijuterie , sa creasca mare si sa va aduca multe multe bucurii
apoi , multumesc tuturor celor ce mi-au facut urari de ziua mea (scrise sau sunate) .. machusica
, caci desi cu copilas pe cap nu ai uitat ..
mi-am revenit si io din concediu , a fost fain , ne-am relaxat...
magditus , te-as ruga sa ma scoti si pe mine din listuta pacientelor dr t , caci n-am mai mers la dansul de mai bine de 1 an...nu mi-o luati in nume de rau , insa am schimbat macazul si nu e fair sa raman acolo .. de-aia intru si mult mai rar , voi ramane doar prietena cu tutunaresele
o saptaluna usoara va doresc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
aerlilian spune:
Nu stiu ce sa zic...L-as suna dar mi-e teama de ridicol...N-as vrea sa patesc ce a patit Simona...Pentru ca prin tel este extrem de posibil sa patesc poate mai rau...Incerc sa ma gandesc ca e din cauza acelei intarzieri de la utrogestan, ca am patit asa ori de cate ori am facut stimulare...Dar acum nu am facut...Habar n-am...Si incerc sa vad partea buna a lucrurilor...Un nou cm, o noua sansa, mai ales ca ovulasem pe stanga si nu-mi era de folos...Acum poate voi avea pe dreapta si va fi cu noroc...Nu cred ca poate fi ceva hormonal atat de grav, atata timp cat ovulez lunar...Si mai e ceva...De-a lungul anilor, am avut mereu dereglari in aceasta perioada a anului...