Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Msymo, no comment . Insa e bine ca e totul in regula .
Lilisor, sa speram ca va fi o luna mai buna luna asta.
Georgic, bine ai revenit din concediu. Se rezolva doleanta ta.
Ponisor, e superb baiatul tau .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

PONY,
foarte frumoase pozele..bb-ul foarte fotogenic

iti doresc numai bine

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Aerlilian, bafta in continuare. Eu as zice sa-l suni totusi. Si mie mi-e putin aiurea de fiecare data cand il sun, dar sa stii ca mi-a vorbit chiar ok, de fiecare data. Pana la urma e vorba de sanatatea ta, asadar, ce e mai important decat asta?
Sper sa fie bine luna asta, sa ovulezi pe partea care trebuie.
Vreau sa-ti spun ca eu, dupa dipherelline, am ovulat numai pe partea dreapta, 5 luni la rand, chiar daca inainte ovulam o luna pe o parte si o luna pe cealalta. Dr T mi-a zis ca pot ovula cate 6 luni pe o parte si tot asa...sper sa nu fie cazul la tine.
La mine ovarul stang a uitat sa se trezeasca dupa repausul cu dipherelline. Prima trezire a avut-o luna asta, cu stimulare...
Stiu ca ai facut stimulare si nu esti prea dornica sa faci din nou, dar macar asa stii ca ai sanse mari sa ovulezi pe ambele ovare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gata fetele , am pus o mica filmare la "poze" ! Vocea este a surorii mele care a filmat , alaturi de sotul meu , la maxim 25 min de la nastere . Eu eram inca in sala la cusut ...
Vizionare placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Anaconda
m-a emotional total BB-ul tau..este un frumusel[pk
tu esti bine, te recuperezi dupa cezariana?

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ana...sunt fara cuvinte!N-am mai vazut de multa vreme un bebe atat de...E PERFECT!!!E un ingeras!!!Ti-a rasplatit Dumnezeu toate eforturile!Sa te bucuri de el si sa-ti aduca numai fericire!!!
Pony , daca nu ne-ai fi spus ca e baiat...as fi jurat ca e fetita!Atat este de dulcic si delicat...
Dragelor, sa ne apucam de facut fetite, ca avem pe ce ne baza pentru viiorul lor!Vedeti ce flacai avem pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Lorelix, mai ai putin si o sa-ti fotografiezi si tu flacaul,abia astept.
Magdita esti o dulcica ca de obicei
Aerlilian, poate maine poimaine o sa devenim cuscre, cine stie, iti doresc sa-ti aduca barza o fetita dulcica cat mai repede
Anaconda am vazut filmuletul, superb bebeul.Sa te bucuri de el si sa ai succes la alaptat

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ana, draga, mi-au dat lacrimile! F.f.f. frumos baietelul tau! Sa va traiasca!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Buna fetelor.

Nu am apucat sa mai intru pe forum de cand am inceput monitorizarile la dr T. Sper sa fie cu noroc. As vrea sa va intreb cum stau lucrurile cu acel Erfam, mie nu mi-a dat inca niciun medicament, oare nu e necesar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Am omis sa o felicit pe Anaconda pentru bebelus, inca sunt noua pe forum si nu am apucat sa va cunosc mai bine, sper insa sa ma ajutati cu o informatie. La ultima monitorizare dr T mi-a spus ca endometrul este de 9 mm si foliculul de 23 mm. Nu este oare foliculul cam mare?

Mergi la inceput